Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
tök
csendes tag
Hi all!
Látom nagyban raideltek! Én is neki ugrottam ennek a dolognak nemrég. Tapasztalat a következő (silicon image sil 3132 raid 5 controller, 2db samsung 200GB sata disk, raid 0):
Felgyorsultak a lemezműveletek, gyorsabban olvasható, írható. Persze ezt csak háttértárként működtetem, nem rendszerként meg ilyenek. De nem vagyok elájulva! Aki valami nagyon baró dolgot vár az csalódni fog!!!! Szerintem ez csak amolyan ''érdekesség'', persze a tesztprogramok zabálják (95MB átvitel meg ilyenek), de gyakorlati jelentőssége nem sok van. Van még az alaplapomon (abit AW-8-max) egy intel mátrix raid is majd azt is kipróbálom, de nem sok újat várok tőle. Nekem csak azért lett jó, mert egybe látom a vinyókat, de ezt másképp is meg lehet oldani, ezért nem érdemes vele görcsölni....
üdv
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4155,100% Akksi
- Apple iPhone 13 Pro Max Sierra Blue ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB Használt, szép,100%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3653
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman S2 TG EVGA 850W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi