Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
energy4ever
addikt
Adatmentesre barmelyik jo, nas, pc... De kosd halozatra! Ugy a telefonrol is egyszeru lementeni mindent, es gyors is. Pl en total commanderrel mentem le telefonrol a dolgokat wifin keresztul egybol a serverre.
Merevlemezbol a legmegbizhatobb a hitachi, vagyis HGST, amit megvett mar a wd. A western Digital Ultrastar-ok keszulnek az egykori HGST gyaraban. Hangosabbak mint az otthoni verziok, de nagyon durvan megbizhatoak! Nekem 5db HGST van itthon. 2db 8TB-os, es 3db 4TB-os. Mindegyik 100%-os, pedig van amiben van 3500+ora is, illetve van amiben 30ezer inditas van.
Regebben foglalkoztam merevlemezek garanciaztatasaval. Tapasztalatbol mondom, a leheto legrosszabb merevlemezek a Seagate termekei vegyesen, es a WD purple sorozata.
Új hozzászólás Aktív témák
- Könyvajánló
- Projektor topic
- Racoon City árnyékában: Teszteltük a Resident Evil Requiemet
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen hangkártyát vegyek?
- E-book olvasók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- PlayStation 5
- Építő/felújító topik
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Plus 128GB sárga használt, karcmentes 97% akku 6 hónap garancia
- Új Lenovo Thinkpad X1 2in1 Gen9 WUXGA Ultra 7 165U 12mag 32GB 512GB Intel Arc iGPU Win11 Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Starlight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4650
- MikroTik CCR2004-16G-2S+
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest