Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
skiner2222
csendes tag
Sziasztok!
Igyekeztem vissza olvasni, de nem találtam hasonló problémát (és rá megoldást), úgyhogy egy kis segítséget szeretnék kérni. Kb. egy éve lett összerakva 1-1 samsung 850 és 840 evo RAID0 kötetbe win 10 pro alatt valószínűleg windows-on belül (aki összetákolta már nem emlékszik hogyan csinálta). Gyönyörűen működött mostanáig, de ma újra telepítettem a rendszert ezúttal win 10 Home-al, minden egyéb meghajtót lehúztam az alaplapról csak az NVMe SSD-volt bedugva amire a rendszer ment. Össze is állt a dolog visszadugdaltam a többi háttértárat, de a két ssd-t a RAID0 kötetből "dinamikus" "idegen" lemezként látja a lemezkezelő. Ebben az esetben vissza lehet még varázsolni a kötetet, vagy külön-külön helyre kell tenni az ssd-ket és utána a 0-ról újra összerakni a RAID-et? Nem tudom számít-e de egy MSI Gaming 7-es alaplapon van az egész.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Kellemes karácsonyi ünnepeket!
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Házimozi belépő szinten
- Arch Linux
- BestBuy topik
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Napokon belül mindenki megkapja a GeForce Now időlimitjét
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- 3db - Dell Alienware 18 Area-51 AA18250 18" - Intel Core Ultra 9 275HX, 64GB, 2TB SSD, RTX 5090
- Apple iPhone 12 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- MacBook Pro 14 2021, M1 Pro 10 core, 32 GB RAM, 16 core GPU, 1 TB SSD 27% ÁFÁS (0303AR-4046)
- 170 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi