Hirdetés

Aktív témák

• rudi

nagyúr

válasz AND1 #407 üzenetére

Most nagyon elbeszélünk egymás mellett! Olvasd figyelmesebben amit írtam! Írtam hogy hardcorea gamarekre gondolok és írtam hogy mindenféle képminőség javító filterezések mellet! Az hogy tesztelted mit jelent? Én a fent emlegetett konfiggel nyomtam végig és volt jópár rész ahol filterek nélkül is megszaggatott egy-egy gyorsabb kamerafordítás vagy nagyobb területre lenézéskor!

Én pont a gamereket akartam figyelmeztetni hogy jó jó meg olcsó is de MA már sajnos nem elég (fél éve még kb. az volt).

Idézted amit a felbontásról és a 17es monitorról írtam de láthatólag (olvashatólag) nem fogtad fel. Nem azt mondtam hogy 1024ben csak 17esen illik nyomulni hanem azt hogy 17esen nem illik ez alatt nyomulni (mert pixelhegyet kapunk). Most gondolj bele hogy aki megvette a 9100at és van egy 19es monitora és pár héten (hónapon) belül komolyan játszani akar az milyen fejet vág majd a 800×600ra?

Amit meg a gyorsaságról írtam 1024ben az meg elég közel van az igazsághoz ha megnézel pár nagyobb testet (pl.: [L]http://www6.tomshardware.com/graphic/20021024/ati-06.html[/L] és itt a 9500pro még csak prototipus volt).

Aktív témák