- Törölte az idei asztali csúcsprocesszorát az Intel
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- VR topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Apple asztali gépek
- Apple MacBook
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Mini-ITX
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
ftamas0201
senior tag
válasz
ftamas0201
üzenetére
No, végül ma megérkezett a telefon szerencsére. Ettől függetlenül még mindig nem tudom azt mondani, hogy ajánlom ezt a shopot hiába hivatalos partner. A kommunikáció nulla, emailekre nem válaszolnak, semelyik címen, telefont is úgy találtam meg, hogy a garancia jegyen lenéztem a forgalmazót és arra googleztam és őket hívtam fel és kiderült, hogy ő alájuk tartozik a shop. Egy esetleges garanciális ügyintézésnél fogalmam nincs, hogy folyna az ügymenet, a kapcsolattartás és ilyesmik. De szerencsére a sztori sikerrel végződött és a még nagyobb szerencse, hogy a lehető legrövidebb időn belül.
-
kelly416
veterán
válasz
Luck Dragon
üzenetére
Nem használok aod-t. Samun sem használtam, csak az ujjlenyomat olvasóra ébred.
Kipróbáltam, ha okosra állítom, akkor kb. 10mp múlva elsötétül teljesen, de amint fölé hajoltam az asztalra fektetett telónak, felébredt.
Ha időzítem, fél percen át nem sötétül el, szóval szerintem egyáltalán nem sötétül el.
És van mindig bekapcsolt is, úgyhogy van opció mindenre. -
-
-
karpathy
csendes tag
Feleségemnek vettünk egy ilyen telefont. mi.com/hu oldalról hétfőn rendelve, kedden itt volt. Ami jó, hogy nekem tetszik a zöld színe, ami rossz, hogy neki nem, pedig ő fogja használni. Fotós kitet kértünk mellé ajándékba, nekem tetszik, neki nem
Ami zavaró, hogy a kamerák mint egy gyerek csörgő zörögnek. Viszont valóban jó képeket készít. -
kelly416
veterán
Második napja nyomkodok egy zöldet. Király eddig.
Két dolog zavar.
- Nem lehet eltakarítani a képernyő aljáról egy fehér indikátor sávot, kb. mindig ott van.
- Illetve a kezdőképernyő darabszámát mutató kis pöttyöket sem lehet eltakarítani, pedig de jó lenne ha el lehetne.
Akinek ezekre van ötlete, az írja meg nekem is.
-
janeszgol
félisten
válasz
ftamas0201
üzenetére
Ja, hogy 1/2. Akkor nincs baj. A Bravophone pedig az egyik, ha nem a legnagyobb hivatalos disztribútor.
-
Zsolt,72
senior tag
válasz
ftamas0201
üzenetére
-
AnonymusX
őstag
válasz
ftamas0201
üzenetére
Ez a magyarázat nem okés. Egy követési számon két csomag szerepel a GLS-nél. Így mikor felvették a csomagot, kettőt kellett volna felvegyen a futár, na meg kettőt is odaadni neked. Amennyiben ez nem így van, akkor a GLS rendszere fejlesztésre szorul.
-
paatrick
őstag
válasz
pusszycat
üzenetére
Igen ez lehet kb közép meg alsó kategóriás TV-nél érv. Nekem olyan oled tv van (már 5 éves) aminek semmi kerete nincs, egy üveglap az egész képernyő. Max a talp rész lehetne más színű, de az meg nem számítana.
Egy telefonnál viszont számít a szín is. Samsung s25 kékje bomba volt, nothing phone 3a kékje is azonnal elfogyott. Iphoneból nem tudom a narancs mennyire megy, de az influencerek pl azt nyomatják orrba szájba. Ehhez képest a xiaomi zöldje elég semmilyen.
#41captainIglo
Tegnap voltam mediamarktban, akkor még se híre se hamva nem volt a xiaomi pultnál. Még a 15T volt kirakva a fő helyre. Biztos kell 1-2 hét mire megjönnek a készletek. -
válasz
captainIglo
üzenetére
Még nem tudom, mert munka után terveztem menni, de akkor lehet felesleges...
-
ftamas0201
senior tag
válasz
ftamas0201
üzenetére
No, annyi előrelépés van, hogy ahogy az a papíron is van két csomagban lett feladva a dolog, a raktáros kolléga a kávéfőzőkkel haladt, a telefonokkal nem állításuk szerint és hogy ez szerencsétlenül jött ki most szerintük is, és állításuk szerint ma elvileg feladják és holnap jöhet. küldtek emailt is erről a másik csomagszámmal meg mindennel, de én ettől még nem lettem nyugodt, mert még mindig egy kifizetett h*lyeségem van csak a másikat meg nyugodt szívvel zsebre is vághatták akár... Na hát holnapig várakozás..
-
captainIglo
csendes tag
Szia, a Media markt-ban ki volt állítva? és ha igen, melyikben? Pont az előtt hívtam az ügyfélszolgálatukat, hogy olvastam ezeket a kommenteket, és ott azt mondták, egyik üzletükben sincs kint. (nem elsősorban a szín miatt nézném meg, a mérete érdekelne kézben tartva mielőtt megrendelném...)
-
ftamas0201
senior tag
válasz
AnonymusX
üzenetére
1/2 csomag van a matricán, ezt jeleztem is az ügyfélszolgálatnak is telefonon, futártól is kérdeztem, hogy hol a másik csak ezt már utólag vettem észre másképp ezt se veszem át, mert kell a f*sznak se ez a nyomorult kávéfőző. Egyelőre teljes a tanácstalanság.
Ha meg is érkezik, innen senki ne vásároljon. Most épp kutakodtam és egy Bravophone nevezetű cég van a jótállási jegyen, felhívtam, alájuk tartozik a xiaomiofficial.hu elvileg, de sok más helyen is látható ez a bravogroup. Szóval senkinek nem ajánlom ezt a webshopot innen rendelni, jelen esetemben ha meg is kapom ezt a telefont, nagyon nagy feketelistás hely lesz, ezeket lehetetlen egyenesben elérni, kerülőutak vannak össze vissza. Nem is értem hogy lehet hivatalos partner. Most beszéltem egy emberrel ott, beszél a raktárral és visszahív. gyanítom ebből se lesz semmi. Nem leszek túl boldog ha fogyvédelem, feljelentés, stb.. Nem volt ilyenben részem még, de remélem nem is kell legyen. -
AnonymusX
őstag
válasz
ftamas0201
üzenetére
A csomagon a GLS matricán látszik, hogy hány darab csomagot kellett volna kézbesíteni. Ha azon 1/1 szerepel, akkor nekik nem adtak más csomagot, amennyiben 1/2 vagy 2/2, akkor az egyik hiányzik.
-
tms+
senior tag
válasz
ftamas0201
üzenetére
durva
remélem simán megoldódik az ügy -
tms+
senior tag
válasz
janeszgol
üzenetére
Nekem nem kell kicsi telefon feltétlenül. Elvagyok a 6,9-en is. Az, hogy ki min finnyázik teljesen egyéni. Én a színeken, más meg a Jack, SD kártya hiányán vagy a lekerekített sarkokon...nekem meg ezek tök mindegy milyenek. Nem vagyok rászorulva, hogy mindenáron cseréljek, nekem ez hobbi, így is sűrűn váltok, de csak olyanra, ami külsőben is bejön. Ez az én véleményem, más másképp vált, cserél, más igényei vannak. De emiatt kiakadni, hogy valakik a fehéret várták, értelmetlen és felesleges.
-
pusszycat
nagyúr
válasz
ftamas0201
üzenetére
Felhívni nem lehet?
-
janeszgol
félisten
Azért az kicsit durva, és most finoman fogalmazok, hogy itt egy kiváló árú telefon és a színe miatt finnyáznak páran. Meg nem veszik meg.
"Alig várom már a kiváló árú kicsi telefont". "Hát itt van, de nincs fehérben, nem veszek, kimarad, veszek helyette egy lapátot/bénább ár/érték arányút a kedvenc színemben." -
janeszgol
félisten
Bitang jó ajánlat a sima 17 is, sőt! Szerintem idén ez lesz a best buy: 12/512 380k. Meg se látnám a 360 ezres 12/256-ot.
-
pusszycat
nagyúr
válasz
ftamas0201
üzenetére
Azért ez kicsit vicces volt, mondjuk neked biztosan nincs kedved nevetni.
-
válasz
ftamas0201
üzenetére
Ezt sajnálattal olvasom. Várom a fejleményeket.
-
ftamas0201
senior tag
Sziasztok.
Csak egy kis infó aki most akar venni ilyen telefont.
Egyelőre a xiaomiofficial.hu webshopot ne erőltessétek, ma a GLS hozott nekem egy kávéfőzőt 340k-ért. Telefon sehol.
Kifizettem, behoztam, csomagolom ki és sehol semmi csak az ajándék kávéfőző, futár nem tud semmiről, gls ügyfélszolgálat se tud semmiről, hogy lenne még egy csomag. Szóval most írtam emaileket amik meg voltak adva, telefonszám természetesen nincs, elvileg hivatalos xiaomi partner, ezért is vettem ott, na meg volt utánvét, de még ennek ellenére is kitudja mi történik most. Lehet hogy lett egy rohadt drága kávéfőzöm amire szükségem sincs mert nem kávézok.
Jelzek, ha lesz új fejlemény, de egyelőre nem tudom mi fog történni. -
paatrick
őstag
válasz
Luck Dragon
üzenetére

Ez volt a kínai felhozatal. A kék napsütésben becsapós lehet, sőt videókon is mintha fehér lenne, de beltéren már kiadja hogy nem fehér. Amúgy minden gyártó meg van áldva ezekkel a pasztell színekkel, nem lenne a kékkel se gond ha olyan lenne mint pl az S25 kékje.
#21 pusszycat
A fehér, vagyis ezüst keret mindenhol jól kitűnik és könnyű megtalálni hova raktam le, ellenben a fekete pont beleolvad mindenbe. -
-
South Velen
addikt
Kedves S Velen semmit nem döntöttem el, csak előre vetítettem a jövőt.
Szóval jós is vagy. Egyre jobb. Tudom nehéz elképzelni, de van aki tud vigyázni a telefonjaira, és ha már megvette 3-400 ezerért, akkor szeretné érezni a prémiumabb anyaghasználatot, vékonyabb design-t is ha már ez a része is ki lett fizetve.
Én ugyan használok tokokat, ha megyek valahova, de itthon rögtön kiveszem belőlük (vagy akár Android Auto közben is hogy ne melegedjen a tok miatt), és nagyon nem mindegy, milyen színt bámulok, vagy milyen anyagot érzek. Szólj már a gyártónak is, hogy mindenhova elég lesz az olcsó bili műanyag is, hiszen úgyis MINDENKI MINDIG tokban fogja hordani.
Egyébként semmi gond nem lett volna a véleményeddel, csak ezzel az okoskodó előre-eldöntöd mi lesz típusú ignoranciával.
-
tms+
senior tag
válasz
Luck Dragon
üzenetére
A sima 17-ből is van sima fehér is, az Ultrából is, de itthon egyik sem érhető el tudtommal.
-
Lehet én nem értek valamit !?
17 esetében a fehér inkább kékes árnyalatú (babakék) nem? Vagy van külön fehér változat is?
Ha nincs ,akkor meg lehet kapni ebben az árnyalatban idehaza is... [link]
-
pusszycat
nagyúr
Fehér színű telefont, inkább csajok vesznek. Pl. a húgom is szokott. Én feketét vagy ezüst színűt szoktam. Néha a piros is elcsábít, nem azért mert bzis hanem mert sportos.
-
tms+
senior tag
Az, hogy neked a "ruha" számít, az a te dolgot, valakinek meg az fontosabb, hogy a készülék "prémium" építését, külsejét érezze a kezében.
Én pl. itthon mindig kiveszem a tokból, tök mindegy, hogy mennyibe kerül a telefon. Nekem fontosabb a dizájn, a szín, mint az, hogy milyen processzor van a készülékben. Nem azért veszek valamilyen kinézetű telefont, hogy folyton egy tokban legyen, mivel én úgy érzem, hogy az a készülék vonalait, szépségét elrontja, legyen az bármilyen tok.
Átlátszóból is van gagyibb és kevésbé gagyi, ahogy bőrből is van gagyi és nem gagyi, az átlátszót is le lehet cserélni, ha már sárgulna, nem kell abban tartani...
Mások vagyunk. Nem tudom, hogy miért kell azon fennakadni, ha másképp gondolkoznak felhasználók.
-
Smiro
senior tag
Igazatok van
3-400+ ezres telefont általában nem tesznek tokba. Csak valami gagyi átlátszóba. Nekem nyuggerként nem sikerült megugrani azt a szintet, hogy az általában vett telefonjaim esetében ne gondolkozzak tokon, fólián. Csak egy kifutott 14-et használok, hol öltönyös, hol sportos, hol túrázós tokokban. Nálam nem az alapszín (nekem fekete) számít, hanem a "ruha" típusa: bőr, műanyag, fém keretes, stb.és esetleg a szín speciel a ruháimhoz. (csak a bőr tokoknál). Kedves S Velen semmit nem döntöttem el, csak előre vetítettem a jövőt. Általában ha valaki megveszi az új telefont, felbukkan a topikokban és jön a kérdés: milyen tokot, fóliát ajánlotok, hol vegyem stb. Kicsit arcoskodásnak VÉLEM, 500 ezres a teló, de nem érdekel, mert nincs olyan színű... Biztos van bármilyen színű 20 ezerért, azt kell venni. Nem belbecset. Ja, senkinek nem szeretném megmondani, mit vegyen. -
#17-re válasz
Abban egyetértek, hogy az Ultra zöldje szebbnek tűnik képeken.
Mindenesetre ma megnézem a MM-ban. Remélem lesz zöld kiállítva.A fekete vagy a rózsaszín engem sem érdekel.
Mondjuk én úgyis színes tokot teszek mindegyik telefonomra, gyűlölöm, ha besárgul az átlátszó.

-
tms+
senior tag
válasz
South Velen
üzenetére
+1
ez a zöld arányalat nekem sem tetszik, a fekete szerintem is unalmas
-
domos
senior tag
Zöld 17 Ultra lesz a 15 Ultra utódja
-
Nagyon tetszik alap modell !
-
Bareszotron
aktív tag
válasz
South Velen
üzenetére
Kezdj el súlyzózni
-
joelke HU
őstag
A sima 17 nagyon tetszik, de nem értem, miért nem hozták el a fehér verziót. Ezek egyike sem gyere be.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Futás, futópályák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Wiz Khalifa: Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- A Föld teraformálásával építene galaktikus birodalmat Elon Musk
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Bontatlan Xiaomi 15T Pro 12/512GB Mocha gold
- iPhone 17 Pro Max 256gb fggetlen,bontatlan EU
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 512GB 12GB RAM Dual eladó, cserélhető S25 Ultra telefonra
- Samsung Galaxy A54 5G (128GB) - HIBÁS
- Apple iPhone 14 Pro Max 128 GB Black 100% Akku 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

remélem simán megoldódik az ügy