Hirdetés
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Házimozi belépő szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Ipari mennyiségű hibát javít az új GeForce driver
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen egeret válasszak?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
''Akik szeretik a minőségi versenyjátékokat, azok jegyezzék meg a Race Driver One-t. A jelenleg még munkacímen futó autós őrület a Dirt-ből már jól ismert Neon-motorra épül, de a fejlesztők a törésmodellre további hónapokat szánnak, hogy a monitorunkon valóban élethűen törjenek a gépek. A Race Driver One-ban a Földet bejárva különféle versenyeken veszünk részt, tovább növelve ismertségünket, duzzasztva pénztárcánkat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
drr
őstag
Na én is vásároltam, EZ lett, hétfőn postázzák, átszámolva 16k-ért kaptam meg - persze használtan, de kitűnő állapotban. Ennél egy hajszálnyival többért viszik el az MSI 3870OC-met
. Jól teljesít, semmi baja, de már nem mai darab. Remélem ma még nem jönnek érte, mert akkor a futamnak annyi...
Cserébe ha minden rendben lesz, kapok egy 20-22%-kal gyorsabb kártyát, ami alapon kevesebbet fogyaszt, hűvösebb és csendesebb is, és valamivel jobb a szoftveres támogatottsága is.
Soha nem csináltam még ilyen vásárlást, remélem minden rendben lesz. Az tag, akivel a vásárt bonyolítottam, eddigi eladásai alapján csak pozitív értékelést kapott, ennek ellenére izgulok egy picit...
Majd beszámolok
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás, vagy multival kapcsolatos kérdések előtt olvasd el az összefoglalót!
- LG Ultragear 27GP850-B Gamer monitor!27"/2560x1440/Nano IPS/180hz/1ms/Freesync-Gsync/HDR/Garancia
- Használt laptopok kedvező áron itt ( Személyesen és csomagküldéssel is országosan )
- ASUS Phoenix RTX 3060 12GB
- HP ProDesk 600 G3 SFF PC, 6. generációs i3 Proci
- Lenovo Legion 5 (16IRX9) Intel Core i5-13450HX, RTX 4060 (3 év Prémium Lenovo Garancia)
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Xiaomi Redmi Note 10s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN Z1 Plus Corsair 850W
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest