Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Videós, mozgóképes topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Projektor topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Apple MacBook
-
PROHARDVER!
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
kreten67
senior tag
válasz
Tex Murphy
üzenetére
A HK már jobb egy fokkal mint a hulladék HG.
Nekem volt aki 4db Fat gépet küldött postán, egy csomagban, nem okozott gondot a gépeknek, a szeparált csomagolás a lényeg.
Valakinek épp a napokban adok postára 7db Ps3 gépet, kettő külön csomagban, mindegyikhez kontroller és kábelek is járnak a csomagba. Ezeket a gépeket eladtam, és garanciát is vállaltam a gépekre, mégsem aggódom a posta miatt. -
kreten67
senior tag
válasz
Tex Murphy
üzenetére
A világon senki sem tud 100%-ra delidelni.
Lehet hogy a te gépedben már most repedt a BGA a chip alatt, de még kontaktál és egy delid már kivégzi.
Sok Ps3 gépet delideltem ezidáig, csak ritka hogy tragédia a vége.
A Fat gépek közül mindegyik delidelhető, a Slimeknek csak kb az egyharmada. -
válasz
Dinomano
üzenetére
lehetni lehet a DS3-at használni a mozgáshoz, de nem kényelmes - ezért találta ki a sony a navi kontrollert

ha kipróbáltad a KZ3-at és bejön, esetleg egy sharpshooteren is elgondolkodhatsz:

ezzel a leg-intuitívebb a mozgás-célzás, de még ez se százas, én max ilyen easy-medium nehézségen tudok boldogulni, úgyahogy, de valójában 0db játékot játszottam végig vele..... pedig a KZ3 az kb 6-8 óra max és mégse
ez nem véletlen.... (de lehet neked bejönne, szerintem körülményes-nehézkes*)amire nagyon bejött a sharpshooter (tok a két move kontrollerhez), az a house of the dead 3
az alját ugyanis shotgunként lehet huzgálni és ezzel reloadolni - pont mint a játéktermi shotgunban
(najo, majdnem!
)lényeg a lényeg: egy starterrel teszteld le az élményt első körben!
dead space extraction ill. egy house of the dead 2-3-4 / time crisis talán a legjobbak tesztre!* ellenben a PSVR1 + AIM kombó, ami ennek szerintem a továbbgondolása, nos az a legtökéletesebb immerzió, amit valaha videojáték-lövöldében átéltem
de az itt offtopik 
#81293 Tex Murphy
ESETLEG kreten67 -t keresd, bár ő nem budapesti és simán lehet, h inkább egy már delidelt gépet fog ajánlani, mert mondjuk a te modelled erre kevésbé alkalmas.... (és akkor nem kell oda-vissza postázgatni se!) -
Tex Murphy
tag
Sziaszttok!
Tudtok ajánlani valakit Pesten, aki 100%-osan tud Fat PS3-mat delidelni? Tönkretétel nélkül? Működik rendesen, de fel kell tekerni a ventillátort, hogy tartani lehesen a hőfokot. Nem melegszik túl, nem kapcsol ki, de zavaró a hangja, s hosszú távon sem egészséges a gépnek.
Köszi előre is -
Dinomano
őstag
Van egy 21,5 colos monitorom, azon használnám 100-110 cm távolságból. Nagyobbrész rail shooter érdekel. Néztem, hogy vannak olyan játékok (Killzone3) ami használható move-al is. Ide akkor kell a kiegészítő kontroller? Mezei PS3 kontroller egyik kézben + move gondolom nem opció...
-
Dinomano
őstag
válasz
Kendek
üzenetére
Igen. Superslim-en pl. HEN van, ezt minden induláskor aktiválni kell. (Egy kattintás). A programok ISO file-ban vannak, vagy fel lehet másolni mappának is; de vannak telepítős pkg file-ok is (PSN tartalmak pl.). DE van olyan játék, ami PKG és ISO formátumban is megtalálható.
-
válasz
Pixibaby
üzenetére
PS3 esetén nem annyira jellemző az írott játék. Hanem ISO képfájlokat szoktunk készíteni a gyári lemezekről, majd ezt vinyóról lehet csatolni és futtatni. Ezzel is kímélve az olvasót, plusz nyilván teljesítménybeli előnye is van.
Amúgy ehhez nem kell feltétlenül CFW, hanem elég a HEN is, ami mindegyik modellel, és a legfrissebb rendszerszoftverrel is kompatibilis. -
Pixibaby
csendes tag
Sziasztok !
Amennyiben egy ps3 slim olvassa az írott játékokat is akkor az cfw-s ?
Köszönöm -
Dinomano
őstag
válasz
vargalex
üzenetére
PS3-hoz szeretnék move-ot venni. Monitor előtt használnám, és kevés helyem van, kb. 1 méterről használnám. Így is működik? Pár játék érdekelne leginkább: Dead Space extraction, Resident Chronicles részei leginkább. Elég csak a motion kontroller és a kamera alapszettnek?
-
vargalex
félisten
válasz
zolee1984
üzenetére
Ha érzel némi késztetést, akkor érdemes lehet megnézni a syscon hibakódokat, de én sok reményt nem fűznék hozzá. Csak szét kell hozzá szedni, beforrasztani 2 vezetéket (RX, TX), GND-t adni (ez bármelyik csatlakozó fém burkolatáról, vagy az alaplapon körbefutó szálról is jöhet és egy 3,3V-os USB/TTL adapter kell hozzá.
Szerintem ezt így hibásan nem nagyon lesz, aki megvegye. De, ha találsz vevőt, szólj, nekem is van 3 hibásam (igaz, abból 1 hibátlan házú, a többinél a ház is sérült és még van 2 házam, ami szintén sérült, plusz 2 hűtésem). -
vargalex
félisten
-
válasz
Dinomano
üzenetére
én is nagyon megbocsájtó vagyok, de azért látom, amit látok
uncharted pont azon a határon van, hogy még nem tudok rá retróként tekinteni, ahoz tul szép, de nem ELÉG szép egy jobb ps3-x360* cím mellett 
*napok óta a 7. generációs gyűteményt rendezem (most éppen x360 installálások, gép/hdd variálás, most hogy bezárt a digit store...), és az a helyzet, hogy bár a 16 bites korszak is közel áll a szívemhez, igazi nosztalgia ezen korszak irányában van - ps3 csak 2010-ben lett, szóval "ide" kevesebb emlék fűz, de így is jelentős a vonzalom

-
Dinomano
őstag
Én így vagyok a PS Vita emulatorral..Lehet, hogy évek múltán jó lesz. A jobb, exkluzív játékokat kijátszanám rajt, de sajnos még (ami a leginkább játszható) Uncharted is bajosan fut el. Játszható, de sajnos save state nincs az emuban, halál esetén meg nem tölt be a játék, megáll a script, és nézelődni lehet fekete-fehérben... A többi játék (Resistance, CoD, Killzone) meg alapvető renderelési hibákkal küzd egyelőre, játszhatatlanok.
Pár apró vacak megy az emu-n, de azok meg olyan játékok, amik kb. senkit sem érdekelnek.
Uncharted-et ajánlom, lehet hogy nemsokára játszható lesz Vita3X emun, PC-n... Mozgás kontrollerrel (X360, X one pl.), touch funkciók meg egérrel. Nagyjából működik a mechanika és játszható, minimális grafikai bug van. De egyelőre a továbbjutás bajos bent, ha meghalsz. -
válasz
fausto
üzenetére
ez a "fele" ez addig hangzik jól, amíg meg nem nyitja az ember a kompatibilitási listát: [link]
.... nálam négyből 0

Burnout Legends
Motorstorm AE
Killzone
DaxterRidge Racer 2 elvileg oké, de ... nem ehez van ezernyi dlc? (gondolom azokat is betenni még nem egyszerü...)
(persze értem én, hogy "darabra" jó a helyzet, de amiket az ember TÉNYLEG játszana, ott dráma van.... ráadásul a playable pecsét akkor is jár, ha mondjuk nincs map vagy 60% sebességgel fut a játék
khm, szvsz ezek NEM játszhatónak számolandók... )Viszont ha neked PONT megy ami kell, akkor irigyellek, nyilván ez szerencse kérdése. Azért a PSP játékok jórészéből van ps2-3-as jobb változat általában.
---
Nekem PSTV csak az uncharted miatt kellene, de amiatt max a 6000es akciós árát nem sajnáltam volna érte
-
vargalex
félisten
válasz
Kendek
üzenetére
Sikerült kiolvasnom a hibakódokat. A következőket láttam:
Ugye a 1701 Software conflict-ot is jelenthet, de nem ment a recovery és másik HDD-vel sem, így azt kizártam. Gondoltam egy merészet, rosszabb nem lehet a helyzet, így egy kicsit rámentem hőlégfúvóval a CELL-re és az RSX-re is. Sajna rosszabb lett, most már lett 403034 és 404421 hibakódom is.
-
vargalex
félisten
válasz
vargalex
üzenetére
Amit elfelejtettem írni: a HDD-t megnéztem PC-n, SMART szerint nincs gondja. De másik HDD-vel, illetve HDD nélkül sem (bár, nem emlékszem, hogy ez a 16GB flash-al szerelt verzió-e, de a wiki szerint ezt az alaplapot a CECH-42XXA/CECH42XXB típusokba rakták, ami lehet flash-el szerelt verzió is) indul a gép. Természetesen nem fotóztam le, hogy ez konkrétan eMMC-vel szerelt-t. De emlékeim szerint nem.
-
vargalex
félisten
Sziasztok!
Óriási problémám van. Szóval, adott egy PS3 SuperSlim. HFW 4.89.1 volt rajta (emlékeim szerint) HEN-el, gondoltam ideje frissítenem.
Feltettem a HFW 4.9.1-et, majd a HEN auto installerrel a HEN-t is. WebMAN-MOD-ot is szoktam használni (venti vezérlés, stb.), ezért azt is fel akartam tenni. Annak rendje és módja szerint letöltöttem a pkg-t és Package Manager > Install Packages > Standard alól telepítettem.
A telepítés megállt kb. a felénél és úgy tűnt lefagyott a gép (elég sokáig vártam). Ezért a power gomb hosszú nyomásával kikapcsoltam (ugye ilyenkor 3 gyorsat csippan és kikapcsol a konzol). Majd bekapcsoltam a gépet, de már nem volt kép. Próbáltam a recovery mode-ot, de sehogy nem indul. Kikapcsolt állapotban, ha folyamatosan nyomom a bekapcsoló gombot, akkor zöldre vált a led és kb. 10 másodperc múlva kikapcsol a konzol. Második/többedik alkalommal ugyan ez. Van itthon PS2, így megnéztem komponens kimeneten, ott sincs kép.
Ha csak normál módban indítom, akkor a TV érzékeli, hogy van rajta eszköz, de nincs kép (komponens kimeneten sem), a kontroller nem csatlakozik a konzolhoz. Normál indítás esetén bármeddig bekapcsolva is marad, nem kapcsol ki magától.
Mivel ez egy több konzolból összerakott darab, így az alaplapra szitázott adatokról tudok nyilatkozni. Ez egy PQX-001 alaplap.
A gépet szétszedtem, kitakarítottam, újra pasztáztam, tettem bele új CR2032-es elemet, de semmi.
Mi lehet a gond? Mivel próbálkozzak még esetleg? -
kreten67
senior tag
-
vargalex
félisten
-
p00h
tag
Sziasztok!
Körbehakniztam a bp-i konzolbotokat de sehol nem vállalták, hogy kitisztítják és pasztázzák is a FAT ps3-at. Nem ismertek valakit aki otthon ilyeneket bütyköl és vállal ilyet? CECHL, sose volt szétszedve, bizonyára már egy párnára elég szösz van benne, gyanítom paszta sem ártana ennyi év után. Még a tisztítást talán meg merném csinálni, még talán a külső pasztázást is, de ahogy látom az csak félmunka és le kellene feszegetni a chipeket takaró lemezeket, na azt már nem merném, laikus vagyok. Vagy az elhagyható és csináljam meg magamnak? Köszi a tanácsokat! -
Dinomano
őstag
válasz
fausto
üzenetére
PC-n a Vita3K nagyjából működő emu. Beállításhoz érdemes YT videót nézni. Nekem 1X (nem ránagyított) Vulkan rendering-en sikerült működésre bírnom az Uncharted Golden Abbys-t. Nagyjából megy 20 fps-el, apró grafikai bugok előfordulnak, de ennyi. Xbox 360 kontrollerrel játszom, touchpadnak meg egér. Még configozni sem kellett az irányítást.
Ja, a gépem egy Acer Aspire laptop, I7, 16 gb RAM, GT 1050. Szóval még csak nem is egy atom erős config... -
fausto
addikt
válasz
Dinomano
üzenetére
Szerintem a Vita-nak elég combos hardvere van még a PS4-hez is. Meg azért fizikai korlátok is vannak, hogy emulálják a hátsó tapipadot + érintőkijelzőt? Még csak az egyik is nyögvenyelős a DS4 vagy DSe tapipadján, hát még egyszerre. A Vita TV-n is elég bénácska volt ilyen téren, mármint amikor olyan VIta játékokat kellett futtatni, ami használta ezeket az eszközöket. Én egyébként nem is értem, hogy miért ment fel ennyire az ára.
-
Dinomano
őstag
válasz
fausto
üzenetére
Kár, hogy a Vita-emulálás nem megoldható PS3-ra vagy PS4-re. Nem is értem, hogy a Sony miért véreztette ki a Vitát, gyakorlatilag alig jött rá játék. Anno, mikor a boltból kisöpörték a PSTV készleteket, 6.000 (!) Ft-ért vettem egyet. Jó kis cucc volt, de szintén nem tudom, hogy mi értelme volt, hogy kiadták. (Most 40.000-től kezdődően van, ha lehet kapni...)
-
fausto
addikt
Sziasztok,
Ha PSP játékokat szeretnék játszani PS3-on, mi a legjobb megoldás? Retroarch-ot telepítettem a Brewology-ról, de a telepített core-ok között nincs PSP. A Retroarch-ot érdemes erre használni? Vagy mit javasoltok?
-
válasz
kissbill
üzenetére
Jó, úgy könnyű, de az mármár gyermekbántalmazás

Egyébként SNES/MegaDrive (is) kéne neked, a pixelgrafikát nagyon szeretik a kicsik ill. TUTI segít h később ne tartság gagyinak

---
Bár PS3-ra csak 2 rész jött ki és nem is arra van meg nekem, de szvsz a Trine1-2-3-4-5 szuper coop címek, pláne ha valakinél 2 gyermek is van
(3P coop!) -
válasz
kissbill
üzenetére
kezdj barátkozni a robloxal

néha összejön a coop, de sokszor sajna "inkább robloxozok"

pedig én aztán retrón IS neveltem őket.... szal együttjátszáshoz lehet h NEKED kell kompromisszumot kötni
én képtelen voltam befogadni azt a mocskot, az a gagyi nekem feldolgozhatatlan...... 
-
zojjektum
őstag
válasz
Dinomano
üzenetére
Az hogy, hogy tudsz haladni az habitus kérdése. Én 47 évesen általában izomból próbálom megugrani a from-os játékokat, éppen ezért rengeteget kell farmolnom, de imádom az összeset. A fiam 15 és ő úgy halad ezekkel, mint kés a vajban bármilyen kasztot választ, kitanulja az ellen mozgását és gyalázza őket. Sztori állítólag van, de úgy kell összemazsolázni a párbeszédekből talált/rejtett utalásokból.
-
válasz
Dinomano
üzenetére
Akkor egyértelműen nem neked való. A lore állítólag erős, már amennyire lehet hinni a Youtube videóknak, amik abból próbálják összerakni a háttérvilágot, hogy az egyik kardon balra vagy jobbra mennek a karcok, de sztori effektíve nincs, emiatt eltévedni is elég könnyű a világban, haladni pedig nehéz, mert minden ellenség rendszeresen újraéled, amikor pihensz a karaktereddel.
Ha rendes történetre vágy és van valamilyen modernebb géped, akkor valamilyen souls like játékot ajánlok inkább, mintsem a From Software cuccait, mert azok sokszor rendes sztorival bírnak és általában könnyebbek is. Ilyen például a Nioh (PS4), vagy a Steelrising (PS5).
-
zojjektum
őstag
válasz
Dinomano
üzenetére
Én azt gondolom, hogy akkor a játéknak pont azt a részét hagynád ki amire az egész építkezik, a katarzis élményét, amikor levered az adott ellent. Egyébiránt, ha ng+-os karival is mész, attól még igencsak meg kell ismerned az ellenségek mozgását, mert ugyanúgy halni fogsz, főleg, hogy +-ban növekszik az ő ellenállásuk is.
-
Dinomano
őstag
válasz
Weareus
üzenetére
Szóba került a Dark Souls... Én kerültem mindig az ilyen idegőrlő játékokat, munka és család mellett nem hiányzik egyéb stresszfaktor.
Olyan kérdésem lenne (ne kövezzetek meg érte!), hogy érdemes-e lore miatt kijátszanom a DS 1-2öt PS3-on? Úgy értem, feltápolt karakterrel, vagy valaki new game + mentésével, hogy ne halljak meg minden sarkon? Végig vinném őket, viszont anélkül, hogy taposnám a kontrollert idegességemben. -
válasz
Weareus
üzenetére
ha megvan és letoltad őket megint/mind, írj Crus-nak [link] , lenne miről beszélnetek
( mindig elfelejtem, hogy mit és hol tolt le, de hasonlóan "betegre" játszotta magát ezekkel, mindenhol mindent platinázva
)nekem sincs semmi gondom a 720p-vel + mivel a szemem úgyis romlik.......

-
Weareus
addikt
Köszi, akkor így lesz.Küönbség az én számomra a ps3 és a ps5 kontrollerében van, az előbbit én jobban szeretem. Meg becsípődés nálam, hogy a souls játéokat minél többször platkózzam. Amúgy lényegi - akinek ez nem számít - nincs. Na meg a ps3-nál pl. a hosszabb töltési időket, az "enyhébb" grafikát én pozitív retro feelingként élem meg. Tudom, hülyeség, de nekem bejön.

-
Weareus
addikt
Valami wallet-es xarakodással sikerült ps3-ra múltkor megvenni a letölthetős Demon's Souls-t (mert ezen kívül csak 5 verza van meg, még kettő hiányzik (na jó, három...
)).
A lényeg, hogy elfelejtettem, hogyan kell vagy hogy hogyan csináltam és most megvenném ps3-ra a Dark Souls 1 és 2-őt, de nem akarok lemezekkel szórakozni. (Platkóznám őket ott is, ahogy a ps4-es verzáikat ps5-ön...) (Lemezes verzák amúgy is megvannak, de azok japán nyelvű kiadások, angol felirat sincs bennük...
)
Ezt a walletet simán bankkártyáról feltöltöm mondjuk ps5 (store) alatt és akkor jó vagyok? (ps3 és ps5 alatt is ugyan az az acc van). -
Dinomano
őstag
Régiséget akarok majd kijátszani PS3-on. Star Wars Rebel Assault 1-2. Az első részt próbálom majd Sega CD-n, retroarch alatt, a 2. pedig jött PS1-re. Próbálom majd HEN alatt. Van valami trükk PS1 iso-k esetén? Illetve mentés hogy működik PS1 játékok esetén?
-
válasz
kissbill
üzenetére
Nekem a PS3-as korszak kicsit kimaradt, szóval a nagyobb címeket pótolgatom, mint pl. Dead Space, GTA, Fallout, Resistance, Lost Planet, Syberia stb.. Legutóbb az Alone in the Dark: Inferno ment végig, a legújabb rész örömére. Még azért vissza van egy csomó minden, csak az a baj, hogy PS4-en is...

Jelenleg a Serious Sam 4 megy, de ez persze PS5-ön. -
válasz
Vadernagyúr
üzenetére
Amúgy nálam is gyári ventiszabályzás van beállítva, szerintem így is egész jó.
Ez a hőmérsékleti különbség is teljesen oké, nálam is ilyesmi. Játék közben kicsit feljebb megy az RSX, gondolom mikor jobban van terhelve, de csak pár fok. -
válasz
Vadernagyúr
üzenetére
Ez egyáltalán nem sok, hanem teljesen jó, a lényeg, hogy 75°C fölé már ne engedd. Plusz a CPU és az RSX között sem jó, ha túl nagy a különbség.
-
Vadernagyúr
senior tag
Sziasztok!
Adott egy PS3 Super Slim konzol. Nemrég vásároltam, aztán kapott új hűtőpasztát. Játék közben 67-68-69 fokos. Ez még belefér vagy már sok? 32%-ra van állítva a ventilátor, így még nem mondhatni hangosnak a konzolt. Feljebb kellene venni mindenképpen vagy jó lesz így?
-
válasz
Energie X
üzenetére
Persze, létezik ilyen több is, amivel lehet vinyót klónozni, de pl. Linux alatt a legalapvetőbb erre a dd. Amire figyelni kell, hogy a cél HDD az nem lehet kisebb, mint a forrás. Viszont jó tudni, hogy ha nagyobbra klónozod, akkor az extra tárhely az elveszik, mivel nem lehet átméretezni a partíciót.
-
Létezik olyan program, ami a belső hdd-t 1:1-ben át tudja klónozni?
-
szika87
aktív tag
válasz
Dinomano
üzenetére
Nem tudom ezt ismeritek-e de van egy olyan trükk ha hosszan nyomod a lemez kiadó gombot, ha jól emlékszem 12mp-ig, akkor szépen alaphelyzetbe állítja magát a lemez meghajtó. Aztán hogy ez csak a fókuszt állítja alaphelyzetbe vagy a mechanikus dolgokat is azt nem tudom.
-
szika87
aktív tag
Semmi bizadalmam nem volt ezzel az egésszel kapcsolatban nekem se, de úgy voltam vele megpróbálom.
Nekem is a vattán kb semmi kosz nem volt, vagy csak alig alig. De lehet ennyi is elég a lézer olvashatóságának, ha szabadszemmel nem látható vagy alig látható finom por réteg van rajta. -
szika87
aktív tag
Gondoltam megosztom veletek hogy tegnap sikeresen megtisztítottam a lézer olvasót a FAT gépemben. Egyik napról a másikra arra lettem figyelmes hogy nem tölti be a ps3-as játékokat, a bluray filmek pedig akadoznak. Ps1, ps2, és dvd lemezeket olvasta gond nélkül. Na mondom tönkre ment az olvasófej (legalábbis a bluray része)
Gép szétszed, fogtam egy fül piszkálót és óvatosan át törölgettem vele a lézert. Egyébként nagy reményt nem fűztem hozzá mivel szinte alig volt rajta egy minimális por.
Gép összerak, fura hangot ad, nem olvas már semmit...
Mondom nagyszerű elcsesztem teljesen, újra szétszedtem és láttam hogy a mechanikai mozgatók nem úgy állnak ahogy kéne, beigazítottam őket, újra össze raktam (kb 0%-ot adtam neki hogy jó lesz) de woálá működött, és jobb mint valaha, sokkal gyorsabban betölti a dolgokat mint korábban. Amire figyelni kell, hibámból tanulva ezek a mechanikai részek mert könnyen ki tudnak mozdulni, illetve a lézert csak nagyon óvatosan szabad törölgetni, izopropilt se használtam csak néhányszor rá leheltem majd töröltem.
Szóval akinek van egy kicsi érzéke is ezekhez, érdemes megpróbálni egy takarítással, mielőtt kukáznánk az egész bluray meghajtót a gépből.
-
fausto
addikt
Hello,
A fiam elkezdte régebben a Plants vs Zombies-t, elég sokáig elvitte. Most újra letöltöttem, de nem ismeri fel a mentést. Gyanítom, hogy más verziót szedtem le. Ami felmerült:
1, Valahogy ki tudom szedni a mentésből, hogy mi a játék régiója (azt a CUCH-xxxxx vagy milyen számot)
2, Ha más a verzió, meg tudom valahogy hackelni, etetni a letöltött játékkal?
3, Ha nem, lehet valahonnan szerezni egy fullos mentést, be tudom magamnak másolni?
Köszi előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- LEGO klub
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Lightyear - befektetési app
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Autós topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- ÚJ 20 méteres LED szalag adapterrel és távirányítóval eladó
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3856
- Xiaomi Redmi Note 10s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i3-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

ez nem véletlen.... (de lehet neked bejönne, szerintem körülményes-nehézkes*)
)
a maga idejében láttam haver oledes vitáján és hihetetlen volt... ma, egy ps5-ös UC4 után, egy remazterelt UC trilógia után jóval nagyobb a "visszalépés"

.