- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Zenelejátszó építése, a kiváló hangzásért
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
- Projektor topic
- Hobby elektronika
- Milyen széket vegyek?
- Kiderült mit tud a Nintendo Switch 2 rendszerchipje
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Bertók #58777 üzenetére
PS topikban gyanús, hogy a PS-t fogják ajánlani
Én mondjuk használtam X360-at is a PS3 előtt. Annak az előnye a PS3-mal szemben a kontroller maga. A karokról nem csúszik le az ember ujja, meg a ravasz is sokkal kényelmesebb, meg úgy fogásra is kellemesebb, mint a Dualshock 3, például a karok elhelyezése miatt. Nem mintha ezzel bármi gond lenne amúgy, de szerintem az Xbox kontrollere jobb.
Amiben meg a PS jobb: ingyenes multi, bluray lejátszó, komoly exkluzív játékok (ezt nézegesd meg mindkettőnél), erősebb gép. Ezek elég erős érvek a PS mellett, egy kontroller nem ér annyit, hogy Boxot vegyél szvsz. Ja, a PS kontrollere (ugye a vezeték nélküli) aksis, USB-n töltődik, ellenben az Xboxos elemmel működik (amit viszonylag hamar megzabál), vagy aksiról, ha megveszed hozzá külön, ami hozzá való.
A többi dologban vagy ugyanolyanok vagy szubjektív dolgok, a super slim csúszós lemezadagolójával szerintem kicsit olcsóbb hatást kelt, mint az új X360, meg a bekapcsolós csippanás sem olyan menő, mint a másiké, de amúgy teljesen jó, megbízható kis masina. Javítani ezeket nem annyira lehet, esetleg forrasztani, de nem jellemző, hogy kéne (meg ugye akkor a gari ugrik). HDD-t lehet cserélni bennük. A PS Super Slim nem melegszik nagyon, viszonylag csendes is, jól szellőzik. A Box nálam hangosabb volt.
Szerintem PS.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Horgász topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Túraautó topik
- Háztartási gépek
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- Synology NAS
- További aktív témák...
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest