- Computex 2025: megújult a Cherry kapcsolókínálata
- TCL LCD és LED TV-k
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- MILC felhasználók szakmai topikja
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- SSD kibeszélő
- Samsung LCD és LED TV-k
- ASUS ROG Ally
-
PROHARDVER!
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Brian_GT
őstag
Az ebay és amazonos rendelésekkel kapcsolatban, mivel kevés reakció jött.
Hogy éri ez meg a magyar embereknek mikor én pl megnéztem a Journey Collector Edition játékot ami után érdeklődtem és köszi a linket akitől kaptam...nos ott az amazonon kifizetem magát a játékot és 37 fontért jön el ide a csomag. Hát drágább mint maga amit rendelekEz akkor hogy most?
Elmentem az ebayre...ott meg uk-ban nincs a játék...de Amerikából megtudnám kérni...ott meg azt írja 6 dollár. Az meg nekem irreálisan kevésnek tűnik tekintve honnan jön.Most akkor ez hogyan van? Pls segítsen aki járatos ebben mert sohasem rendeltem így de ha ilyen kacifántos ez után sem fogok úgy érzem
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó egyedi építésű Marvel-Xmen Avangers Arcade Játékgép, Zenegép és virtual flipper egyben
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 2TB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Xbox one X konzol 1Tb
- Superconsole X2PRO retro játékkonzol 70000 játékkal + android box egyben
- Nintendo Switch okositott / CFW / 256GB sd kártya 25játék telepítve
- Honor Magic7 Lite 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- iKing.Hu - Apple iPhone 16 Pro - Black Titanium - Használt, karcmentes
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest