- CPU léghűtés kibeszélő
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen házat vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- OLED monitor topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
k.
őstag
válasz
s7evcsenko #15898 üzenetére
Amikor én a gépet vettem-dec 3- akkor lett volna pénzem az újra. 75k volt azthiszem akkortájt a slim, amit én vettem 80gb fat-a csávó céges rendezvényen kapta ajándékba, nem adtak hozzá semmit- az volt 60k. Ehhez jöttek a cuccok-kábel,joy és tsai. Ezt oldottam meg 15kból. Nekem fontosabb volt, hogy kész packom legyen azonnal mint a gari. Tudom ez igy hülyeség, de nagyon szép állapotú volt a gép-10 hónapos- látszott rajta, hogy szinte nem is használták. A joy kb mint az új volt, sehol semmi kopás rajta.
Tehát szerintem sokan vannak olyanok mint én, aki inkább egy használt gépet vesz, de nem azért mert nem tellne újra, csak azért mert sok minden szeretne hozzá, egy adott összegból máshogy nem lehet kigazdálkodni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Azonnali mobilos kérdések órája
- CPU léghűtés kibeszélő
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Tőzsde és gazdaság
- Linux kezdőknek
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Gyúrósok ide!
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged