- Fórumok
- Egyéb hardverek
- Ps2 segítség!!!!
- (téma lezárva)
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Aktív témák
-
Viktor77
titán
Sziasztok!
Biztosan volt már szó róla, de nem értettem végülis a megoldást.
Van egy PS2 nálam, NEM chip.elt.Szeretnék vele játszani egy NTSC-s játékot (gitár híró
)
OLvastam hogy az csak a kábeltől meg tv-től meg táptól stb függ.HOgyan tudok egy mezei tv-vel, egy PAL-os PS2-vel egy origi NTSC-s játékot játszani?
Szerintem itt hamarabb kapsz segítséget.
Ezt be is zárom, felesleges két PS-es topic.
-
boty1x
csendes tag
Sziasztok!
Biztosan volt már szó róla, de nem értettem végülis a megoldást.
Van egy PS2 nálam, NEM chip.elt.Szeretnék vele játszani egy NTSC-s játékot (gitár híró
)
OLvastam hogy az csak a kábeltől meg tv-től meg táptól stb függ.HOgyan tudok egy mezei tv-vel, egy PAL-os PS2-vel egy origi NTSC-s játékot játszani?
-
divadobod
csendes tag
Sziasztok! Nagyon új vagyok a ps2 dolgokba! Most vennék egyet jövő héten, de kellene valami infó hogy ha mondjuk megveszem újonnan akor abba hogyan rakatok chip-et? vagy kivel rakatom azt bele? Meg ilyenek! Légyszi segitsen valaki! Köszönöm!
E-mailt irjatok
Sziasztok!
És jó játszást addig is mindenkinek! ;)ja és mégvalami mennyi pénzért lehet egy chip-et beszerezni?
Sziasztok!
Nekem eladó egy chippelt, új PS2 Slim minden tartozékával, 8 Mb memóriakártya, sok játékkal (Spider-man 1 eredeti, Granturismo 3 eredeti, több tíz lemez)
Tartozékként van egy kormány, amely PS2/PC kompatibilis és jól használható az üldözős játékokban. Minden kifogástalan állapotban van és egyben eladó.Összesen 21.000 Ft kp
Tel.: 36 30 274 8974
Bátran hívj!
-
iq betyár
csendes tag
sziasztok engem az érdekel hogy hogyan tudok egy mdf fájlt kiírni ps2 re köszi

-
tsaba12
csendes tag
Hello!
Szerintetek mi van olyankor ha Modbo chip-es PS2 slim fejcsere után nem olvassa az írt játékokat??? Fejcsere előtt minden ment rendesen (amíg a fej működött)!
Most már csak az eredeti játékokat, és az írt videókat olvassa.
Van valakinek ötlete mi lehet a baj?üdv,
Csaba
-
netelek
csendes tag
sziasztok !
scp 39001
VAn nekem chippelt Fat ps2 m és az lenne a bajom hogy nem jácca le a az írott ps1 játékokat. szeretnék a ps1 es crash bandikottal jáccani de meg se nyikkan.
Lehet hogy nem eszi a ps1es játékokat?
Válaszotokat előre is köszönöm -
sonyps2
csendes tag
ha valaki játszani akar a ps2-n írott játékkal, úgy hogy nincs ki chippelve akkor írjon:
olcsonislehet@citromail.huOLCSÓ ÉS JÓ MEGOLDÁS + AZ OLVASÓ FEJET SEM RONGÁLJA + GARANCIA IS MEGMARAD A GÉPRE, MERT EZ EGY SZOFTVERES MEGOLDÁS, ÍGY NEM KELL HOZZÁNYÚLNI A GÉPEDHEZ
-
sonyps2
csendes tag
hellosztok
-
calozka
csendes tag
sziasztok,ha segítség kell szervizelésben csak irjatok a nemeth.zoltan2@freemail.hu-ra Pécsen lakom segítek szivessen mindenkinek.

-
calozka
csendes tag
-
castiel
aktív tag
igen, mert az is PAL formátum!
2 fajta van PAL és NTSC
a pal európai, az ntsc meg amerikai
természetesen nálunk álltalában csak pal játékok jelennek meg mert pal rendszerű gépeket is árulnak.. -
VaMik
tag
Olyan lehetséges hogy régebbi PS2 50004-es gép nem játszik le újabban megjelent játékokat?
-
szigmat
tag
Sziasztok!
Szokatlan kéréssel fordulok hozzátok! Egy barátom vásárolt egy PlayStation 2 és az volna a nagy baja, hogy nem hajlandó neki másolt cd beolvasni.
Kérdésem lenne, hogy van e megoldás, hogy csip vagy esetleg egy progi amivel elérem, hogy képes legyen a masina lejátszani másolt lemezeket is...
A segítségeket előre is nagyon köszönöm!!!!
RetesSziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy Angliából hozott PS2 tudja olvasni az itteni játékokat?? és a táppal kell-e valamit csinálni???
Kössz a válaszokat!
-
beavis19
csendes tag
-
MrPG8
aktív tag
Hali!
Lenne egy kérdésem. A PS2-őm nem forgatja a lemezeket. Ez lehet attól, hogy nincs benne memóriakártya?
Köszi! -
iq betyár
csendes tag
sziasztok olyan gondom van,hogy szeretnék egy haverommal ps2-n játszani de a net-en keresztül.a kérdésem,hogy ez lehetséges-e és,ha igen akkor hogyan előre is köszi csacsi
-
david.karsai
csendes tag
hello
nekem az lenne a kérdésem hogy szerezetm egy ps2 slimet aminek az a baja csak hogy a bekapcsoló panelje hiányzik....
valahol lehet venni iet? vagy valahogyan meg lehet ügyeskedni, forrasztani vagy valami? -
VaMik
tag
Jah igen, Én is kérdeznék az NTSC-s gondokkal kapcsolatban. A kábel amivel megoldható az NTSC-s játékok lejátszása ponosan milyen csatlakozófelületen kapcsolódik a tv-hez? Abban az esetben ha nincsen a TV-n HDMI lehetőség.
-
VaMik
tag
Srácok, milyen chippet érdemes beszerezni egy slim PS2-höz? Hány gyártó készít ilyen chippeket és melyik szokott a legjobban beválni hosszú távon?
-
GabrielX
csendes tag
Üdv mindenkinek..
Egy kérdésem lenne. Mi van olyankor ha a gép a betett cd-t/dvd-t fel sem pörgeti? (Gondolom nem csak fejhiba... )
A válaszokat és az esetleges megoldásokat előre is köszi!Üdv Gabriel
-
kisvagány
csendes tag
szia kábelcsere a megoldás ha sima kábeled van ami ilyen
http://n2.vatera.hu/photos/bd/87/b09_1_big.jpg akkor ez a gond cseréld le ilyenre
http://www.psxshop.hu/ps2/images/products/product_info/ps2%20rgb.jpg ez tuti hogy
tuti lessz!!!

-
beavis19
csendes tag
vicuska75
szerintem kábelhiba, de nem 100% , próbáld meg másikkal -
beavis19
csendes tag
-
peti1020
csendes tag
A gépem a kisebb méretű játékokat gond nélkül beolvassa,de a nagyobbnál (pl:fifa09)egy darabig olvassa csak be a cd-t.Valaki tud rá mondani valamit ?
-
vicuska75
csendes tag
Segítsetek! Az lenne a kérdésem, hogy SoftMod-os mem kártyával fekete-fehéren játsza le a játékot a gép. Pal-os játék ez után már utánna néztem. Hol lehet a gond? RGB kábel megoldás? Azt mondták a boltban, hogy csak plazma Tv-nél működik az a kábel, régi csöves Tv-knél nem.
-
BeaT-u-Man
csendes tag
Légyszi valaki irja meg hogy miért is van ez hogy ugrál a kép... mert nem nagyon tudok vele mit kezdeni... és elég idegesítő! Légyszi segitsen valaki! Előre is köszi!
-
BeaT-u-Man
csendes tag
Hi all! Szereztem egy ps2-őt és ha bekapcsolom egy darabig jol működik utána pedig el kezd ugrálni a kép... mit lehet ilyenkor tenni? pls help!
-
kisvagány
csendes tag
Szia én nagyon szivesen segítek.

-
kisvagány
csendes tag
Hali mindenkinek aki nem szeretné hogy meg buherálják a gépét tehát nem szeretné chippeltetni annak tudok 1 nagyon franko megoldást amihez csak 1 memo karira van szükségem meg 1500kp ra és már futtat hatja is a másolt gamet és élvezheti a divix-es filmet és zenézhet is a gépén,valamint magyar használati utmutatot mellékelek a használatához,
akit érdekel dobjon 1 pm-et.

vagy hivjon.:0620/281-10-69. -
gmagnus
csendes tag
ja és ha már itt tartunk undorító dolognak tartom ha valaki egy ingyenes programból pénzt akar csinálni!
Nem kell hozzá más csak egy memkari+usb stick és egy action replay max/evo gyári lemez
és a program 1.6 vagy 1.7, Neve Free MCboot van hozzá egy iso pach program is amivel a letöltött játék iso-ját kell megpechelni és utána ki irni és megy mint az állom.Bövebb leirásokat a neten találtok bárhol még video tutorial is van!
Ne agyatok ilyen embereknek pénzt a zsebébe!
Szégyen hogy ide fajult ez az ország!!!

Hello!
Le tudnád írni, hogy pontosan hogyan kell használni a programot? (abszolút nem tudom, sógornak kellene, nekem nincs ps2-m).
Köszi előre is. -
trialboy
tag
Jah, a konzol típusa: SCPH-90004 CB
-
trialboy
tag
Szasztok!
Valaki segítene nekem, hogy hogyan tudom házilag megoldani azt, hogy a nem eredeti ps2-es játékokat is vigye a gép? Hallottam valami olyat, hogy nem kell piszkálni magát a gépet, elég csak a memóriakártyára rátenni valamit és működik. Ez igaz? Valaki segítene ebben?
-
Hokika
tag
hy all!
vki nem tudná nekem felrakni a memokarimra a Free MCBoot-ot?
szenvedek de sehogy nem tudom a szűz ps2-ről felrakni a kártyára...semmi boot disc semmit nem találtam csak azt hogy chippes gépről lehet feltolniBudapesti vagyok XVIII.ker
-
MeSKA
aktív tag
Helló!
Segítséget szeretnék kérni! Az a problémám, hogy a chipelt PS2 nem játszik le semmit. Egyből a Browser/System Configuration képernyő jön be, és a CD-t fel sem pörgeti.
Nemrég még működött.
Ö letöröltem egy illegal fájlt a memóriakártyáról... az lehet probléma? Esetleg ezt lehet pótolni valahogy? -
maet
csendes tag
Sziasztok!
Keresek szerelőt Ps2 javítására, Pécsett vagy környékén.
Egy fejtisztítás vagy beállítás valószínűleg megoldja a problémát.
adolfbacsi@gmail.com -
bubi008
csendes tag
Csá.
Csak annyit akarok kérdezni h ha a netet akarom csatlakoztatni ps-re akk cs be kell dugni a kábelt a konzolba v mást is kell vele csinálni???????
Előre is kössz.
-
kisvagány
csendes tag
Sziasztok!
Szokatlan kéréssel fordulok hozzátok! Egy barátom vásárolt egy PlayStation 2 és az volna a nagy baja, hogy nem hajlandó neki másolt cd beolvasni.
Kérdésem lenne, hogy van e megoldás, hogy csip vagy esetleg egy progi amivel elérem, hogy képes legyen a masina lejátszani másolt lemezeket is...
A segítségeket előre is nagyon köszönöm!!!!
Retesszia van megoldás a problémádra ha érdekel vegyél fel msn-re üdv.
-
Geller72
veterán
"szerelőt" keresek Siófok, Szekszárd, (Dombóvár) Kaposvár közti háromszögben.
Kp.
Érdeklődni, PM, Tel.
-
Tibikee0214
csendes tag
A chippeltetés a legegyszerűbb megoldás csak az a baj, hogy drága de egy idő után higyjétek el visszahozza az árát!
Nekemis volt annó Ps2őm
Tipp:
Ne írd a lemezt 4xnél gyorsabban mert tönkreteszed a fejet!TAPASZTALAT
-
spyke79
tag
Ha esetleg segítség kell link vadászatban szívesen segítek!
-
spyke79
tag
ja és ha már itt tartunk undorító dolognak tartom ha valaki egy ingyenes programból pénzt akar csinálni!
Nem kell hozzá más csak egy memkari+usb stick és egy action replay max/evo gyári lemez
és a program 1.6 vagy 1.7, Neve Free MCboot van hozzá egy iso pach program is amivel a letöltött játék iso-ját kell megpechelni és utána ki irni és megy mint az állom.Bövebb leirásokat a neten találtok bárhol még video tutorial is van!
Ne agyatok ilyen embereknek pénzt a zsebébe!
Szégyen hogy ide fajult ez az ország!!!

-
spyke79
tag
de viszont nem minden szérián megy pl-a ps2-slim minin azt irták nem müködik
nekem az van
-
ps2nyűvő
csendes tag
hali van egy csávo aki könnyen megoldhatja csak egymemo kártyát postázz neki ráteszi a progit be a kártya helyére és piff paff mennie kel és még ad egy ajándék játékot is és össz viszz 3000 forint ebben a visszapostázás is benne van
ha érdekel irj és adok egy emai cimet amin eléred -
1lordlaci
csendes tag
Nekem is elküldenétek a levelet? nekem sem olvassa a másolt játékokat
-
YOZ
tag
Valaki tudja mit kell csinálni a ps-el ha folyamatba format lemezt kér, minden most írt lemeznel ez van. Miért? Honnan tudom letölteni a format lemezt?
-
aljaskúszóba
csendes tag
sziasztók lene egy olyan kérdésem ,hogy honan lehet ps2-höz hálozati lemezt szerezni?
ha valaki tod segiteni irjón legyen szives !
a válaszotokat elöreis köszi!

-
scramer
csendes tag
Sziasztok!Olyan problémám van ,hogy van egy chippelt ps2-őm és néhány játéknál lefagy mentés közben.Találkozott valaki hasonló hibával?Előre is THX!
-
pumpido1
csendes tag
Sziasztok! Olyan embert keresek aki vállal régi ps2 fejcserét olcsón Mail pumpido1@freemail.hu tel 06203220132 köszi!
-
kelly7
aktív tag
Sziasztok.
Az volna a kérdésem,hogy vannak olyan játékaim amiket nem akar elmenteni sehogy sem a gép,pedig van két mem karim is.Illetve ps1-es játékot sem tudok elmenteni valamiért.A kártyák nem rosszak mert van rajtuk mentés!Le lehet valahogy formázni a kártyákat vagy ezeket nem is lehet?
Ötlet?
-
korte1
csendes tag
Légyszi küld el nekem is köszike.
-
korte1
csendes tag
Légy szíves nekem is küldd el az idevágó maileket, másolt DVD-s játékot szeretnék futtatni. Kösz!
-
guluszem1990
csendes tag
-
YOZ
tag
Hali.
Ha teszek be vinyót a ps2-be, akkor oda menti a játék állásokat? Vagy akkor is kell neki memkari?
-
CSorBA
őstag
Sziasztok.
mi lehet annak az oka, hogy némelyik játék feketefehér? (bocs ha primitív a kérdés, de új kezdő ps-es vagyok)
Azok NTSC-s játékok, nem PAL-osak. Ahhoz olyan kábel kell, és akkor színesek lesznek azok is.
-
fradi81
veterán
-
fradi81
veterán
új kérdés. milyen emulátort ajánlanátok nekem, ami viszi a ps 2 és/vagy ps 3 játékokat. és hogy hogyan működik, mi kell hozzá, stb.
Elvileg van működő csak a mai gépek kevesek hozzá úgyhogy felejtős.
Ha kiírok egy ps2 játékot 8xosan, akkor az fog menni a chippelt ps2ben ugye?
-
hip-hop91
csendes tag
hellosztok
van egy baj a ps2vel, elindítom, berakok egy dvd-t és azt írja h browser
nemolvassa vagy nemtom!szerintetek mi lehet a baja?
-
butcher eu
senior tag
új kérdés. milyen emulátort ajánlanátok nekem, ami viszi a ps 2 és/vagy ps 3 játékokat. és hogy hogyan működik, mi kell hozzá, stb.
-
butcher eu
senior tag
Sziasztok.
mi lehet annak az oka, hogy némelyik játék feketefehér? (bocs ha primitív a kérdés, de új kezdő ps-es vagyok)
-
Viktoor13
csendes tag
zolikaDB
Hogy tudtad feltenni rá a Media Lejátszót? -
beavis19
csendes tag
Helló!!
Vlk segítsen pls. Van egy ps2 slim konzolom és vettem hozzá egy Logitech Vantage USB mikrofont. A nagy problémám az vele, hogy bedugom az usb portba és ugyan azt írja ki mint amikor nem volt még mikrofonom. Kamerával kipróbáltam működik az usb port!! Köszönöm a segítséget előre is!!
csak tipp, de nem lehet h engedélyezni kell?
ha dvd nélül elindítod, akkor a beállításokban talán lesz vmi -
csumpyka
csendes tag
Helló!!
Vlk segítsen pls. Van egy ps2 slim konzolom és vettem hozzá egy Logitech Vantage USB mikrofont. A nagy problémám az vele, hogy bedugom az usb portba és ugyan azt írja ki mint amikor nem volt még mikrofonom. Kamerával kipróbáltam működik az usb port!! Köszönöm a segítséget előre is!!
-
Dj Don Pepe
tag
-
YOZ
tag
Hello. A ps2-esemben a memory slot 1-es nem latja a memkarit. Mit lehet tenni? Valaki valami ötlet?
-
zolikaDB
veterán
Hali!
Valaki tudna segíteni abban, hogyha felteszem a médialejátszót a memóriakártyára, akkor tudok pl filmet nézni pendriveról? -
Viktoor13
csendes tag
Hello!
Nekem az lenne a gondom hogy neten multiz-ni akarok,de... Bekötöttem a netet és nem indul.
Elolvastam a könyvet és kell hozzá egy lemez.Ezt duja valaki honnan tom beszerezni? a hivatalos oldalon lehet kapni csak ott nincs magyarország.Már minden boltot végig jártam és semmi sikerrel.
Akár még vennék is csak legyen

Kössz
-
rokker70
csendes tag
Sziasztok,
Nekem chippelt PS2-esem van. A játékokat kivétel nélkül viszi mind, tökéletesen.
Viszont a DVD filmeket, CD lemezeket (se másoltat, se eredetit) nem olvassa be. Kell hozzá valamilyen kiegészítő, hogy ezek fussanak, vagy egyszerűen a chippelésnél törölték a szoftvert róla ?
Tudtok ebben segíteni ? -
alooo
csendes tag
Sziasztok
PS2 tulaj vagyok és információkat szeretnék kapni a boot lemezről(hol lehet letölteni), a chip beszereléséről és áráról illetve hogy hol és mennyiért lehet beszerezni VAST-T!
email: alooo@mailbox.hu
ELŐRE IS KÖSZÖNÖM! -
beavis19
csendes tag
helllo
meg tudná valaki mondani h h tudom rákötni a ps2-t monitorra?
előre is köszönöm -
Rivotril
csendes tag
Üdv!
Egy olyan kérdésem lenne hogy:
Minek a hibája ha egy játék mindig azon az egy adott ponton ( mentései hely )
lefagy, nem hajlandó tovább menni? Eredeti játékról van szó nem chippelt ps2-őn
és a lemez sem karcos.
Köszönet.
-
Frezer1979
csendes tag
Sziasztok.Békéscsaba környékén van valaki aki eltudná venni a szüzességét a gyári Ps2-nek??
Esetlegesen SoftMod-os memkarija van valakinek???
Köszi előre is....

-
atechline
csendes tag
Sziasztok
Kaptam egy ps2 slim PAL-os gepet, de ntsc-s eredeti jatekaim vannak. Olvastam hogy van egy kabel amitol letudna jatszani ezeket. Tudna valaki egy linket adni ahonnan meglehet rendelni?
Előre s kösz -
tomsics
senior tag
hello olyan ügyben kérnék segítséget hogy vettem egy ps2 slimet chippelve.Asrác azt mondta hogy ha usb-n dugok rá külső hdd-t akkor simán fut róla majd a játék de nekem nem fut!!!Nem is veszi észre hogy rádugtam a winyot.Valaki segítsen !!!!Köszönöm
-
hgeri91
csendes tag
Sziasztok!
Vettem 1 ki csipezett PS2 a játékok futnak is azonban a dvd filmek nem. Sem a másolt sem az eredeti,kiirja h dvd video lépnék tovább x és elsötétül és visszjön ugyanaz a kiirás h dvd video. Meg tudnátok mondani mi lehet a baj?
-
navkar
csendes tag
Sziasztok!
Egy ismerősöm vett egy chippelt ps2-t. Lejátszik mindent (DVD eredeti és másolt játék), de van olyam eredeti DVD amit nem visz, valamint eredeti DVD film is! Ilyenkor mit lehet tenni!
Miért van ez?Előre is köszi:
Karesz -
kovacsaron
csendes tag
Ha nincs más megoldás akkor chipeltetném a ps2-m.Aki tud segíteni hogy hol lehet és hol a legolcsóbb az irjon pü-t.
Pesti vagyok.
Előre is köszönöm. -
kovacsaron
csendes tag
Üdv
fórum elején olvastam h egy kis trükkel chippelés nélkül is meglehet oldani
valaki mailba esetleg elküldené a leírást? (powerboy@citromail.hu)
előre is köszi szépen. -
kovacsaron
csendes tag
Hello mindenkinek.Szeretnék valahogy hozzá jutni egy ps2 boot dvd-hez,mert nem szeretném csippeltetni a ps-t.Akinek van vagy aki tudja honnan lehet rendelni az ÍRJON PÜ-T.
Előre is köszi! -
philoxenia
MODERÁTOR
Csak legális módosításokról írjon ide mindenki, a warezt kérjük mellőzni !
Felesleg törölve
-
Janix12
aktív tag
Sziasztok..
Nem tudja valaki, hogy gyári HD Loader lemezt honnan tudnék szerezni..
Nem csippelt a ps2-őm és szeretnék vinyót rakni bele...
A segítséget előre is köszi...
-
mackó mónika
csendes tag
-
birel
csendes tag
És ha már így belelendültem olvasgattam kicsit a topikot és láttam másnak is(nekem is)meggyült a baja a pal és az ntsc-vel.Az én tv pl nemtudja a pal-t.Van átalakító programom amivel át lehet alakítani a pal-ost ntsc-vé és a ntsc-t-palosra.Ha vkinek kell írjon pü-t.
-
birel
csendes tag
Én abba kérném segítségeteket ha valaki lát olyan oldalt esetleg üzletet ahol lehet kapni network adaptert ps2 fat-be kérem írjon.Köszönöm
-
birel
csendes tag
Hali.Ha kicsomagolás után sok fáljot kapsz és nem isot vagy hasonlót amit kitudsz írni rögtön akkor használd a WinISO-t.Ezzel a fáljokat egy isoba tömörítheted össze amit utána kiirsz.Ha kell vkinek letöltés link írjon pü-t.
-
Red_Bull
aktív tag
Szisztok!
Örülnék ha tudnátok segíteni! PS2-es játékot szeretnék írni de csak olyan fájlaim vannak amiknek az a nevük, hogy 001fájl, 002fájl és a többi! Nincs se bin se cue fájl, hogyan kell vagy mivel megírni, hogy működjön egy chipelt PS2-n!!!
Válaszaitokat előre is köszönöm!!! Üdv:spongas
szerintem winrarral nyisd meg azokat a fájlokat és csomagold ki
-
spongas
csendes tag
Szisztok!
Örülnék ha tudnátok segíteni! PS2-es játékot szeretnék írni de csak olyan fájlaim vannak amiknek az a nevük, hogy 001fájl, 002fájl és a többi! Nincs se bin se cue fájl, hogyan kell vagy mivel megírni, hogy működjön egy chipelt PS2-n!!!
Válaszaitokat előre is köszönöm!!! Üdv:spongas
-
Stylewars_kp
őstag
Hello minden kedves fórumozó!
Láttam a golemkonzolon és a multiformaton csippelést modbo 760 és 735-el, ezek megbízható csippek? Miket visznek? Én úgy olvastam, hogy nem támogatják a pendrájvról való bootolást, valamint az RW-s lemezeket sem játsza le. Ez azt jelenti, hogyha asztali dvd felvevőből veszek fel egy filmet, akkor nem tudom lejátszani benne? Mert eddig sikerült. Valamint ki lehet kapcsolni ezt a csippet vhogy, ha online akarok játszani, esetleg vinyót (USB) könnyen lehet hozzáilleszteni?
Esetleg valami alternatyva? A lényeg, hogy a chip+beszerelés kijöjjön 10k alatt. És a végére egy nagyon banális kérdés: Másolt PS2 Linuxot feltudok rakni hozzá (ergo támogatja)? Mert én kérdeztem a két cég embereit és ők azt mondták, hogy nem lehet.Bocs hogy egy kicsit hosszú lett.
Köszi a válaszokat.Matrix Csipmegbízhatóbb és jobb teljesítményűbb! A csippet nemtudod kikapcsolni! Ha írrott filmeket nézel rajta az a fejnek nemtesz túlzottan jót mert folyamatosan olvas! Offline mód? miért is? Tudszrá rakni hdd-t de ez attól függ, hogy milyen típusú géped van! Linuxot nemtudod rárakni!

-
Stylewars_kp
őstag
-
Stylewars_kp
őstag
Üdv! Ha format disc hibát ir ki akkor érdemes odafigyelni hogy milyen lemezre irod ki ugyanis egyes PS2-k nem szeretik a pluszos lemezeket,ill az RW lemezek se jó,csak a minuszosak. vagy a neroval formázd le a lemezt,de a gyorstörlést válaszd hanem a teljes törlést.Ha csak simán másolni akarod,ha nem védett a lemez akkor jó a nero,természtesen ISO fájképet másol majd. De ha letöltöd a Clon DVD-t akkor azzal egy az egybe másolhatod ha nem érted a Nérot.
-
törölt tag
üdv
hugom küldene ausztráliából játékot pal szabványú az itthon vásárolt gépen letudom játszani? -
legacy
csendes tag
Hello
Az olvasófej a gagyi vagy karcos lemezektől hamarabb tönkre megy, ezért kell Verbatimot vagy ilyesmi lemezeket venni, és nem szétkarcolni, így évekig elmegy a gép.( nekem is megy 2,5 éve és a szerelőknek is ez a véleménye)
Szóval én kicsippelném a helyedbe. Amúgy meg ha legvégső esetben télleg meghal az olvasófej, akkor 7000Ft a csere annyi mint 1db eredeti játék a boltbanBocs kétszer ment el.

-
legacy
csendes tag
Hello
Az olvasófej a gagyi vagy karcos lemezektől hamarabb tönkre megy, ezért kell Verbatimot vagy ilyesmi lemezeket venni, és nem szétkarcolni, így évekig elmegy a gép.( nekem is megy 2,5 éve és a szerelőknek is ez a véleménye)
Szóval én kicsippelném a helyedbe. Amúgy meg ha legvégső esetben télleg meghal az olvasófej, akkor 7000Ft a csere annyi mint 1db eredeti játék a boltbanKöszönöm a segítséget.
-
beavis19
csendes tag
Hello
Szóval én kicsippelném a helyedbe. Amúgy meg ha legvégső esetben télleg meghal az olvasófej, akkor 7000Ft a csere annyi mint 1db eredeti játék a boltbanigaz!

-
Red_Bull
aktív tag
Hello
Szóval én kicsippelném a helyedbe. Amúgy meg ha legvégső esetben télleg meghal az olvasófej, akkor 7000Ft a csere annyi mint 1db eredeti játék a boltban -
legacy
csendes tag
SZiasztok!
Most állok éni s PS2 vásárlás előtt. Érdekelne mennyire megbízhatóak a csippelt masinák, megéri e olyat veni. Nem hiszem hogy olyan drága lenne most már a használt régebbi ps2 játék. Állítólag hamar szétmegy a csippesek olvasófeje?
-
Red_Bull
aktív tag
-
törölt tag
üdv vennék egy ps2-t
memória kártya kell-e hozzá vagy müxik nélküle isusb-s joyt rá lehet kötni?
-
beavis19
csendes tag
sztem a chipes jobb
de ez az én véleményem
-
skzita
csendes tag
Sziasztok!
Új motoros vagyok a PS2 világában! Sajnálattal vettem észre, hogy az írt játék-lemezeket nem hajlandó a gép befogadni! Hallottam valami chipes és CD-s megoldásról. Engem az utóbbi érdekelne!
Kérlek segítsetek! Hol találom, mit kell vele tenni?
Előrei is köszi -
gajamaco
csendes tag
Üdv a hozzá(nem) értőknek (is)!
Mailt szeretnék khaphni ps2 lehetséges "szervízeléséről"

szépen lécci kérem -
RiFeR
tag
Üdv
fórum elején olvastam h egy kis trükkel chippelés nélkül is meglehet oldani
valaki mailba esetleg elküldené a leírást? (gamelife4me@gmail.com)
előre is köszi szépen. -
Yodafon
őstag
Hello minden kedves fórumozó!
Láttam a golemkonzolon és a multiformaton csippelést modbo 760 és 735-el, ezek megbízható csippek? Miket visznek? Én úgy olvastam, hogy nem támogatják a pendrájvról való bootolást, valamint az RW-s lemezeket sem játsza le. Ez azt jelenti, hogyha asztali dvd felvevőből veszek fel egy filmet, akkor nem tudom lejátszani benne? Mert eddig sikerült. Valamint ki lehet kapcsolni ezt a csippet vhogy, ha online akarok játszani, esetleg vinyót (USB) könnyen lehet hozzáilleszteni?
Esetleg valami alternatyva? A lényeg, hogy a chip+beszerelés kijöjjön 10k alatt. És a végére egy nagyon banális kérdés: Másolt PS2 Linuxot feltudok rakni hozzá (ergo támogatja)? Mert én kérdeztem a két cég embereit és ők azt mondták, hogy nem lehet.Bocs hogy egy kicsit hosszú lett.
Köszi a válaszokat. -
Durabol
csendes tag
Sziasztok.Most szeretnék PS2-t vásárolni.Olvasgatok egész nap, de egy kérdésre nemtudok választ találni.A Slim a megbízhatóbb, vagy a régi vastag.És melyik a jobb:Swap Magic vagy chippeltettni?
Köszönöm a választ!

-
medium84
aktív tag
-
beavis19
csendes tag
-
medium84
aktív tag
-
Tamas974
csendes tag
Sziasztok!
Én is csatlakoznék a sorba, szeretném ki chipelni a PS2 -met. Aki tud segíteni írjon.
Tamás
ktamas74@hotmail.com -
medium84
aktív tag
-
beavis19
csendes tag
sztem működne multitappa, de nem 100%

-
beavis19
csendes tag
-
krupitomi
tag
Hy all!
Lenne egy kérdésem. Multitappal lehet helyettesíteni a 2. Dualshockot? mert úgynézki hogy megadta magát
pedig szeretném használni pl.: Mortal Kombat Shaolin Monksnál jobb 2en játszani mint egyedül.Válaszokat előre is köszönöm!
-
medium84
aktív tag
-
beavis19
csendes tag
-
medium84
aktív tag
Szasztok!
Elromlott a gépem PS2 portja, az alaplap már nem garis, cserléni nem akarom, ezért olyan átalakítóra lenne szükségem, ami segítségével a PS2-es egeremet be tudom dugni soros vagy USB portra. Ha tudja valaki hogy hol lehet ilyet kapni ossza meg velem legyen szíves.
Ja, egeret sem akarok cserélni, mielőtt ezt írná valaki, kb 1 éves optikai, elég jól műxik.Akkor válaszolok a saját kérdésemre: [link]
Aktív témák
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Egyéb hardverek
- Ps2 segítség!!!!
- (téma lezárva)
- Intel Core ULTRA 9 285K +32GB 7600MHz Patriot Viper XTREME 5 DDR5 kit! (Bolti ár: kb 600ezer Ft!)
- RYZEN 7 5700X3D (8 mag/16 szál, 96MB L3 cache)! GARANCIA/SZÁMLA (a Te nevedre kiállítva)!
- Intel Core i3-4160, 16GB DDR3 félkonfig - Alaplap, CPU, RAM, SSD, hűtő
- 2 darab Metalica VIP Superior 2 napos jegy csere 4 darab egynaposra
- Apple Mac Mini M2 8/256GB eladó! Patika állapot, 12 hó garancia
- Samsung Galaxy S20 Ultra / 12/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Apple Watch Series 11 46mm Space Gray Új 100% akkumulátor - 27% Áfa
- MSI A18 Vector QHD+ IPS 240Hz Ryzen9 9955HX 32GB RAM 2TB SSD Nvidia RTX 5070Ti 12GB Win11 Garancia
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus Chromebook C423NA, 8GB RAM, N4200 Pentium, 180 Kihajtható
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)

Elolvastam a könyvet és kell hozzá egy lemez.Ezt duja valaki honnan tom beszerezni? a hivatalos oldalon lehet kapni csak ott nincs magyarország.Már minden boltot végig jártam és semmi sikerrel.