Aktív témák
-
Yodafon
őstag
Hello minden kedves fórumozó!
Láttam a golemkonzolon és a multiformaton csippelést modbo 760 és 735-el, ezek megbízható csippek? Miket visznek? Én úgy olvastam, hogy nem támogatják a pendrájvról való bootolást, valamint az RW-s lemezeket sem játsza le. Ez azt jelenti, hogyha asztali dvd felvevőből veszek fel egy filmet, akkor nem tudom lejátszani benne? Mert eddig sikerült. Valamint ki lehet kapcsolni ezt a csippet vhogy, ha online akarok játszani, esetleg vinyót (USB) könnyen lehet hozzáilleszteni?
Esetleg valami alternatyva? A lényeg, hogy a chip+beszerelés kijöjjön 10k alatt. És a végére egy nagyon banális kérdés: Másolt PS2 Linuxot feltudok rakni hozzá (ergo támogatja)? Mert én kérdeztem a két cég embereit és ők azt mondták, hogy nem lehet.Bocs hogy egy kicsit hosszú lett.
Köszi a válaszokat. -
Yodafon
őstag
Hy
Valaki le tudja írni a Ps2 másolásvédelmét elég részletesen? Plz egy link vagy dobjon meg
egy maillel. És írjon már mailben valaki aki usb-s hdd-t tudott illeszteni egy slim nem csippelt ps2-höz és működött is neki.THX.
laca99@citromail.hu
Aktív témák
- Motoros topic
- RAM topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Házimozi belépő szinten
- Milyen notebookot vegyek?
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Büszke apukák és anyukák topikja
- További aktív témák...
- Beszámítás! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra / 12/ 256 GB / Gyárifüggetlen / 12 hó Garancia
- Beszámítás! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest