- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
Új hozzászólás Aktív témák
-
csaba0223
senior tag
válasz Destified #13902 üzenetére
H a bent vagy a játékban akkor be mész a boltba, ott veszel explorer Hack pack-et a pirosbol és a kékböl is a 2x-est! Aztán keresel vagy csinálsz szobát A lényeg hogy sokan legyetek bent mert úgy több Mas bónuszt ad! 8-ember 200%
Combo: 3- item egymás után! Pl: 3 piros 3 kék 3 zöld 3 gumi 3 nitró stb. Erre kapod a combo bonust! Vannak más combók is mint pl: iránytű ? iránytű ? vagy nitró gumi nitro gumi.
Ezekre többet ad! De rengeteg féle combó van! 1 meccs kb 8-10 k Rp ha tele a szoba![ Szerkesztve ]
Project Torque nick: csaba0223
-
Ricco_hun
senior tag
válasz Destified #13902 üzenetére
Figyelmedbe ajánlom Creative kolléga kombó-összefoglalóját. Hasznos nagyon. Link
Más: fú gyerekek, nekem is kell egy Morello. Ha megjön rá az 1-es szintű tuning nem lesz ellenfele. Még hiányzik jó sok RP a megvételéhez, mert tegnap fulloztam ki a Panny-m.
[ Szerkesztve ]
A nyúl ugrik, a pók mászik, de a teve köp; A vészrendszer nneem működik!; ...ráadásul életveszélyes hazugság. Életveszélyes, mert veszélyes az életre.
-
Creative997
őstag
válasz Destified #13916 üzenetére
Elsőkerekessel sztem hagyj fel. Nem tom milyen RWD géped van a phoenixen kívül (azt nem ismerem, Wandal kolléga mestere a kezelésének --> ph neve Unconnected), gondolom kawa. Annyi az egész miután kiismerted a kocsit h berakod szögbe, nyomod a gázt és mikor nagyon be akar fordulni ellenkormányzol neki, ha elfogy a szufla akkor vagy visszaváltasz vagy átrakod másik oldalra a kocsit, csak óvatosan mert könnyen megpördülhetsz. Ajánlom drifthez a connection frenzy (bp) azzal nem 1 hanem 2 mp múlva írja hozzá az aktuálisan csúszott driftpontodat az egészhez.
Egy kis ízelítő (By addydus): Drift[ Szerkesztve ]
Project Torque 4ever! http://www.youtube.com/watch?v=mZFd76UmplE
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Milyen routert?
- Lexus, Toyota topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Monitor hiba topik
- Filmvilág
- Őskoczka
- Öregszem
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
- HP Elitebook 840 G8 i5 1145G7 / 32GB / 512GB / hibátlan!
- Nethome Plus, klíma wifi modul
- LG OLED55C12LA 2 ÉV GYÁRI GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest