Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Tudjuk, de nem tesszük: a magyarok többsége nem törődik adatai védelmével
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- E-book olvasók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
Új hozzászólás Aktív témák
-
UnConnecteD
senior tag
válasz
Dr. Romano
üzenetére
mindig az aktualis szinten levo maximum upgrade van rajta. Most tulajdonkeppen, mindenbol Level III . Majd A II-tol lehet legkozelebb majd feljeszteni rajta, az meg kb 120k XP mulva lesz. Nekem nagyon tetszik, mert ez inkabb USA muscle car-okhoz hasonlit, mint pl. Ford Mustang, vagy Hemi Cuda, en ezeket jobban szeretem, mint a lapos sport kocsikat, mint pl. Ferrari, vagy ilyesmi. Iranyitast szokni kell, meg jelentos tuninggal sem mindig arra megy, mint amerre Te szeretned, neha onallo eletet el, amikor pl. MUD - Semi pro palyan, szinte MINDEN kanyarban elindul a hatulja valamerre, de nekem ez igy tetszik. Most azon kiserletezgetek, hogy ugy be tudjam allitani az iranyitast a Balance-okkal, mint pl. a NFS MW-ben volt. Nekem az volt a tokeletes iranyitas autos programokhoz. Amikor jott egy szuk, eles kanyar, akkor motorfek, utana kezifek, es nyomtam az iranygombot, es szepen beallt a kocsi a kanyar iranyaba. Itt most meg nem akar beallni, ez pedig nagyon jol jonne olyan palyan, ahol rengeteg a sok, szuk kanyar ( pl. San Francisco Marina)
Jo kocsi, de egy jobb RX7-tel szemben nincsen eselye, neha A II-es Stallion-ok is lehagynak igencsak, foleg teli hatizsakkal
. De CTF-ben verhetetlen, ott akarmilyen A-5000-es Sonora-t is siman megverem ezzel, bar ez lehet, hogy nem csak a kocsi erdeme
( arc mode ON )Szoval nem ertem, hogy a beginnerek, miert harpoon-osokkal nem szeretnek jatszani, amikor RX7, vagy MR2 -t hasznalok sokkal jobban lehagyjak oket

Új hozzászólás Aktív témák

- Milyen egeret válasszak?
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- További aktív témák...
- Bontatlan ASUS TUF GAMING Z690-PLUS WIFI
- KINCS! 0 Perces Lenovo Thinkpad T14 G3 Golyóálló Üzleti Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 6650U 16/1TB FHD
- Gigabyte Gamer config - i5-7400, 12GB DDR4, RTX 2060 120GB SSD
- KINCS! 0 Perces Lenovo Thinkpad T14 G3 Golyóálló Üzleti Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 6650U 16/512 FHD
- Fejlesztés hiányában megmaradt 8GB SK Hynix 2400MHz DDR4 SO-DIMM
- Apple iPhone 15 ProMax 256GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21Fe
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
. De CTF-ben verhetetlen, ott akarmilyen A-5000-es Sonora-t is siman megverem ezzel, bar ez lehet, hogy nem csak a kocsi erdeme
( arc mode ON )