Hirdetés
- A Sony megmutatja milyen monitor illik a PlayStation 5-höz
- 2,5 gigabittel hasítanak a belépőszinten az új Asustor NAS-ok
- SteamOS gyere már PC-re! Nem, még nem jött el az idő.
- Fürge és gazdaságos üzleti monitorral jelentkezett az EIZO
- Annyira azért nem egyedi tervezésűek a Steam Machine fő komponensei
- Milyen notebookot vegyek?
- Még sokáig drágák maradnak – sőt, tovább drágulnak – az SSD-k
- Újra nekifeszül az asztali konzolok piacának a Valve
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
pisti
őstag
válasz
Dr. Romano
üzenetére
Szerintem nem szar, viszont pontosan az történik itt is amiről írtam.
Más (és újra meg kell szokni) = sz@r a többség szerint. (Csak nézz körül itt pár hsz-ben.)A régi nyilván olyan szempontból jobb, hogy azt már megszoktam. Viszont szerintem mindkét fajta irányításnak ugyanúgy van előnye, mint ahogy hátránya is.
Kétlem, hogy ez bug lenne, viszont ha nagy a népharag, akkor erre a legegyszerűbb fogni.
Egyébként volt a fórumokon egy olyan probléma, hogy állítólag billentyűvel gyorsabb köröket lehet csinálni mint kormánnyal, a kis hirtelen kormánymozdulatokból kifolyólag valahogy (állítólag), és hopp most épp ez tűnt el.
Ergó szvsz pont, hogy nem bug, hanem javítás ez. Persze kicsit félresikerült. Ugyanis ha látszik, hogy ennyivel kisebb a reagálási sebesség az új szisztémával, akkor alapból magasabbra kellett volna tenni a steering responsivityt, mert sokan szerintem azt se tudják, hogy ezt lehet állítani, meg úgy egyáltalán mint csinál... Magyarul nem vették figyelembe az emberi butaság faktort, ami hiba... -
mackosajt
addikt
válasz
Dr. Romano
üzenetére
LFS-ben is jönnek patchek... nem az irányítást szidjuk, hanem picit állítunk a seteken, és kész. Sőt. az irányítás szinte állandó.
-
PaJa1
őstag
válasz
Dr. Romano
üzenetére
Irányítás műküdik rendesen!
Reset-eljétek a beállításoakt a GAME fülön. Állítástok a response-t 10re, és az összes steering helpet, mind a wheel-t mint pedig a keybrd-ot 0%-ra!a response a gyorsaságot állítja, a help meg a gépi beavatkozást.
Kipróbáltam, működik
Új hozzászólás Aktív témák

- Diabetes - Cukorbetegség
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen notebookot vegyek?
- Még sokáig drágák maradnak – sőt, tovább drágulnak – az SSD-k
- Újra nekifeszül az asztali konzolok piacának a Valve
- Filmvilág
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- PlayStation 5
- Apple Watch
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- T14 Gen1 27% 14" FHD IPS i7-10610U MX330 16GB 256GB NVMe ujjlolv gar
- Precision 7560 27% 15.6" FHD IPS i7-11850H RTX A3000 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- HP ZBook Studio G8 i7 32GB RAM 1TB SSD RTX A3000/Garancia
- iPhone SE 3 2022 128GB gyári független szép gyári 95% akku
- Precision 5560 27% 15.6" FHD+ IPS i7-11800H T1200 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Honor Magic 6 Pro Epic Green Használt, karcmentes garancia 2027. 10. 31-ig
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3693, 100% Akksi
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L520 - i3-2GEN I 4GB I 160GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával! Upd. 11.10
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest