Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
pisti
őstag
válasz
Dr. Romano
üzenetére
Szerintem nem szar, viszont pontosan az történik itt is amiről írtam.
Más (és újra meg kell szokni) = sz@r a többség szerint. (Csak nézz körül itt pár hsz-ben.)A régi nyilván olyan szempontból jobb, hogy azt már megszoktam. Viszont szerintem mindkét fajta irányításnak ugyanúgy van előnye, mint ahogy hátránya is.
Kétlem, hogy ez bug lenne, viszont ha nagy a népharag, akkor erre a legegyszerűbb fogni.
Egyébként volt a fórumokon egy olyan probléma, hogy állítólag billentyűvel gyorsabb köröket lehet csinálni mint kormánnyal, a kis hirtelen kormánymozdulatokból kifolyólag valahogy (állítólag), és hopp most épp ez tűnt el.
Ergó szvsz pont, hogy nem bug, hanem javítás ez. Persze kicsit félresikerült. Ugyanis ha látszik, hogy ennyivel kisebb a reagálási sebesség az új szisztémával, akkor alapból magasabbra kellett volna tenni a steering responsivityt, mert sokan szerintem azt se tudják, hogy ezt lehet állítani, meg úgy egyáltalán mint csinál... Magyarul nem vették figyelembe az emberi butaság faktort, ami hiba... -
mackosajt
addikt
válasz
Dr. Romano
üzenetére
LFS-ben is jönnek patchek... nem az irányítást szidjuk, hanem picit állítunk a seteken, és kész. Sőt. az irányítás szinte állandó.
-
PaJa1
őstag
válasz
Dr. Romano
üzenetére
Irányítás műküdik rendesen!
Reset-eljétek a beállításoakt a GAME fülön. Állítástok a response-t 10re, és az összes steering helpet, mind a wheel-t mint pedig a keybrd-ot 0%-ra!a response a gyorsaságot állítja, a help meg a gépi beavatkozást.
Kipróbáltam, működik
Új hozzászólás Aktív témák

- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Synology NAS
- Horgász topik
- Milyen videókártyát?
- OLED TV topic
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Energiaital topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kedvenc zene a mai napra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad P1 Gen 4 i7 32GB RAM 512GB SSD NVIDIA T1200 16 2560 1600 Garancia
- Dell Precision 7550 i7 32GB RAM 512GB SSD NVIDIA Quadro T1000 FHD
- Dell Precision 5560 i7 32GB RAM 512GB SSD NVIDIA RTX A2000 FHD+
- BOMBA áron eladó új Microsoft Surface Laptop 4 garanciával! AMD Ryzen 5 /16GB 512 SSD/TOUCH/13.5"/
- Dell Latitude 7420 i7 / 32GB /1TB SSD / FHD IPS
- Samsung DLP projektor, The Freestyle SP-LSP3B
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3659, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3837, 100% Akkumulátor
- Lenovo ThinkCentre M920q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
- Újszerű HP 14s-dq5001nh - 14"FHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB - Win11 - Magyar - Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest