- OLED monitor topic
- DUNE médialejátszók topicja
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Gaming notebook topik
- LG LCD és LED TV-k
- Androidos tablet topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- A Windows 11 nem akarja ránk erőltetni az AI applikációkat – vagy mégis?
Új hozzászólás Aktív témák
-
pisti
őstag
válasz
Dr. Romano
üzenetére
Szerintem nem szar, viszont pontosan az történik itt is amiről írtam.
Más (és újra meg kell szokni) = sz@r a többség szerint. (Csak nézz körül itt pár hsz-ben.)A régi nyilván olyan szempontból jobb, hogy azt már megszoktam. Viszont szerintem mindkét fajta irányításnak ugyanúgy van előnye, mint ahogy hátránya is.
Kétlem, hogy ez bug lenne, viszont ha nagy a népharag, akkor erre a legegyszerűbb fogni.
Egyébként volt a fórumokon egy olyan probléma, hogy állítólag billentyűvel gyorsabb köröket lehet csinálni mint kormánnyal, a kis hirtelen kormánymozdulatokból kifolyólag valahogy (állítólag), és hopp most épp ez tűnt el.
Ergó szvsz pont, hogy nem bug, hanem javítás ez. Persze kicsit félresikerült. Ugyanis ha látszik, hogy ennyivel kisebb a reagálási sebesség az új szisztémával, akkor alapból magasabbra kellett volna tenni a steering responsivityt, mert sokan szerintem azt se tudják, hogy ezt lehet állítani, meg úgy egyáltalán mint csinál... Magyarul nem vették figyelembe az emberi butaság faktort, ami hiba... -
mackosajt
addikt
válasz
Dr. Romano
üzenetére
LFS-ben is jönnek patchek... nem az irányítást szidjuk, hanem picit állítunk a seteken, és kész. Sőt. az irányítás szinte állandó.
-
PaJa1
őstag
válasz
Dr. Romano
üzenetére
Irányítás műküdik rendesen!
Reset-eljétek a beállításoakt a GAME fülön. Állítástok a response-t 10re, és az összes steering helpet, mind a wheel-t mint pedig a keybrd-ot 0%-ra!a response a gyorsaságot állítja, a help meg a gépi beavatkozást.
Kipróbáltam, működik
Új hozzászólás Aktív témák

- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Elektromos autók - motorok
- OLED monitor topic
- PH! Darts
- PlayStation 5
- DUNE médialejátszók topicja
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Hario MINI MILL SLIM PLUS tekerőt keresek, mert elveszett
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÚJ MacBook Pro 14" M4 PRO 24GB 512GB Space Black
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó Apple iPhone 13 Mini 128GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest