- Jövőre veti be az FSR 4-et a Sony a PlayStation 5 Pro konzolon
- Angol futball: 30 szezon statisztikáiból gyűjt érdekességeket a Microsoft AI
- Kifarolhat az üvegszubsztrátumok piacáról az Intel
- Magas AI-költségek, csökkenő létszám: dolgozók ezreit rúgja ki a Microsoft
- Tovább csúsztatja az 1,4 nm-es node-ját a Samsung
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hobby elektronika
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen videókártyát?
- ZIDOO médialejátszók
- Steam Deck
Új hozzászólás Aktív témák
-
Creative997
őstag
válasz
Ricco_hun #17572 üzenetére
Te legalább jobban állsz, én ha nyerek kapok +1et (max +2, ha az ellenfelek ratingje kevesebb mint az enyém, ami általában szokott
) , ha nem akkor -18 vagy több. Szóval hiába nyerek 20x ha utána 1x kikapok uott állok.
De tény h faxság volt visszahozni, mert nem lehet élvezni a játékot így. -
Mariann294
őstag
válasz
Ricco_hun #17395 üzenetére
Én kérek elnézést, hogy egy pörgős, autós videó alá nem Lolát vagy Christina Aguilera-t rakok be
Erre rágtam be mert nekem ugy jött le hogy igénytelen zenéket hallgatok.
Éshogy nekem szeretni kéne a zenédet.Én is ezennel lezárnám a vitát,ugy sem mennénk előbbre.
Izlések és pofonok! -
Mariann294
őstag
válasz
Ricco_hun #17392 üzenetére
Bazz azért mert valaki nem szereti ezt az igénytelen zenét azért még ne ócsárold már le.
Szeretek mindent.Mindenevő vagyok,de télleg.Szeretem az AC/DC-t,Gigi D Agostinot,az electro zenét,disco-t,techno-t,meg 1-2 lassú számot is.
De az a stilus amit te képviselsz a videódban.Nem jön be mert nincs benne semmi zene,csak üvöltés ezerrel.Nem vagyunk egyformák hála a jó istennek.Neked ez jön be ok,persze elfogadom.Én csak 1 véleményt merészeltem irni mivel linkelted a videót.Bocs.
Mégsem irtam a youtubra negativ kritikát,vagy nem dijaztam egy "Poor" csillaggal.
Örülj neki.Erdol: Scootert is szeressük.
-
dokar
addikt
válasz
Ricco_hun #17195 üzenetére
Ez a lehúzás kategóriája. Kapzsiság az egész Aeria. Szeretnétek, hogy ilyen mocskok rajtatok gazdagodjanak meg? Inkább ebből a pénzből vegyetek a gyereknek valami ajándékot vagy a feleségnek egy szép virágot vagy pedig Kisa vigye el Gizit a moziba. Én alapból nem költenék pénzt egy ennyire bugos szoftverre. Egyébként van a játékban elég reklám, arra kellene koncentrálniuk, mint bevételi forrás, nem pedig a Pistike uzsonnapénzére. Ha már ingyenesnek harangozzák be, akkor legyen is az. Nekem a TA-s cimborák is megmondták, hogy azért nem játszanak 'sim vs'-et, mert keményen a zsebedbe kell nyúlnod, ha a legjobb akarsz lenni, vagyis pénz nélkül nem megy. Igazából nem a pénz az, ami visszatart attól, hogy AP-t vegyek, hanem az Aeria hozzáállása a dolgokhoz. Az egészet sokkal jobban fel lehetne dobni. Értem ez alatt azt, hogy sokkal többen játszanának és az Aeriának is lenne bevétele. Jobban rá kéne feküdni a reklámalapúságra. Pl. matricák a kocsin, győzelemhez kötött szerződések, synergy rendszer... Tehát a user eldönthetné egy kocsi vagy upgrade megvételekor, hogy milyen reklámokat vállal be a jobb ár érdekében. Továbbá egy belső kereskedői rendszer is jó lenne, ahol egymás közt el lehetne adni az autókat, alkatrészeket akár aukció formájában is. Lehetne nagyon sok különböző upgrade, ami nem csak pozitív hatással bír és rengeteg kombinációt össze lehetne válogatni egy jó kocsihoz. Tehát ne csak upgrade level 1, upgrade level 2... stb legyenek, hanem konkrét adatokkal ellátott dolgok. Egy ingyenes jó játékért szívesebben adományoznék pénzt, mint hogy erőszakkal követeljék azt tőlem, különben korlátok között játszhatok.
-
csaba0223
senior tag
válasz
Ricco_hun #17121 üzenetére
Elmondom a lényeget, mostanában elég sokat explorerezek!
Természetesen egyedül szoktam szedniígy látom a körönkénti különbséget!
Nem mindegy hogy milyen kombót szedsz! Egy kör alatt átlag 23-25k Rp-t gyűjtök, erre popperel kapok a végén 200-210k Rp-t a végén! De ha nem sietek akkor rámegyek a nagy kombóra az 800-Rp-t ad! Ebből annyit szedek amennyit tudok! Kb 5-6-ot Ha ezt csinálom akkor csak 18-20k Rp-t gyűjtök! De a végén mégis többet ad! Kb 230-240k-Rp-t! -
PaJa1
őstag
válasz
Ricco_hun #17069 üzenetére
Melyik játékban nem kell fizetni azért hogy valódi autókkal karikázzál? Mellesleg itt nem kötelező mivel osztanak APt eventeken.
Elég ha csak odadobod a felhasználóneved, de én azt írtam, hogy én nem csak odalökök egy emailt 1 szóval meg 1 képpel. Hanem kicsit "dolgozott rajta" szagot kölcsönzök neki.
Az AEG-t nem védem, nekem sem tetszik az amit művel. Bár vannak jó húzások, olyan eventek amit nem érdemes kihagyni, igaz APt kell költeni rajtuk, de sokkal jutányosabban költöd olyankor mint egyébként.
Jó pár oldallal visszább én is felháborodásom fejeztem ki azzal szemben amit művelnek, nem mindig hoznak jó döntéseket, vagyis olyat ami a játékosoknak nem jó, mert tényleg lehúzás vagy akár átbaxás.
Ti nem látjátok, de engem dorgálnak azért mert sokat jár a szám és nem mindig a PTt fényezem, vagyis nem az AEGt. A negatív kritikát nem bírják elviselni, valamiért nem látják hogy valamit szarul csinálnak
-
PaJa1
őstag
válasz
Ricco_hun #17060 üzenetére
A "state your account id clearly" nem azt jelenti hogy csak ennyit szabad beleírni, mármint a felhasználónevet, hanem azt hogy ezt érthetően, világosan bele kell írni. Én általában valami rövid szöveget is szoktam írni amiben vagy a végén a felhasználó nevet is leírom, csak azért hogy ne úgy nézzen már ki "jé event, küldök egy egyszavas levelet 400 forintnyi dollárért"
csaba: RX7 - ha már választani kell evo és wrx közöt class5ben
Nekem az wrx jobban tetszik, de egyikkel sem versenyzek. -
ALI_G
veterán
válasz
Ricco_hun #17060 üzenetére
És gmailben hogy lehet aláírásnak képet berakni? ilyenről még nem is hallottam.
linkesíteni már menne talán -
ALI_G
veterán
válasz
Ricco_hun #17058 üzenetére
Na erről fogalmam se volt.
"1. Send an e-mail to contest@aeriagames.com with the e-mail signature (that is, you must insert the image as your e-mail signature);
2. State your account ID clearly (only 200 AP per account).
3. Put "Aeria Games Sig" in the subject."Ezek szerint ha küldök egy e-mailt erre a címre az "Aeria Games Sig" subject-tel akkor kapok 200 AP-t? A 2. lépésben viszont nem értem, hogy kell megadni az accountom (és azt miért is kell, mikor egy e-mail címhez csak egy account tartozhat)?
-
[pH]Lacika
tag
válasz
Ricco_hun #16663 üzenetére
Én 1 örök nagy gyerek vagyok a magam 36évével. Az a meglátásom, hogy ehhez a mai világhoz talán nem is jó felnőni. De tény és való már nincs olyan varázsa a PT-nek mint amikor kezdtem. Ezért aztán inkább leülök a lányom mellé és vele játszom, építőkocka, kirakós, gyurma, stb.
De azért a PT még mindig nagy szerelem.
-
Creative997
őstag
válasz
Ricco_hun #16476 üzenetére
Felesleges idegesíteni magad, alig mennek morelloval és nem is jó kocsi, én se használom, csak nagyon ritkán, azt is csak akkor amikor barát mondja h menjünk már morelloval no. Class2vel is élvezetesebb sokkal!
Gyűjts más értelmes kocsiraStallion, Forte v poon közül ha nincs még. Class5 és 4es szoba van leggyakrabban ill class6 is.
Egyébként lehet őrültségnek hangzik, csak elkezdtem olvagatni a topikot elölről, egyrészt felelevenítem a régi szép időket a játékban, másrészt meg tök érdekes h mi volt akkor és most mi van...
-
PaJa1
őstag
válasz
Ricco_hun #15715 üzenetére
A sok kunyerálás már engem is zavar...
Másik CL7ről nem tudok egyelőre, de remélem jobb lesz mint a morello, nem teljesítményben hanem érzésre, kezelhetőségre. A morello nem tetszik, olyan esetlen és ezt már tényleg nem lehet billentyűzetről vezetni, ez már túlnőtt rajta, legalábbis rajtam és a billentyűzésemen biztos.
Megvan rá az utolsó fék tuning is!Most már teljes a belső, pár design elem hiányzik még...
Class3ba jöhetne valami RPs...(a CRaceren kívül
) Szerintem előbb ez jöjjön aztán még egy CL7
-
PaJa1
őstag
válasz
Ricco_hun #15660 üzenetére
Ez Crea írásához is kapcsolódik. ----vigyázzz ez is hosszúúúúúú-----
Az AERIA qrja el a játékot! Nem kell, hogy többet fizessenek a pályák, igaz ki kéne egyensúlyozni, de a pályák nem fizetnek rosszul, legalábbis ami normálisan fizet, ahhoz kéne mérni a többit is arányaiban, mert az úgy jó lenne.
Az árakat kéne visszavinni a régi szintre! Akkor tényleg az volt a helyzet, hogy pont optimális időt töltöttél egy tuning megszerzésével, és élvezted, vártad már a versenyeket, és nem csak a fizetség miatt, hanem mert jó volt versenyezni az egyre jobb autóval. Nem voltak akkora különbségek mint most a játékosok között.Az amit most az aeria csinál az, kedvezzünk a gazdagoknak, szopassuk a szegényeket. És akik most gazdagok azok mind szoptak amíg szegények voltak, csak valamiért (régen nem ekkorát mint most), tán azért mert a játék qrvajó és rengeteget lehet vele szórakozni! De ahhoz hogy tényleg korlátok nélkül szórakozz ahhoz sok autó kell, és ismerősök, játékban töltött idő. De ezekhez végig kell magad szopni a csórók és eltiportak mezején, akiket az aeria nagyon nem kímél. Szinte mindig csak azoknak kedvez akik veszenk APt vagy már nyertek rengeteget, és nem mai rókák.
Nem tetszett az sem hogy hirtelen 30ról 35re majd aztán nem sokkal 40re emelekedett a limit. Ezzel is csak egyre nagyobb lesz a játékosok közötti különbség. Remélem még egy ideig nem viszik feljebb a lécet, már 35 felett sem kapsz semmi újat, amit addig nem használhattál.
Az én eventjeim általában szórakoztatóak, ahol nem az számít kinek milyen kocsija van, hanyas szintű, mennyi APt vett. Ezeken általában egyenlő eséllyel indul mindenki, mert itt a lényeg a szórakozás és az ügyesség. Ezt a fonalat szeretném tartani továbbra is, mert én is voltam kezdő, és tudom milyen az amikor sikerélményem van a nagyokkal szemben, és mellesleg nagyon jót szórakoztam és nevettem közben, esetleg vertem a fejem a falba mert elqrtam valamit.
Amiről most szól a játék az RPhajáhászás!!! APt nehezebb pénz rááldozása nélkül szerezni, de nem lehetetlen. De most már az aeria szemében minden az AP körül forog és azon hogy minél többen pénzt költsenek, ez nem lenne baj ha úgy csinálnák mint régen. Van APs tartalom, ha az kell akkor szerzel APt. Ez a tartalom exkluzívabb mint az RPs társai. Pl licenszelt autók, lányok... Na de ami most megy az myst box-al, hogy elképzelhető, hogy 5k APt elnyomsz a dobozokra és egy deka APs autó nem ugrik belőle, és bocs nincs szerencséd!? Meg a Morello a másik, eddig csak a tuning elérhetőségével szórakoztak, hol volt hol nem volt, kezdetben még csak 1es szint volt, aztán lett mind a 4, elvették, visszaadták, és most megint elveszik és csak APért adják majd! Miért kell ilyen mocskos módon kicsalogatni a lóvét az emberek zsebéből?!
Néha már én érzem magam rosszul, hogy egy ilyen cégnek "dolgozok". Nem tetszik amit csinál, nagyon nem. És ez az irány amit az aeria az utóbbi fél évben követ egyre csak rosszabbodik, mindig aljasabb módot találnak a bevétel növelésére. A GS-ségem mókáját nagyon beárnyékolja ez a magatartás amit a kiadó művel. Egyre több játékos panaszkodik az aeriara és arra amit művel ÉS NEM TEHETEK semmit, hogy elviselhetőbbé tegyem ezt a rémuralmat. Csak annyit, hogy eventeket szervezek ahol esetleg csurran-cseppen egy kis RP vagy APs cucc. De felsőbb utasításra a jutalmakat vissza kellett fogni, nehogymá túl sokan jól érezzék magukat a bőkezű ajándékainktól(GS eventek).
Régen havonta voltak nagyszabású tornák ahol APs autó volt a díj, mellette persze még más nyeremények is. Mostmár ilyen sincs. De szerencsére van most achievements .) igaz a díjazás nem olyan mint régen, de azért jobb mint a semmi.Bakker, ez most kijött belőlem, és tudom hogy még van bent
Lehet nem összefüggő és értelmes a fenti mondani valóm, így jött ki, átolvasni meg már én sem meremkérdésekre szívesen válaszolok.
Igen, ONA nagyon fincsi falatnak tűnik(még szerencse, hogy barátnőm nem olvassa a forumot
)
-
Isten88
senior tag
válasz
Ricco_hun #15660 üzenetére
Szerintem a CTF is jó fun, mikor belépek, legszívesebben azzal játszom, mert Én azt tartom a legizgalmasabbnak, és ott másokkal is tudok játszani interaktívan. TA-zni is szerettem régen, mert érdekes volt, csak én meguntam. SimVS számomra unalmas, ArcadeVS halott, csak kezdők vannak ott, Challenge mód kihalt, pedig nem lenne rossz "pénzbe" is játszani. Drift utoljára számomra akkor volt jó, mikor még a Hangar csak egy kör volt. Mire megtanultam 4 millió fölött driftelni, ki is szedték, és ezzel számomra meg is ölték ezt a játékmódot. Drag jó lenne, csak nem ad semmit. Explorer meg RP szerzésre jó combozni. Ezzel nem a többi játékmódot akartam leamortizálni és másokat sértegetni, csak én ezeket szeretem.
-
Isten88
senior tag
válasz
Ricco_hun #15658 üzenetére
Nekem ITT A KARÁCSONYI KÉPES EVENTBEN a modi csaj képe jön be a legjobban, szívesen otthonomba fogadnám. =) (A Ti képeitek is jók lettek, amit belinkeltetek PH-re, megnéztem, gratula hozzá!!! És ezt ne sértésnek vegyétek, egyszerűen csak egy nőt szívesebben otthonomba fogadnék, mint karácsonyfát...
Nő-párti vagyok.
)
-
-
csaba0223
senior tag
válasz
Ricco_hun #15619 üzenetére
Szerintem is gondok vannak az aeria-gondolkodásával! Az tényleg gusztustalan hogy az nyerhet civic-ket akinek van nsx-e!!! A másik hogy az árak is elvannak szálva! Nem fogok 4000-ft ot fizetni egy szaros 3-napos Rp buláért! De 2000-ret néha szánnák rá! Arrol nem is beszélve hogy ha nincs szerencséd akkor 10000-ft az nsx! Ott rohadjon meg nekik az nsx ahol van! És még ennek tetejébe szar is az nsx! De ezek szerint nekik az a jó ha 200-emberből 5 fizet!
-
Bazzzs
senior tag
válasz
Én Veled értek leginkább egyet. Azzal a módosítással, hogy az nem lenne gond, ha lennének csak olyan tartalmak is, amihez mázli is kell, viszont cserébe jó pár újítást is be kellene vezetni. Mert jelen állapotában (most ne kövezzetek meg) nagyon hamar megunható a játék. Tudom, hogy az Aeria nem szeretetszolgálat, és rendjén is van, hogy legyen fizetős tartalom is, de a vásárlásra nem ezzel a politikával kellene ösztönözni. Mármint legyenek folyamatosan újabb és újabb autók, pályák, játékmódok stb. Jöhetne havonta pl. egy igazi és egy fantázia autó. Ugyanígy vagyok az új pályákkal is, sőt játékmódokkal. Azt a klános/klubbos részt is mióta ígérgetik.
Igaz, hogy én még nem vettem AP-t, de gondolkoztam rajta. Viszont nekem túl hamar unalmassá válik jelen formájában a játék, így nem szeretnék költeni rá. Ha folyamatosan frissülne pályákkal, kocsikkal stb., akkor símán vennék AP-s kocsit is. Elsőként meg valahogy játékosokat kellene toborozni, mert nekem rengeteg idő azzal megy el, míg normális szobát/versenyzőket találok.Az én ötleteim, amitől jobb lehetne a játék:
1. havonta min. egy-egy új autó
2. havonta vagy két havonta egy új pálya
3. versenyzői klubbok/csapatok bevezetése
4. új játékmód ---> pl. cop chase
5. változatosság ---> autókhoz sokkal több szín, kiegészítő elem stb.
6. tuningolással lehessen class-t lépni ---> kiegyenlítettebb lenne a játékNa hirtelen és tömören ennyi jutott eszembe, de ezek csak alap gondolatok, így persze sok helyen beléjük lehet kötni
Azért szerintem a helyes út valahol erre vezetne.
-
PaJa1
őstag
válasz
Szerintem is!
Nem tudom mire föl ez a nagy cseszegetés az aeria részéről. Költenek PTben is bőven. Ez a myst doboz nagyon sokat hozott a konyhára! Régen jobb volt játszani, akkor valami szimpátia érződött a tengeren túlról, most meg semmi, vagy még rosszabb.
Elvileg, a kiírás szerint vagy az NSX vagy a Civic elérhetővé válik majd a boltban! Az NSX event címében benne volt hogy a kisorsoltak már egy nappal a megjelenés előtt birtokolhatják az autót! Az event ma hajnalban volt, tehát ha az állítás igaz akkor holnap már bent kéne lennie az autónak, mindenki számára láthatóan.
-
MaciG
addikt
válasz
Ricco_hun #15616 üzenetére
Én nem értem a koncepciódat Ricco. Egyszer az a baj, hogy csak az nyer aki tényleg tud is valamit, máskor az hogy sokat kell gamelni hogy elcsípj egy eventet vagy, hogy gyorsan fejlődj, most meg már az is baj hogy szerencse is kell az eventhez. Tudom neked az lenne a jó ha mindenki neked fizetne ,mert játszól, sőtt még az aeria mellékelne melléd 2 keményseggű ku*vát is ,hogy a töltésnél se unatkozz, de ez nem így megy...
Az meg hogy demo nem igaz ,mert AP nélkül csak pár kocsi nem elérhető és mindegyik kategóriában van RP-s kocsi is, én pl aminap nagyon jót versenyeztem quaddal meg stallionnal is.
-
PaJa1
őstag
válasz
Ricco_hun #15595 üzenetére
..... qrvasok APt lehet nyerni! Most is tart maxevil olyan eventet ahol nem nehéz első helyeken végezni és kapsz poppert. Komolyan csak 1 kis időt kell rásáznni és máris jön az AP és az APs cucc. Ha kellenek ezek és nem költesz pénzt rá akkor legalább időt áldolzzál. Várni a sült galambot könnyű de nem kifizetődő.
A magas rush-al csak még több lenne a táps balfasz, kinek hiányoznak?
-
[HUN]-Kisa
aktív tag
válasz
Ricco_hun #15517 üzenetére
SziaSztok!
Ha már itt járunk ki mit kér a PT-s Miku-tól?
Én azon az Eventen kérem az 1.Ső helyet ami tegnap zárult le
1.1700 Ap jár
+100Ap A saját kép magadról
és ha ezek teljesülnek lesz 1806 Ap-m és nem fogok tudni venni 3 napos csajt
De lehet, hogy nem nyerek lehet, hogy a TOP5 be se leszek benne
Majd meglátjuk!!
Kisalaxi77: Sajna szerintem ez nem lesz a közel jövőbe.Báár kitudja
Jó lenne a Panama-t rögtön eladnám 800.000 ért ha lehetne de nem tudom mennyi amugy a full tuningal a panni.De eladnám aron alul az tuti mióta van vette-m azóta nem használtam!! -
Speed®
titán
válasz
Ricco_hun #15475 üzenetére
Ricco..
A fogyasztási jellemzők, nem hogy nőnének, folyamatosan csökkennek.
Ennek ellenére egy olyan tápot ajánlottam a VX450 személyében, ami 12Von 400Wot tartósan ki tud szolgálni semmi probléma nélkül. Tudod mi kell 400W felvételéhez? Quad proci vízzel 4GHz körül, meg mellé mondjuk egy jóféle 4870X2. De amíg PaJa nem 500k felett szánna rá, addig ugye ezen dolgok kevésbé életszerűek és reálisan kell gondolkodni. A VX450 egy ilyen gondolat, erős, halk, "olcsó". Nyílván lehetne venni P&C 750Wt is, de mi a pélónak
Az OCZ ReaperX 2x2G/1000 megéri az árát ha tartósan 1000\CL4 kell, E8400al a 9x400 a javasolt 24\7 értelmes fesszel, mellé jól jöhet ha nem csak 800\CL4 van. Nyílván összteljesítményben nem sok az eltérés, de feltűnt, hogy PaJa szereti a geekségeket, gondoltam ennyi áldozatot hozok érte.
Ha a privát véleményem kéne leírnom, 2x2GB Kingmax 800\CL5 10 pénzért bőven elég lenne..de mellé nem is E8400at, hanem E5200at tennék, P43 lapba E4830al..na az lenne az aktuális ár\érték konfig. A P45ös lapok amit közül jelenleg megy a válogatás, a PCIe2.0 slotjukkal és a 8GB memótámogatásukkal, illetve a 45nmesekkel való kapcsolatuk okán szerintem eléggé a jövőnek szólnak.
Ami az X48 lap és a VGA bővíthetőségét illeti, a CF\SLI halott ügy, ezt mindenki tudja aki kicsit is beleássa magát a témába. Mire gyenge egy kártya, nem az a megoldás, hogy még egyet veszünk belőle, hanem le kell váltani egy újabbra. Ami azonos költség mellett átlagban többet hoz mint a két régi és feleannyit fogyaszt..
A G25 ügyében csak poénkodtam, bár tény, hogy én nem adnék ki ennyit érte, egy sima FFEx kormánnyal is remekül elvagyok, került vagy 10 rugóbaNyílván akinek igénye van a G25 által nyújtott extrákra, az pengessen szorgalmasan.
Node hanyagolom ezt a témát inkább, végülis vannak megfelelőbb topikok.
-
PaJa1
őstag
válasz
Ricco_hun #14723 üzenetére
Achtung, hosszú! Már megint a magamát mondom
Az AP tényleg nem olcsó, DE most szarban vagyunk, az ország pénzügyileg! Most 200 HUFot kérnek el 1 USDért! Mikor még én vettem APt szintén hasonló akcio keretében, akkor 130 körül szállt a dolcsi, lehet nem pont annyi de lényegesen erősebb volt a forint! Tehát nem 10 magyar ropogóst tettem be a játékbba hanem lényegesen kevesebbet!
Lehetne olcsóbb is az AP, de a többi LevelRben, legalábbis a németben biztos hogy azonos, talán 1 kicsit magasabbak is a fizetős pénzzel vásárolható autók árai, arról nem is beszélve, hogy ott a race bonusért, explorer hackpackekért, no rollover....és még sok más nálunk RPs tárgyért erősen GPt kell pengetni!A PT meg nem feltétlen arról szól, hogy én legyek a leggyorsabb, benne legyek a top3ban az összes pályán. Persze erről is. Már én is régóta szeretnék bizonyítani, hogy legalább a top 15ben legyek (Ez lehet összejön, nyertem acc bulát ma hajnalban, már csak egy jobb vas és kormány hiányzik
. De mostanság, meg eddig is leginkább a szórakozásra fordítottam a hangsúlyt a játékban.
ad1,Pár napja SimDriftet nyomok. Ami amellett hogy iszonyat jól néz ki és élvezetes kilincssel előre csapatni, NAGYON jól fizet.
ad2, Láttatok tőlem olyan eventet ahol hú bazzeg most kiköpöm a tüdőmet mert nyerni akarok? Csak a ligákra emlékszek meg egy minden classnak szervezett változatos event jut eszembe. A TÖBBI mind poén, vicces event volt(nem kevés) és lesz(még több) is túlnyomó résztA Szubtörpöt meg azért kellett kinyitni mert baj volt a Fobóval, aztán így maradt(jo ez így). Meg ha ezután is baj lesz akkor nem kell a mérnököre várni, hogy javítsanak, hanem egyszerűen átmegyünk és várjuk a csodát
Az aktív PT játékosok száma, SZERINTEM azért ilyen alacsony a többi MMOéhoz képest, mert az MMOk többségéhez nem kell tudás, gondolok itt az RPG-kre. Kattingatsz, a hősöd fejlődik, szerzel tárgyakat.... De itt?! Komolyan oda kell tenni magad ha akarsz valamit nem csak alap autóval tötymörögni. És aki béna az nem fog játszani. Sajnos van pár kivétel
Akivel ha összetalálkozol, akkor eléggé felmegy az emberben a pumpa. De olyan is van aki tud vezetni, tehát van értelme játszania ezzel, de iszonyat bunkóóóó. Az egy dolog hogy tud vezetni, na de olvasni mindenkinek kéne tudni! Legalább a szemét nyitva tartani!
Más (leginkább)online autós játékok népessége mekkora? NFSel offline módban sokan játszanak, mert az könnyű. Drift City-t kipróbáltam, az egy vicc. Azon kívül hogy "autó"val mész aszfalton és színes meg te "irányítod" nem sok köze van a PThez. Valaki tud más MMORG(kifejezetten olnine autóversenyzős játék)-ról? Én csak PTről tudok(tudom googli, de ha eddig nem jutott el hozzám, akkor nem az én készülékemben van a hiba), de ha valaki ennél jobbat csinált és üzemeltet,menedzsel akkor le a kalappal.
Camper, 3000 az jó ha ennyit ír játék közben jobb v bal oldalt. Erre jön rá a mass bonus ami a játékosok számától függ. Ha csak 2en mentek akkor ne csodálkozz, mert akkor nincs mide bonuszt adni. Explorert 8an játszátok, akkor plusz 200%ot kapsz a pontodra, tehát a háromszorozódik. Explorerezni is, mint minden más módot minél többen kell, annál izgalmasabb, élvezetesebb és jövedelmezőbb
Persze csak akkor ha a köcsögök kívül maradnak. Sok sikert.
-
SSP33DY
aktív tag
válasz
Ricco_hun #14723 üzenetére
Végül is... igazad van...
DE ez a személyes érzésed..ugye?
DE nekünk "nagy a cerkánk", telik AP-re (akármennyire is mgbántam/tuk)
Tagadhatatlan, hogy ennyit még nem adtak, amióta játszom ezzel az ismeretlen játékocskkával..Teljes mértékben igaz, h. nem egy giga ismert játék, az aeria mocskos malac, és drágán adja a játékpénzt, és igen nagy hiba, hogy van több verzió, és több szerver.. sorolhatnám...
DE itt vagyun mi, fanatikusok, elszórakoztatjuk egymást, szórjuk a lóvét, és kész..majd "felnövünk" vagy (Lacámmal) nyugdíjba megyünk
-
PaJa1
őstag
válasz
Ricco_hun #14523 üzenetére
Én sem tudom mi van igazán, én úgy hallottam, hogy minden AP lvl4 upgrade APs lesz, a honlapon pedig csak a motor és kasztni lvl4et írja APsnak. És ha most amig ezek elérhetőek veszed meg valamelyiket, kapsz mellé 10 RP poppert. Ha mind2t megveszed, akkor 20 poppert kapsz.
Ha nem kapod meg az akcio végéig a poppereket akkor használd a "contact us form"ot.
Az akcio vége: 23-a éjfél. -
PaJa1
őstag
válasz
Ricco_hun #14460 üzenetére
Ezt már én is kérdeztem... Szerintem előbb utóbb hozzánk (aeg) is megérkeznek azok az autók amik a japóknak már megvannak.
Említettem is, hogy ha azzal játszanak az emberek akkor csináljanak neki külön témát. De itt folyt a vita. Ami addig nem gáz ha összehasonlítjuk, de ne a levelRről szóljon a PT topik. Én befejeztem... Nem jobb mint a PT. Csak a körrekordért újra végignyalni a létrát? Ráadásul németül, amit én speciel nagyon utálok, karattyolnak világgá.
Maradok a PTnél!
-
-
MaciG
addikt
-
csaba0223
senior tag
válasz
Ricco_hun #14145 üzenetére
Tök mindegy hogy mi mit gondolunk! A pénz beszél kutya...............!
Ha én 1 pénzes noob vagyok akkor nem fogok vért izzadni egy morelloért!
Ezt tudja az aeria is! És ezzel én is 1 et értek! Ha van pénze akkor vegye 25-ös szintnél!
Szerintem nem az számít hogy kinek milyen kocsija van! Ha valaki nem ismeri a trükköket, gondolok itt az explorer fánkozás stb, akkor elég sokat kell versenyeznie a lvl25 ös szinthez!
Márpedig a kezdők nem ismerik! Én inkább azt mondom hogy a legtöbb magas szintű versenyző a bunkó paraszt! Tegnap csináltam 1 új accot mentem explorerbe és persze minden honnan kiba..tak mert alacsony szintű vagyokahelyett hogy megpróbálták volna elmagyarázni hogy hogy kell játszani! És még mi csodálkozunk hogy bejönnek mágnessel szaladgálni! A szerencsétlen honnan tudná hogy itt a magasabb szintű játékosok hozzák a szabályokat?! Csórikám azt látja a shopban hogy a mágneshez az van írva hogy ezzel többet gyorsabban lehet gyűjteni! Volt 1 szoba, a neve Bp-or kick csóri kezdők beraktak mindent mágnestől kezdve a drift bp ig mindent! Azt persze senki nem magyarázta el hogy mágnest ne használj ,stb egyszerűen kick! Tehát joggal gondolja 1 kezdő hogy mi vagyunk a noobok! 1 szónak is 100 a vége, én úgy gondolom hogy nincs semmi baj a kocsik szinthez kötésével! Főleg ha figyelembe veszem hogy kell még legalább 1-1,3 milla 1 full tuninghoz! 1 cls 6 osnál!
Én azt mondom hogy a játék elején kéne legyen 1 normális ismertető! Mert az nincs! -
Isten88
senior tag
válasz
Ricco_hun #14145 üzenetére
!!! SZERINTEM !!!
Ha feljebb vinnék a kocsik szintjét, akkor mégjobban menne az "RP hajkurászás". Ha megveszi lvl20-nál a panamát, egészségére, örüljön neki, vezetni úgy sem tudja, mert az "csak" egy alap panama, amit - valljuk be, - nem könnyű kordában tartani. Csúszik, kicsi ereje van a full panamákhoz képest. Meg kell tanulnia vezetni. Mapokat nagyjából ismeri, de a fair play fogalmát és (főleg CTF-ben) a féket nem. De nem is kell neki, mert amíg egy lvl30+-os játékos megy 3 kört és finish van, addig a lvl20-as játékos kemény 2 körnél tarthat, mert alap panama, meg nem is ért hozzá. Nekem nincs bajom azzal, hogy mindenkinek panamája, corvette-je, camaro-ja van. Utóbbi kettő Aeriának kedvez. Ha meg már "megküzdött" a panama áráért, akkor had legyen vele boldog. Vezesse csak...úgy sem tudja jól. Majd lvl30 körül már ráérez, hogy hogyan is kell és nagyjából ismerni is fogja a mapokat. Addig meg élvezd büszleséggel, hogy lealázhatod őket - ha már véleményt kértél.
Nem kötözködök, véleményt nyílvánítok. -
orkaman
csendes tag
válasz
Ricco_hun #14042 üzenetére
kicsit utánaszámoltam, most lettem lvl 28, tehát túl sok mindent nem tudok a panama-hoz venni. (motor/ecu/fék/gumi 1-esen) kasznit lehetne 1-es re, meg talán motort 2-esre.
De! panama 2-es upgrade-n közel sincs a morello-hoz.
A többi panama upgradehez pedig magasabb szint kell. Mivel elég szép kis exp kell 4-5 szinthez, addigra a pénz is meg lesz.
Szvsz.
Fullos Miyato Wizz a class1 versenyekhez,
Morello csak mert jól néz ki..
Panama szép lassan upgradelve +4 ig....még egy EVO-t kéne venni. Bár piszkosul nem tudom vezetni.
Mivel szombat + vasárnap szereztünk 200k RP-t, váltott játékkal, így szerintem összejön hamar.
Hogy lehet AP-hez jutni pénz nélkül ?
-
[HUN]Dani
őstag
válasz
Ricco_hun #13937 üzenetére
A titok csak annyi hogy normálisan szedem a combokat, a tavon kezdek általában és véletlenszerűen szedem fel őket, pl.: 3sárga után 3kék utána 3 mittoménmi meg ilyenek. és amikor már csak 10-15 item van akkor mass
Ez egyébként 94 item lett a végére és 2500-2600rp
Igaz hogy itt volt 1 afk phcsaba0223. lehet hogy amiatt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ingatlanos topic!
- Weblap készítés
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Ismét a Honoré a legvékonyabb hajlítható
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Battlefield 7
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- X1 Carbon 12th 14" FHD+ IPS Ultra 5 135U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- T14s Gen4 14" FHD+ IPS érintő Ryzen 5 PRO 7540U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- X1 Carbon 11th 14" FHD+ IPS i5-1345U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Dell Latitude 5290, 12,5" HD, I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- LOQ 15AHP9 15.6" FHD IPS Ryzen 5 8645HS RTX 4050 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Pure Base 500DX fehér 650W
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest