Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
PaJa1
őstag
válasz
Mariann294
üzenetére
Panama, Vette még jobb a Morellónál (Camarom csak csupasz van, így ezt nem tudom, de szerintem az még gyengébb a másik class6osoknál). De ez jobb lesz majd ha meglesznek rá a fejlesztések.
Buvez, Még nincs egy új autóm sem. De szerintem azért csúszik a segge mert ez erősen orrnehéz autó és fékezéskor még jobban tehermentesül a segge és ha kicsit is ívben van akkor elcsúszik. Próbálj hátra aerot v gripet tenni. Vagy csak egyenesben fékezni

Des, Phoenixel driftet kéne kitanulnod az egyszerűbb pályákon pl kdiney v hangar.
Az explorer tényleg jó lóvészerzésre, de arra a tűzmadár nem alkalmas hogy össze vissza száguldozzon árkon, bokron, nem elég agilis.
Én SimVSben gazdagodok, spagetti3on, ez elég hosszú pálya és lehet rajta 6 kört menni. SimVShez minden képpen érdemes venni 3x Race Bonust. Ez jócskán megnöveli a futam végén szerzett pontokat. De ehhez nem szabad ütközni és ildomos a leggyorsabb kört futni. Ajánlom hogy hasonló autók és képességű játékosok ellen versenyezz, így nem csak esélyed van jó fizettségre, hanem izgalmas versenyekben lesz részed.
Nálam is van otthon gamepad
1 ici-picit jobb mint billentyűzettel, de főleg kényelmesebb. -
csaba0223
senior tag
válasz
Mariann294
üzenetére
Na azért az 1 kicsit erős túlzás hogy olyan mint 1 fullos panni! De 1 vadállat az biztos

Destified: Kérdezz nyugodtan ! Ha tudunk, Segítünk!
Új hozzászólás Aktív témák

- BESZÁMÍTÁS! ASUS B150M i5 6402P 8GB DDR4 500GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- iPhone 13 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3963, 100% Akkumulátor
- Több darab! MacBook Pro 14" M1 16GB RAM 27%-os áfás számla (218)
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Intel i5-10310U Refurbished - Garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest