- Apple MacBook
- Milyen monitort vegyek?
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Csalásnak ítéli az új Red Magic csúcstelefonok működését a 3DMark
- Szomjan halunk, míg az AI dolgozik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
Új hozzászólás Aktív témák
-
MaciG
addikt
Most teszteltem egy picit és rájöttem, hogy BUGOS A SZOBA, de nagyon
Nyitok egy szobát, serpentinen( te tök8 melyik map), és beállítom hogy 7 laps, bejön valaki, meg még valaki és már azt látom, hogy 2 laps...(és nem lehet állítani). Bementem szobákba, szinte mindenhol 2/3 laps, szólok a hostnak, hogy állítson rajta ,DE NEM TUD! Ez mi? Már a betaban is volt ez, én jelentettem is a bug reportban, de ezek szerint semmi. Én megértem, hogy minden bugot nem lehet kijavítani, nah de ez egy fatálisan nagy bug. Kinek van kedve 2 körös versenyeket menni???(ha netán valami spéci módon kell feltúrbozni a lapok számát ha többen is vannak a szobában akkor jó lenne ha valaki megosztaná velünk, hogy azt hogy kell.
)
Új hozzászólás Aktív témák

- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R5 9600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070XT 16GB Lian Li LANCOOL II Mesh C RGB 750W
- AKCIÓ! GIGABYTE RTX 5080 WindforceOC SFF 16GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Új és régi konzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - PS4 "okosító" lemez kapható!
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)