Hirdetés
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- Új kezdeményezéssel pofoznák ki a Linuxot a játékosoknak
- TCL LCD és LED TV-k
- RAM topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
MaciG
addikt
Most teszteltem egy picit és rájöttem, hogy BUGOS A SZOBA, de nagyon
Nyitok egy szobát, serpentinen( te tök8 melyik map), és beállítom hogy 7 laps, bejön valaki, meg még valaki és már azt látom, hogy 2 laps...(és nem lehet állítani). Bementem szobákba, szinte mindenhol 2/3 laps, szólok a hostnak, hogy állítson rajta ,DE NEM TUD! Ez mi? Már a betaban is volt ez, én jelentettem is a bug reportban, de ezek szerint semmi. Én megértem, hogy minden bugot nem lehet kijavítani, nah de ez egy fatálisan nagy bug. Kinek van kedve 2 körös versenyeket menni???(ha netán valami spéci módon kell feltúrbozni a lapok számát ha többen is vannak a szobában akkor jó lenne ha valaki megosztaná velünk, hogy azt hogy kell.
)
Új hozzászólás Aktív témák

- Meze poet high end planár fejhallgató
- Videókártya felvásárlás
- Samsung Galaxy Tab S10 FE / S10+ / S10 Ultra / S11 / S11 Ultra tablet új BONTATLAN 3év garancia
- Újszerű Lenovo 15,6"FullHD,10.gen.Core i5(8x3,6Ghz)Intel UHD VGA,8-40GB DDR4 RAM/256-512SSD,jó akku
- Jonsbo V10 mini itx ház+LianLi sfx 750w tápegység..
- Processzorok Olcsón Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3338
- 160 - 177 - 178 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060 (ELKELT)
- Gyümölcstartó hibátlan állapotban eladó
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)