Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
mazda626
addikt
válasz
csaba0223
üzenetére
Tegnap versenyeztünk is együtt a hosszú, kanyargós tokiói pályán. A nagy egyenesben jött elő meg ahol lehet ugratni ha gyorsan mész. Szépen elszálltam a levegőben.
Szerintem az is bug, hogy ugratás közben elmegy a gáz.
Írtam ezt is Invictuséknak. Videót pedig arról csináltam, hogy a két sebességmérő óra, a műszerfal órája és a képernyő digitális számlálója nincs szinkronban. Corvetteben azt hiszem 280-ig van óra, de mp/h-nál és km/h-nál is régen elszállt már, de a kocsiban még van 60mp/h, 100km/h.
Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók

Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- LianLi Strimer Plus V2 és Strimer Wireless vga modding kábelek
- IdeaPad Pro 5 14IRH8 27% 14" 3K IPS i5-13500H RTX 3050 32GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Apple Watch SE 3 44mm Újszerű,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Eladó Dell Latitude 5430 üzleti notebook - Intel i7, 16GB RAM, 512GB M2 SSD, Érintőképernyő!
- Legolcsóbb! Számla + Garancia! Meta Quest 3S Virtuális valóság szemüveg!
Üzleti előfizetők hirdetései
- LG UltraGear 32GS94UX-B OLED Monitor! 3840x2160 / 480Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- Ultimate előfizetés akár 3856 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- iPhone 15 Pro Max 512GB 87% Esim-es verzió (3hónap Garancia) Kijelzőn pici folt!
- Audio-Technika ATH-M40x monitor fejhallgató
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Írtam ezt is Invictuséknak. Videót pedig arról csináltam, hogy a két sebességmérő óra, a műszerfal órája és a képernyő digitális számlálója nincs szinkronban. Corvetteben azt hiszem 280-ig van óra, de mp/h-nál és km/h-nál is régen elszállt már, de a kocsiban még van 60mp/h, 100km/h.