Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Mini PC
- Milyen házat vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen TV-t vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Saját fejlesztésű notebookkal jelentkezett a VGA-iról ismert Moore Threads
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Egérpad topik
- Tápos kibeszélő offtopik
Új hozzászólás Aktív témák
-
PepeDon
tag
Csak úgy kíváncsiságból egy TA után lepörgettem egy CTF-et. Nem fogjátok ki találni mi történt..... Igen. Az asztalon lettem hirtelen (na jó nem én, hanem a játék, illetve az se, mert az meg bezárta magát
). Persze engem annyira nem zavar, ez csak egy játék (kicsit bugos, kicsit szaggat, de a miénk - Pelikán elvtárs szavaival, kicsit szabadon) . Amíg ki nem javítják, gondolom nem sok CTF-es event lesz. Meg egyre kevesebb ember fog CTF-ni. Pedig jó lenne a játék fordítottja is. Valaki megkapná a zászlót és át kellene 'adni' a másiknak. Nem összes idő lenne ami letelne, hanem mindenkinek egy-egy egyéni idő és abból fogyna, ha nála a zászló. Ha lepasszolja másnak, akkor a másiké fogyna. Ha valakinek meg lejár az ideje, akkor szépen megállna és átlátszó lenne. A játék elején lenne érdekes, hogy ki kapja a zászlót, meg ha valakinek lejár az ideje, akkor utána ki venné át zászlót. Mondjuk a játék elején véletlenszerűen kapnák a játékosok a zászlót, 'halálozás' esetén meg az 'elhunythoz' legközelebb lévő venné át a 'feladatot'.
Új hozzászólás Aktív témák

- iPhone topik
- Elektromos autók - motorok
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Építő/felújító topik
- Autós topik
- Mini PC
- Kingdom Come: Deliverance I-II.
- AliExpress tapasztalatok
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- További aktív témák...
- LENOVO ThinkPad T14s Gen 2i touchscreen - i7-1185G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- LENOVO ThinkBook 13s G2 - i5-1135G7, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Dell Precision 5520 15,6" FHD, Xeon E3-1505M v6, 16GB RAM, Quadro 4GB VGA, SSD, jó akku, számla, gar
- Apple iphone 13 Mini 128Gb, kártya független, piros színben
- Xbox Series S 512Gb Digital Edition , fehér színben
- Lenovo Legion Slim 5 - 16" WQXGA 165Hz - Ryzen 7 7435HS - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 -2 év gari
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 66921Ft+ÁFA
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4601, 100% Akkumulátor
- REFURBISHED - DELL Docking Station WD19, WD19S + 130W, 180W töltővel
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
). Persze engem annyira nem zavar, ez csak egy játék (kicsit bugos, kicsit szaggat, de a miénk - Pelikán elvtárs szavaival, kicsit szabadon) . Amíg ki nem javítják, gondolom nem sok CTF-es event lesz. Meg egyre kevesebb ember fog CTF-ni. Pedig jó lenne a játék fordítottja is. Valaki megkapná a zászlót és át kellene 'adni' a másiknak. Nem összes idő lenne ami letelne, hanem mindenkinek egy-egy egyéni idő és abból fogyna, ha nála a zászló. Ha lepasszolja másnak, akkor a másiké fogyna. Ha valakinek meg lejár az ideje, akkor szépen megállna és átlátszó lenne. A játék elején lenne érdekes, hogy ki kapja a zászlót, meg ha valakinek lejár az ideje, akkor utána ki venné át zászlót. Mondjuk a játék elején véletlenszerűen kapnák a játékosok a zászlót, 'halálozás' esetén meg az 'elhunythoz' legközelebb lévő venné át a 'feladatot'.