Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
erdol
senior tag
Ja és ma megint megnyertem egy penaltyt amikor draftoltunk és én kívül mentem a kanyarban belül meg előzött a partner közben lecsúszott az ívről és nekem jött.
Persze a váltóm rögtön keresgélt csak pár másodpercig mert a falnak mentem,meg én kaptam a büntit is mert az autóm eleje az olbalának ért
.Ezzel nem tom mit lehet kezdeni de nagyon bosszantó,elsőből így lettem hetedik.Hiába jön fel az ember utána az élre már ugysem ér oda max a dobogó marad.
Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók

Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! Asus H310M i7 9700F 16GB DDR4 512GB SSD STRIX RTX 2070 Super 8GB Corsair Crystal 550W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4365, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Panasonic CF-20-1 Tab+Laptop: m5-6G I 8GB I 256SSD I 10,1" WUXGA Touch I Cam I W11 I Gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4535, 100% AKKSI
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Persze a váltóm rögtön keresgélt csak pár másodpercig mert a falnak mentem,meg én kaptam a büntit is mert az autóm eleje az olbalának ért
.Ezzel nem tom mit lehet kezdeni de nagyon bosszantó,elsőből így lettem hetedik.Hiába jön fel az ember utána az élre már ugysem ér oda max a dobogó marad.