Hirdetés
- VGA-kavarás, CES-ciki, AI-túltolás — HTTP #1
- Új kezdeményezéssel pofoznák ki a Linuxot a játékosoknak
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Melyik tápegységet vegyem?
- Apple MacBook
- Milyen házat vegyek?
- Nyomtató topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- LG LCD és LED TV-k
- Sok hűhó négyszázért: AMD Ryzen 7 9850X3D
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bekő Tóni
tag
Szerk: ja, nem figyeltem, azt kérdezted hogy egyedül hogy lehet. Mindegy azért itt hagyom amit írtam:
Összeállsz egy haveroddal a pitboxból kifelé jövet egy autóvá. (tudod, ott amíg két autó közel van, ghost mód van és egymásba lehet menni) És ha ügyesek vagytok egyben maradtok a következő teljes körre is. Mivel egy autó helyén kettő van, egymásnak adják folyamatosan a "szélárnyékot".
Rekordot meg úgy futsz, hogy szabadon, harmadikként mész két ilyen egybemászott játékos mögött, aztán a célegyenesben le is előzöd őket (át lehet menni rajtuk, ugye).
Open- , public versenyen nem illik csinálni, mert genyóság, másrészt tiltott -ha jól tudom, reportolhatnak érte.
Új hozzászólás Aktív témák

- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- VGA-kavarás, CES-ciki, AI-túltolás — HTTP #1
- Új kezdeményezéssel pofoznák ki a Linuxot a játékosoknak
- Tőzsde és gazdaság
- Sweet.tv - internetes TV
- Filmvilág
- Éjszakai műszak
- Linux kezdőknek
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- További aktív témák...
- Kingston Fury Beast 2x8GB ddr4 2666mhz KF426C16BBK2
- OHH ! Dell Latitude 9430 Üzleti Profi Prémium Ultrabook 14" -80% i7-1265U 32/1TB IRIS Xe FHD+
- Canon EOS 200D +kit objektív és táska ( 6100 expo )
- Chieftec Eco Series 600W táp eladó!
- Szinte Új Razer Kraken 2019 Fekete/Fehér/Zöld Bolti ár:20k INGYEN FOXPOST
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- PlayStation Okosító Blu-ray lemezek - PS4 GoldHEN Loader / BD-JB Lapse és PS5 Auto Jailbreak AIO
- Lenovo ThinkPad // T - Széria // X1 carbon // X1 Yoga 2-in-1 // és a többiek... 3-12. gen.
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad WUXGA IPS Touch i5.1135G7 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 munkaállomás - i7 10875H 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T1000 4GB W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest