Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Lenovo Thinkbook, Yoga széria
- A Sony szerint a PlayStation 5 konzolokat még nem érinti a memóriahiány
- Akciókamerák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Apple MacBook
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Apple asztali gépek
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Attka85
tag
válasz
Bekő Tóni
üzenetére
Na. Alkalmaztam a trükköket, amit írtál: külön fék, gáz gomb a kormányon pluszba, kormánnyal sikerült 37.1-ről 35.5-re jönni, (nagyon érzékeny setuppal) de a Hunter és wipper 32.2-nél tart
Talán ma elérhetem a 34.x-et ha jól csinálom, de 2 sec hátrány az túl sok, de látom, hogy ezek tényleg ennyire jók... Árkád továbbra sem a szívem csücske, de nem adom fel, hátha egyszer ráérzek, mint a Szimre.. (Én 12-13 évesen kezdtem szimezni: Grand Prix 2), ColinMcrae 2 aztán GP3-4,, F1 2000, GTR2, rFactor, PT,Level-R, HO, Simraceway, Project CARS1, Automobilista, RaceRoom(ez a 2 csak próba) és most PT megint, meg persze volt közte sok más is...Carmageddon, MidtownMadness2...)
Bocs a kis offért
Új hozzászólás Aktív témák

- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Tőzsde és gazdaság
- Lexus, Toyota topik
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Elképzelhetetlen sebességre kapcsolt az Anthropic
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Könyvajánló
- Lenovo Thinkbook, Yoga széria
- További aktív témák...
- 230 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon!
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 32GB / 1000GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Talán ma elérhetem a 34.x-et ha jól csinálom, de 2 sec hátrány az túl sok, de látom, hogy ezek tényleg ennyire jók... Árkád továbbra sem a szívem csücske, de nem adom fel, hátha egyszer ráérzek, mint a Szimre.. (Én 12-13 évesen kezdtem szimezni: Grand Prix 2), ColinMcrae 2 aztán GP3-4,, F1 2000, GTR2, rFactor, PT,Level-R, HO, Simraceway, Project CARS1, Automobilista, RaceRoom(ez a 2 csak próba) és most PT megint, meg persze volt közte sok más is...Carmageddon, MidtownMadness2...)