Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gaz 78
aktív tag
Nos hát érdekes arcot öltött az új peccsel a játék.Eleinte idegesített mert nem tudtam hirtelen merre van az arra.Azt sem tudtam hol vagyok és mit kell nézni.Szabadon lehet autózni a városban,és ha a térképen rá klikkelsz mondjuk a garage-ra akkor nyíl segítségével odavezet.A többi kóborlóra rá lehet klikkelni így rögtön egy városi versenyre lehet kihívni egymást.Intimidatorral mentem EVO ellen!Ő nyert
Egy nagy plaza a versenyközpont,ott lehet versenyeket indítani ill. a roomlist is ott van benn.Én úgy vettem észre,hogy egyedül a shop-ba lehet automatikusan beugrani,a bal felső sarokban lévő ikon segítségével.
Van újra Event Calendar ( végre ),gyorsan megcsináltam a napi eventeket így szert tettem némi rp/xp duplázóra azt go az új gigamega Thunder Alley Superspeedway....Csak az első lépéseket kommentáltam,nem írok le mindent úgyis mindenki kitapasztalja majd

Új hozzászólás Aktív témák

- Sweet.tv - internetes TV
- Megkérdeztük az AI-t: milyen érzés, amikor megreguláznak?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Viccrovat
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- További aktív témák...
- Asus 15 TUF FHD 144Hz G-Sync Ryzen7 7735HS 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4050 6GB 140W Win11 Garancia
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Eladó ÚJ BONTATLAN Samsung Galaxy A17 5G 8/256GB / 24 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Egy nagy plaza a versenyközpont,ott lehet versenyeket indítani ill. a roomlist is ott van benn.Én úgy vettem észre,hogy egyedül a shop-ba lehet automatikusan beugrani,a bal felső sarokban lévő ikon segítségével.