Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Fényszórónak is bevethető a Xiaomi új gamer monitora
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- OLED TV topic
- Sok hűhó négyszázért: AMD Ryzen 7 9850X3D
- Intel Core i5-7640X / i7-7740X "Kaby Lake-X" és i9-7xxx "Skylake-X" (LGA2066)
Új hozzászólás Aktív témák
-
hugoagagyilo
tag
Figyelem szubjektív vélemény első találkozás után!
Hazajöttem.Megnéztem.Kiléptem.Háááát azért ennél jóval több mindent lehetett volna beletenni ebbe a játékba.A játék ugyanaz mint Level R eddig volt csak igy is joval kevesebb.Eltünt nappali Tokyo lett helyette éjszakai de legalább 32 pálya ez is valami.Hova lett Marina!!!! azt hittem legalább visszajön.Lett battle race meg team ctf de ott jártamkor nem igen láttam hogy tűzbe hozta volna az emberkéket.Lett event calendar ez legalább jó,de hol vannak a napi task feladatok?Szép az új felhasználói felület ez legalább pozitivum.Ghost -al mi a helyzet mert menni nem mentem,és a csapat garázzsal.Egy valag GP-ért
lehet garázs fejlesztést venni,de haszon semmi nincs belőle.Szerintem kicsit mélyebben kellett volna a tárcába turni ha elakartak volna kápráztatni minket.Bár aeria forumán olvasgattam hogy "igen megcsináltuk ,ez az" Hu de ismerősek ezek a szavak.
Mit is?Egy süjjedő hajó korlátját lefestették,és kicseréltek a fedélzeten pár kiégett izzót.....
Új hozzászólás Aktív témák

- Battlefield 6
- iPhone-t használók OFF topikja
- Feltűnt az Xperia 1 VIII és 10 VIII az IMEI adatbázisban
- Call of Duty: Black Ops 7
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Elektromos autók - motorok
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Vezetékes FEJhallgatók
- Samsung kuponkunyeráló
- Poco M7 - lépésben Siófok felé
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- FIFA 16 Playstation 4
- Dell Latitude 7390 13,3" FHD IPS, i5-i7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ELADNÁD IPHONE KÉSZŰLÉKED? ADD EL A MOBILESHARKNAK GYORSAN ÉS BIZTONSÁGOSAN!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
lehet garázs fejlesztést venni,de haszon semmi nincs belőle.Szerintem kicsit mélyebben kellett volna a tárcába turni ha elakartak volna kápráztatni minket.Bár aeria forumán olvasgattam hogy "igen megcsináltuk ,ez az" Hu de ismerősek ezek a szavak.