Hirdetés
- Befutott a régóta várt, sok P-maggal kitömött, LGA1700-as Core sorozat
- Azt hittük, a GeForce RTX 3060 már leköszönt, de úgy látszik, hogy mégsem!
- Porvihar, zuhogó eső és hó, de az Akasa passzív háza kitart
- Párduc a gépben: teszten az ASUS ExpertBook Ultra
- Mostantól nem kell az Intel segítsége a többképkockás képgeneráláshoz
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Ez a mai TA finoman szólva egy rakás szar volt! Nem voltam egy hete játszani, de megbántam hogy jöttem, először egy Seraph nevű amatőr gyerek a második helyen kilökte az első helyen futó Orbi-t, erre Orbi bosszúból kitolta Seraph-ot, akit gyakorltailag rámtolt! Azonnal penalty-t kaptam miattuk, aztán átment rajtam az egész mezőny, és két körön át csak penalty volt, kettő egymás után! De semmi bocs vagy valami... Röviden: nagyon felbasztatok!
Nem vagyok én sem egy nagy versenyző, de legnagyobb pancser koromban sem csináltam ekkora balesetet, egy kezemen meg tudom számolni hogy hány embert ütöttem ki véletlen, nem pedig 10-et egyszerre, direkt... Ha azt láttam, hogy valami gázt okoznék, inkább kihúztam a kormányt a játékosok elől be a fűre vagy akárhová ahol üres a pálya!
Orbi, akármelyik szoba ha az enyém lesz, kick-elve leszel

Új hozzászólás Aktív témák

- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Path of Exile (ARPG)
- Túraautó topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen légkondit a lakásba?
- E-roller topik
- Windows 11
- Arena Breakout: Infinite
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Nitro+ AMD RX 7900 XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Surface 4 - 15" 2496 x 1664 ~2k touch, i7-1185G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Asus ROG Strix B650-A Gaming Wifi alaplap
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest