Hirdetés
- Vegyes társaság jött a szombati hardverbuliba
- Százmilliárd dolláros AI-fegyverkezésbe kezdett az Amazon és a Google
- Így tüzelt el százbillió forintot az AI a héten
- Kétféle módon harcol a forró helyzetekkel szemben az ASUS új, M.2-es SSD háza
- Mérföldkő a szilárdtest akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- Gamepad
- TCL LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED TV topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Képhibák a GeForce-on? Az NVIDIA szerint egy Windows frissítés okozza
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Ez a mai TA finoman szólva egy rakás szar volt! Nem voltam egy hete játszani, de megbántam hogy jöttem, először egy Seraph nevű amatőr gyerek a második helyen kilökte az első helyen futó Orbi-t, erre Orbi bosszúból kitolta Seraph-ot, akit gyakorltailag rámtolt! Azonnal penalty-t kaptam miattuk, aztán átment rajtam az egész mezőny, és két körön át csak penalty volt, kettő egymás után! De semmi bocs vagy valami... Röviden: nagyon felbasztatok!
Nem vagyok én sem egy nagy versenyző, de legnagyobb pancser koromban sem csináltam ekkora balesetet, egy kezemen meg tudom számolni hogy hány embert ütöttem ki véletlen, nem pedig 10-et egyszerre, direkt... Ha azt láttam, hogy valami gázt okoznék, inkább kihúztam a kormányt a játékosok elől be a fűre vagy akárhová ahol üres a pálya!
Orbi, akármelyik szoba ha az enyém lesz, kick-elve leszel

Új hozzászólás Aktív témák

- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S23 Ultra Green 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, 200 MP kamera, S Pen
- ÚJ Magic Keyboard billentyűzetek/ USB-C - Lighning/ 27% Áfás/ Ingyenes szállítás!
- Arany János - Kapcsos könyv
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs