Hirdetés
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- OLED TV topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Azonnali fotós kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Két 8 GB-os VGA-ra teszi fel ezt a negyedévet az NVIDIA?
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
hugoagagyilo
tag
Nem sokat játszottam vele max 4-5versenyt.De azt vettem észre joval több kör beállitható versenyenként bár ennek utána járok majd.Illetve 8 főnél 5 helyre mindenféle szorzó nélkül 2300Rp xp volt a jutalom.Bár lehet az uj pályán épp bonus volt érvényben.Félreértés ne essék én nem mondom azt mindenki dobja el amije van és irány oda.Csak megosztom azt a kevés tapasztalatom amit eddig szereztem.
Lehet bug-os még,pl tegnap legalább 5 percbe telt mig megtaláltuk egymást 3-an a 14 oldalon felsorolt szobában.Persze kiprobálástól elriaszt mindenkit az IP ban kitrükközése.
Jó lenne ha a Pt ben legalább a pályák belekerülnének.Tegnap Pt -n este hétkor Sim-ben egy szoba volt,még jó hogy megjöttünk OBHUN és futottunk pár jó kört Crea val és Wolfival.Persze mentünk eggyet ghost off is hát katasztrófa volt
Ph channelem eltünt nincs a listában sem lehet kibanolltatok onnan engem?
Nemigen látom igy mennyien játszanak innen,bár fotozás ota mindenki a barátom de lehet már nem?
Az Ap vásárlása most kezdődött volna de most igy kivárás lesz érdemes e egyáltalán beletenni egy kis pénzt.Ahhoz most Aerianak nagyot kell dobnia hogy jó magyar forintokat keressen magának.De szerintem erre nagy ivben "husvéti tojás"
Még lenne mit irnom de go dolgozni,bár lehet ez is sok már Hugó-bol.
Na majd ha lesz időm,és el nem ástok addig.
Üdv:Hugó
Új hozzászólás Aktív témák

- Lenovo ThinkPad T14s Gen 6 Snapdragon X Elite 32GB 1TB Win11 Pro ARM EU billentyűzet
- Lenovo T495 Ryzen 5 pro 3500U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, újszerű állapot, számla, garancia
- Eladó Konfig I7 6700 16GB DDR4 480GB SSD GTX1660 6GB!
- Surface 3 - 13,5" 2k érintő, i5 1035G7, Iris Plus, 16GB RAM, SSD, jó akku, újszerű állapot, számla
- Playstation 4 slim (500GB)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ph channelem eltünt nincs a listában sem lehet kibanolltatok onnan engem?
Nemigen látom igy mennyien játszanak innen,bár fotozás ota mindenki a barátom de lehet már nem?