Hirdetés
- Nos igen, ilyen is lehet egy notebook…
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fujifilm X
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Tápos kibeszélő offtopik
- Projektor topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
PaJa1
őstag
válasz
JackShephard
üzenetére
Én úgy tudom, hogy az Invictus minden kiadót értesített a bétáról.
Tegnap Teydivel beszélgettem, hogy ő semmit nem fog jelenteni a hibákból, mert ez a németeknek megy, szóval bogarásszák csak ki ők a rosszat belőle. Meg hogy az aeriának nem kell ilyen arkád játék.
Erre mondtam neki, hogy ez nem csak a németeknek megy, hanem ez a jövő. Ami attól, hogy lesz benne egy csomó új, sim versenyzéstől távol álló mód, lehetőség még mindig jobban ki fogja szolgálni a sim PT réteget, mert már midneütt van sim kezelési lehetőség, visszajönnek a nagy CTF rókák, a gymkhana, kemény driftek stb. Meg ha szétnéz akkor ugyan vegye már észre, hogy hányan mennek simben és hányan arkádban a PTBen meg LvlRben. Az új generáció legalább 60%a arkád párti. Ha pénzt akarnak akkor minél szélesebb réteget kell kielégíteni, szerintem Izabel ezt jól teszi mert lett még több sim és még több arkád is. Nekem semmi bajom azzal ha elszaporodik az arkád mód ha a sim is vele együtt szaporodik.Szimet akartok és szellemmódot? Ez a kettő kicsit üti egymást. Mellesleg a játékba kell hogy legyen ghost ON is, mert ez csak játék nem a valóság és a PTben ezt szoktuk meg, az ugráló autókról meg nem is beszélve.
Legalább itt ne törjem össze magam, vagy éppen hogy itt kéne törnöm az autót és az utcán nem?
on5 off0Az észrevételeimet a betaval kapcsolatban pár napon belül közlöm, majd ha vége az opennek.
Új hozzászólás Aktív témák

- sziku69: Szólánc.
- Renault, Dacia topik
- Futás, futópályák
- Nos igen, ilyen is lehet egy notebook…
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- AMD off topik: VGA, CPU, APU és minden, ami AMD
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Robotporszívók
- Crimson Desert
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- ÚJ - MACBOOK PRO 16" M5 MAX 18C CPU / 40C GPU / 48 GB RAM / 2TB + 3 ÉV APPLE Care PLUS + ÁFÁ-s
- MSI Z390 Tomahawk + Intel I7 9700K + Be Quiet torony + 2x16GB DDR4 3000Mhz (Garancia)
- ZOTAC RTX 4080 16GB AMP Extreme AIRO
- Transcend ÚJ 512Gb nvme m.2 2280 SSD
- Samsung Galaxy S10+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo IdeaPad Slim 3 Ryzen 7 8840HS 15" FHD+ 16GB 1000GB Teljeskörű garancia
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z390 i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 Super 8GB Aerocool P500B Digi ARGB 750W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell 27" USB-C Hub Monitor - P2723DE - 27% ÁFÁs
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest