Hirdetés
- Prezentálta sokadik AI útitervét az Intel
- Bírsággal karöltve kötelezi az Intelt a garancia betartására India
- Szabadalmi vita után bukta a német piacot az ASUS és az Acer
- Elképesztő sebességre képesek a Micron közelgő, PCI Express 6.0-os SSD-i
- Még ezüst is van a Pulsar és Vaxee közös egerének receptjében
Új hozzászólás Aktív témák
-
dragonfx
veterán
Nekem elsőre megadta a quadrot.
Azzal nyomom most egész jól megyeget..de még az itteni átlag 2.01.es időtől messze vok
Nem tom egyesek hogy mennek olyna jol a k660nal..
Baxxus elszedtem a quadrorol a body kitet és -3mp-t javultam mert jobban kanyarodik...azta jo életbe..szal emebrek le a sok spoilert + lököst nem kell rá....
2.07nél tarto amugy időbe...és C3ba vok....
A nitro tényleg semmit nem ér meg ne vegye senki.... az mr2 gts nem angy szám szerintme fullos quadro elveri...az rx7 a király de dumáltam egy srácca és mondta csak jelenleg jó, mer ttudomása szerint nemsoká elkérhető elsz egy ujabb auto csomag amik közt az rx7 gyenguska lesz
Szeritnme ha ez bekövetkezik..teszem azt subaru, ferrari meg ilyenek bkerülnek onnantól az rx7 szerintme átmegy RP-s autonak
Új hozzászólás Aktív témák

- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- Wuthering Waves
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Privát Samsung funkciót tehet az Apple publikussá
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Autós kamerák
- Gitáros topic
- iPhone topik
- AliExpress tapasztalatok
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- Új Dell G15 Gamer FHD IPS 165Hz i7-13650HX 14mag 16GB 1TB Nvidia RTX 4060 8GB 140W Win11 Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4219,100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest