Hirdetés
- Váratlanul megerősítette a mobil GeForce RTX 5070-et az NVIDIA
- A képkockasebességet is tudja mérni az új AIDA64
- Ha tetszik a jó öreg Xbox Green Edition konzol, ez a numerikus pad is fog
- Így viseli a Samsung az okosszemüveget
- ASUS blog: a memóriahiány nem jelenti azt, hogy ne javíthatnánk a PC-s élményen
- Milyen TV-t vegyek?
- LG monitorok
- Monitorkalibráló eszközök
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- OLED TV topic
- Milyen videókártyát?
- A jövőben nem csak a gazdagok kiváltsága lehet az Intel CPU-k tuningja
Új hozzászólás Aktív témák
-
dragonfx
veterán
Nekem elsőre megadta a quadrot.
Azzal nyomom most egész jól megyeget..de még az itteni átlag 2.01.es időtől messze vok
Nem tom egyesek hogy mennek olyna jol a k660nal..
Baxxus elszedtem a quadrorol a body kitet és -3mp-t javultam mert jobban kanyarodik...azta jo életbe..szal emebrek le a sok spoilert + lököst nem kell rá....
2.07nél tarto amugy időbe...és C3ba vok....
A nitro tényleg semmit nem ér meg ne vegye senki.... az mr2 gts nem angy szám szerintme fullos quadro elveri...az rx7 a király de dumáltam egy srácca és mondta csak jelenleg jó, mer ttudomása szerint nemsoká elkérhető elsz egy ujabb auto csomag amik közt az rx7 gyenguska lesz
Szeritnme ha ez bekövetkezik..teszem azt subaru, ferrari meg ilyenek bkerülnek onnantól az rx7 szerintme átmegy RP-s autonak
Új hozzászólás Aktív témák

- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Spellforce 3
- Yettel topik
- Elektromos autók - motorok
- Milyen TV-t vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Asus ROG Scar 18 - RTX 5090 - 64GB Ram 2x2TB SSD
- Bomba ár! Dell Vostro 5620 - i5-1240P I 8GB I 256SSD I 16" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3515 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i5-6GEN I 8GB I 128SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i5-4GEN I 8GB I 750GB I 15,6" HD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Dell Inspiron 5490 /i5-10210U/4GB/500GB M.2/MX230/WIN11/Új akku/Billentyűzet problémás/Számlával!
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad Gen2 LTE i7-1165G7 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- iPhone 12 64GB 100% (1év Garancia) Több színben is elérhető! - ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- Dell 27" USB-C Hub Monitor - P2723DE - 27% ÁFÁs
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest