Hirdetés
- Százmilliárd dolláros AI-fegyverkezésbe kezdett az Amazon és a Google
- Így tüzelt el százbillió forintot az AI a héten
- Kétféle módon harcol a forró helyzetekkel szemben az ASUS új, M.2-es SSD háza
- Mérföldkő a szilárdtest akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- Degeneratív kapcsolóval készül a Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
csige791
tag
válasz
Dr. Romano
üzenetére
...meglátcik hogy az autósportban holtartanak...
ez azért erős volt

Hát most miért volt erős, nézd meg a forma 1-et több mint 50 éve csak egy világbajnokuk volt ha jól tudom, a konstrukciók terén meg sehol nem álják meg a helyüket, se forma-1 se semmi más egyedül GT-ben voltak ott a corvette-k amikor a ferrari nem indult gyári csapattal csak valami maszek csapatokkal , na akkor letudták győzni őket nagy nehezzen.
"Az, hogy te ígylátod még nemkell leszarozniaz amcsi autókat. Nemvagyok nagy amcsi autó fan (Olasz autókat szeretem), de nem szarok az amcsi autók..."
csak ismételni tudom önmagam:
az amcsik egyvalamit tudnak: találnak valahol egy mozdony motort hegesztenek hozzá kazán lemezből valami kasztnit, a motort berakják előre , hajtást hátrami ez ha nem szar, mert ész az nem kell hozzá az tutti, Benz is ugyanezzel a megoldásal csinálta az első auzót.. motor elöl hajtás hátul irányitani meg nem lehet, de hát valakik még mindig ott tartanak.
"Komoly játék??? Én még soha nem találkoztam ilyennel (ha már a játékokat is komolyan kell venni, akkor már megette a fene
az inkább legyen a programozók feladata, nekünk maradjon csak a fun
)"Hát azért LFS-t komolynak mondanám, Kiss Norbi megnyerte párszor a magyar bajnokságot ezért felvitték élőbe azóta megnyert mindent ahol elindult magyarországon....
Új hozzászólás Aktív témák

- Borderlands 4
- Futás, futópályák
- Android szakmai topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- alza vélemények - tapasztalatok
- Milyen autót vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Apple MacBook
- Assetto Corsa Rally
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! I5 6400 / GTX 1060 6GB / 16GB DDR4 / 128SSD+ 500GB SSHD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4483, 100% Akkumulátor
- Eladó Pritom L8 Kids tablet 2/64GB/ 12 hó jótállás
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

az inkább legyen a programozók feladata, nekünk maradjon csak a fun
)"