Hirdetés
- Elkészült az SMIC 5 nm-es node-ja, de a kínaiaknak haszna nincs rajta
- Fapados Biostar alaplap érkezett
- A Retro Games feltámaszt egy legendát
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Több száz játékban kezdi meg karrierjét az FSR Redstone
- TCL LCD és LED TV-k
- Gigabyte alaplap topik
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Projektor topic
- Apple asztali gépek
Új hozzászólás Aktív témák
-
PepeDon
tag
Logitech MOMO esetleg egy G25?

Már én ki fogom próbálni a manuális váltót. Hátha okosabb vagyok mint a gép
.
Ma TA olyan versenyt mentünk No This All -al, hogy 100% élvezet volt. 15 szereplős 30 körös verseny. Mind a ketten kicsúsztunk
ő a 13. én 14. voltam (volt egy pár lagos, aki ugye csak állt a pálya szélén). 2-3 kör alatt szépen előzgetve utolértük a mezőnyt kb 8.-9. helyen voltunk. Elkezdtük őket szépen lehagyni. Vagy olyan lendülettel mentünk el melletük, hogy ők nem tudtak beállni a szélárnyékba, vagy pediglen mindig bevágtunk elé szabályosan (mikor éppen ki volt hátul) és azért nem tudott előzni. Első tankolás után már a 4.-5. helyen mentünk, de kb fél kör lemaradással. NTA le volt maradva 5-10 kocsihosszal, addig kicsit lasabban mentem, majd mikor utolért, utánna ismét kezdődött az előzgetés. Következő tankolást már úgy zártuk, hogy közvetlen a 3.-4. emberen voltunk. Ők a 'szokásos' kis koccanást eljátszották, mi meg megörököltük a helyüket. Az utolsó 2 körre utolértük a 2. embert is (az első már nagyon elhúzott) és szépen vele is eljátszottuk a 'mi megelőzünk, de neked nem szabad' műsort. Végülis az utolsó körben, én voltam a 2. NTA a 3. és közvetlen a szélárnyékában a 4. ember. NTA nemes egyszerűséggel levágta a boxon keresztül az utat
(fene a csőrét
), így (talán 2 századdal) megelőzött. Hatalmas egy futam volt, ahogy előzgettük egymást, a többiek visszaelőzését meg kivédtük. Sok ilyen jó meccset kívánok mindenkinek.
Új hozzászólás Aktív témák

- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- LEGO klub
- Ingatlanos topic!
- Robotporszívók
- Elkészült az SMIC 5 nm-es node-ja, de a kínaiaknak haszna nincs rajta
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Call of Duty: Black Ops 7
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Fapados Biostar alaplap érkezett
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3943, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3837
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3631,94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R5 7600X 32GB DDR5 512GB SSD RX 6900XT 16GB Zalman Z1 PLUS NZXT 850W
- iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3581
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

), így (talán 2 századdal) megelőzött. Hatalmas egy futam volt, ahogy előzgettük egymást, a többiek visszaelőzését meg kivédtük. Sok ilyen jó meccset kívánok mindenkinek.