Új hozzászólás Aktív témák
-
bome
csendes tag
Sziasztok! bome vagyok, 18 éves idén nyár óta játszom körülbelül a játékkal. Level 25 vagyok jelenleg, illetve már nem sok kell a 26-hoz. Nem szoktam fórumozni egyéb elfoglaltságaim miatt, valamint saját weblapom fejlesztése mellett nem jut elég idő, ám úgy gondoltam erre a fórumra megéri regisztrálnom, mert ez a játék nagyon tetszik, nagyon leköt és szeretnék megismerkedni a magyar project-esekkel jobban. Aktuális legjobb kocsim panama GT kevés tuninggal (2-es szintű ECU). Legtöbbet a CTF-et tolom, aki keres ott megtalál majdnem minden délután
. A karácsony elérkeztével gondolkozom rajta befektetek egy kisebb összegű AP-pontba is, de ezen még gondolkozom! Elnézést ezért a regényért, de úgy gondoltam első hozzászólásomban leírom nagyjából PT-s pályafutásomat
(A játékban bome7 néven vagyok fellelhető!) Még a végére egy kérdés. Kb a fél fórumot végigolvastam, de nem teszem fel a kérdést, mert sokan feltették már hogy lehet sok RP-t gyűjteni a leghatékonyabban, ezért aki úgy érzi segítene nekem, valamint szeretne dumálni a játékkal kapcsolatban (vagy bármi más témáról) vegyen fel MSN-re: henry-14-fan@hotmail.com
Új hozzászólás Aktív témák

- Eredeti játékok OFF topik
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Milyen TV-t vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Google Pixel 10a – évismétlés
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Gaming notebook topik
- Nyaralás topik
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- A Honor profi iPhone másolásban
- További aktív témák...
- GAMING PC! Intel i5-14600KF / 9070 XT / 32GB DDR5 / B760 WIFI / 1TB NVMe / 850w! BeszámítOK
- HP EliteBook 650 G10 15,6" i5 -1335u, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- 27% - Gamemax GAMER PC! 7500F / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB SSD /
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- GAMER PC! Intel i9-12900KF / RTX 5070 / 32GB DDR4 /1TB Gen4 / B760 /1350w Platinum! BeszámítOK!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
. A karácsony elérkeztével gondolkozom rajta befektetek egy kisebb összegű AP-pontba is, de ezen még gondolkozom! Elnézést ezért a regényért, de úgy gondoltam első hozzászólásomban leírom nagyjából PT-s pályafutásomat
(A játékban bome7 néven vagyok fellelhető!) Még a végére egy kérdés. Kb a fél fórumot végigolvastam, de nem teszem fel a kérdést, mert sokan feltették már hogy lehet sok RP-t gyűjteni a leghatékonyabban, ezért aki úgy érzi segítene nekem, valamint szeretne dumálni a játékkal kapcsolatban (vagy bármi más témáról) vegyen fel MSN-re: henry-14-fan@hotmail.com