Hirdetés
- Gaming notebook topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi belépő szinten
- Milyen alaplapot vegyek?
- Két 16 GB-os GeForce gyártását szüntette meg az ASUS
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- A Micron szerint nem dobbantott a végfelhasználói piacról a Crucial eltűnésével
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kegyvesztett lehet a Radeon termékskála középső tagja
- Teljesen szürrelális, ami az RTX 5070 Ti kapcsán történik...
Új hozzászólás Aktív témák
-
bome
csendes tag
Sziasztok! bome vagyok, 18 éves idén nyár óta játszom körülbelül a játékkal. Level 25 vagyok jelenleg, illetve már nem sok kell a 26-hoz. Nem szoktam fórumozni egyéb elfoglaltságaim miatt, valamint saját weblapom fejlesztése mellett nem jut elég idő, ám úgy gondoltam erre a fórumra megéri regisztrálnom, mert ez a játék nagyon tetszik, nagyon leköt és szeretnék megismerkedni a magyar project-esekkel jobban. Aktuális legjobb kocsim panama GT kevés tuninggal (2-es szintű ECU). Legtöbbet a CTF-et tolom, aki keres ott megtalál majdnem minden délután
. A karácsony elérkeztével gondolkozom rajta befektetek egy kisebb összegű AP-pontba is, de ezen még gondolkozom! Elnézést ezért a regényért, de úgy gondoltam első hozzászólásomban leírom nagyjából PT-s pályafutásomat
(A játékban bome7 néven vagyok fellelhető!) Még a végére egy kérdés. Kb a fél fórumot végigolvastam, de nem teszem fel a kérdést, mert sokan feltették már hogy lehet sok RP-t gyűjteni a leghatékonyabban, ezért aki úgy érzi segítene nekem, valamint szeretne dumálni a játékkal kapcsolatban (vagy bármi más témáról) vegyen fel MSN-re: henry-14-fan@hotmail.com
Új hozzászólás Aktív témák

- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Synology routerek
- Gaming notebook topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi belépő szinten
- Napelem
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen alaplapot vegyek?
- Két 16 GB-os GeForce gyártását szüntette meg az ASUS
- További aktív témák...
- 15.gen! Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) +16-32GB DDR5 +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (nevedre)
- AMD Ryzen 7800x3d - bontatlan, dobozos, garis
- Eladó PS Portal + kemény tok garanciás 2028.01.14-ig
- Apple iPhone 15 128 GB Pink 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A23 5G / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- Dell Latitude 7210 2-in-1 12" FHD touch, i7 10610U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 32GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
- PS4 Pro 1TB + DualShock 4 Controller Játékkonzol
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
. A karácsony elérkeztével gondolkozom rajta befektetek egy kisebb összegű AP-pontba is, de ezen még gondolkozom! Elnézést ezért a regényért, de úgy gondoltam első hozzászólásomban leírom nagyjából PT-s pályafutásomat
(A játékban bome7 néven vagyok fellelhető!) Még a végére egy kérdés. Kb a fél fórumot végigolvastam, de nem teszem fel a kérdést, mert sokan feltették már hogy lehet sok RP-t gyűjteni a leghatékonyabban, ezért aki úgy érzi segítene nekem, valamint szeretne dumálni a játékkal kapcsolatban (vagy bármi más témáról) vegyen fel MSN-re: henry-14-fan@hotmail.com