Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• Stirlitz

senior tag

válasz JColee #9772 üzenetére

Dávid a konkrét esetről beszéltünk idáig, ne kezdjük ki mikor mit csinált a múltban, mert az sem segít ezen a szerencsétlen dolgon. Ha szűk a hely, miért ment balról? Profi nem? Vagy vak? Menjen jobbról. (prívát közlemény, TS meg szar, kidobb mindig, mi lehet a baj?)

Még a gyakorló futamokon rögtön rájöttem, ha nincs valóban nagy tempo különbség, belülről felejtős a dolog ott. Egyszerűen tovább csúszik az ember, és faképnél hagy a másik. Ezért gondolom úgy, hogy Webber jó helyen volt mielött megkezdte Vettel a manővert, mert kivülröl jobb itt. (ugye cikkázni már nem lehet) Túl optimista volt mind a kettő, egyik azt hitte a másiknál 2xer gyorsabb, az meg azt hitte majd előbb fékezz vagy tovább csúszik. Közel voltak, összeakadtak, én meg majdnem infarktust kaptam rajta. Na mindegy, nem ér ez annyit, hogy tovább vitatkozunk rajta, ők kapják a fizetésűket ezért, veszekedjenek rajta ők. ;] Mi meg látjuk, hogy élőben is lenne dolga a BT-nek. :P Mit osztanátok nekik? :DD

Új hozzászólás Aktív témák