Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Dell notebook topic
- SSD kibeszélő
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- OLED TV topic
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szabesz
őstag
válasz
Iron Funeral #11196 üzenetére
Mindig a kompúter és hasonló finomságok ugranak be az ilyenekről
-
JColee
őstag
válasz
Iron Funeral #11196 üzenetére
épp én is kérdezni akartam
-
proof88
addikt
válasz
Frenky89 #11193 üzenetére
amikor bejelentkezel és lekéri a könyvtár tartalmát, diszkonnektál is. Ha te be akarsz lépni egy könyvtárba, újra csatlakozik az ftp-re, belép és diszkonnektál. Ez nem tetszett a proginak. Az IE is ezt csinálja, Firefox is, Opera is. Total Commander nem diszkonnektál, csak ha megnyomod a lekapcsolódást.
-
proof88
addikt
vki nem tervezi itten, hogy egyszer ellátogat Pripyatba? Komolyan érdekel, mert én el akarok menni.
-
proof88
addikt
ma reggel 8 körül valakire brute force protection-t nyomott az ftp-s program ... ez a böjtje ha böngészővel ftp-zik valaki ... kikapcsoljam?
-
proof88
addikt
Ismét bővült a segédletem!
A videók nem változtak.szerk.: a diffit szerintem még mindig figyelmen kívül kell hagyni ... a coastnál asszem rosszul írtam ...
-
macy
addikt
-
Frenky89
addikt
A mekisek új távlatokat nyitottak a 'struggling' egén.
-
proof88
addikt
Arra gondoltam, hogy ki kéne kapcsolni, hogy fejreállás esetén automatikusan visszaborítson a játék ... végül is úgy az igazi.
-
proof88
addikt
Chandok mérnöke mondta, hogy kicsit lejjebb vesszük az első szárnyat és akkor nem lesz annyira túlkormányzott az autó. Erre azt válaszolta, hogy egyáltalán nincs gond az aero-balansszal, az a baj hogy folyamatosan leütődik az autó ... hmm most ennyire eltérő hogy lehet a pilóta és a versenymérnök véleménye?
-
proof88
addikt
válasz
Farkas23 #11158 üzenetére
biztos meg lehet oldani, dds-ben vannak a textúrák tehát simán lehet őket módosítani, photoshophoz úgyis van dds plugin ... ha van rá igény ... persze jó előre érdemes kitalálni, ha valaki dizájnt akar a kocsijára ... meg ugye akkor azt érdemes másoknak is felrakni, hogy másnál is úgy nézzen ki a kocsi ... amúgy ezt nem vállalom be, már bevállaltam elég dolgot augusztusig
de ha valaki akar szórakozni, akkor photoshophoz adhatok dds plugint. Mondjuk én kifejezetten örülnék, ha a pályán egy 3. BMW is lenne egy másik csapatnál.
Meg akar előzni, elengedem gecc, egy bmw-t simán.
-
proof88
addikt
válasz
Szabesz #11153 üzenetére
eddig úgy volt hogy a 2 pilóta szerzett pontja adódott hozzá a csapat ponthoz, mint a valóságban. De a legtöbb pontot szerző pilóta pontjával is az a baj, hogy egy 3 pilótás csapat nagyobb eséllyel szerez több pontot, mint egy 2 pilótás csapat. Én ezért egyelőre azt tartom a legjobb ötletnek, ha 12 csapat lenne, csapatonként 2 pilóta, és az utolsó 2 csapat teszt pilótákból és autókból állna.
-
LaCeeN
tag
Farkas! Nem is dicsekedel hogy beléptél Te is a 21-esek klubjába!!! Isten éltessen sokáig!
-
Farkas23
aktív tag
Férre értettetek engem! Azt mondtam, h az A1 ring augusztus 29-én lesz ezzel megnyitva a 2010-2011-es szezont, de nem a szezon nyitó futam lesz, csak 1 sima Szezon felvezető futam lenne!
Ez a 3 pilotás nem lenne rosz, de sztem a teszt piloták ne számitsanak bele a vb pontokba, max egyénibe. De ha van kedvük nyugodtan lefuthatják velünk a futamot!
-
proof88
addikt
válasz
Iron Funeral #11147 üzenetére
de akkor meg az van, hogy a 2 pilótás csapatok fel lesznek háborodva, hogy náluk kisebb az esély a több pont szerzésére, hiszen egy 3 pilótás csapat 2 pilótája nagyobb eséllyel szerez több pontot.
-
proof88
addikt
Azon gondolkodtam, hogy miért ne kaphatnának a jelenleg tesztpilótaként "üzemelő" emberek ugyanannyi lehetőséget a versenyzésre, mint a rendes pilóták ... a válasz az lehetne, hogy csak 10 csapat van... de arra gondoltam, hogy 10 csapat nem max. 20 helyet jelent. Mivel a modokban is külön vannak feltüntetve a teszt pilóták, ezért miért ne vehetnének részt a bajnokság minden futamán ők is? Hiszen saját kocsijuk van. Tehát bizonyos csapatok 3 autóval is indulnának. Így többen lehetnénk, még izgalmasabb lenne. A Csapat pontversenyt pedig úgy számolnánk, hogy ahol 3 pilóta van, mindig a 2 kevesebb pontot szerző pilóta pontjait számolnánk futamonként a csapat összpontszámához. Szerintem ez nem elborult ötlet. Engem nem zavarna, ha pl. 2 helyett 3 Williams lenne a pályán.
Viszont felmerül egy olyan probléma is, hogy sokan arra használnák a helyzetet, hogy egy számukra tetsző autóba akarnának ÁTülni 3. pilótaként. Pl. valaki a Force Indiából a Ferrarihoz. Erre az lenne a megoldás, hogy egészen egyszerűen azt mondjuk: nem lehet. Ja és nem azért nem lehet, mert meg akarom szabni, hanem mert akkor mindenki úgy ülne, hogy minden csapat 3 autóval indul, de lenne olyan csapat, ami teljesen megüresedne. Ezt akarom elkerülni. Minden csapatban kell lennie legalább 2 versenyzőnek.
Ezzel a megoldással viszont akár 30 pilóta is indulhatna egy versenyen. Hozzáteszem, nem ész nélkül akarom a létszámot növelni, nem akarom hogy híguljon a mezőny, de azt se szeretném, ha egy megbízható, jó képességekkel megáldott pilóta, aki nálunk szeretné kipróbálni magát, ne szomorkodjon, ha évente csak 1x állhat velünk rajthoz.szerk.: ja és 30 úgysem lehet mivel 24 slotja van a szerverünknek ... tehát 4 csapat indíthatna 3. pilótát. Szerintem a modban meg is van 4 tesztpilóta: BMW-nél Klien, Brawn-nál Davidson, FI-nél Liuzzi, Rinónál Grosjean, Toyotánál Kobayashi, RBR Coulthard, STR Hartley, Ferrari Badoer, Mekinél de la Rosa, Williamsnél Hülkenberg.
Ez mondjuk FSone-ra igaz. De RFT-ben is megvannak ezek a pilóták, csak STR-nél Alguersuari van. -
proof88
addikt
válasz
Farkas23 #11140 üzenetére
az az igazság h akkor már nem csak A1 Ring kéne, hanem vannak még jó pályák, most nem a Tobanról beszélek, hanem pl az eredeti Nürbiről, vagy Imola ...
breaking news: végre kifosták a 2009-es valenciát az fsone-os srácok
-
Farkas23
aktív tag
Tőlem megcsinálhatjuk azt, h augusztus 29.-én vasárnap, ezzel nyitjuk meg a 2010-2011-es bajnokságunkat!
Persze csak az vesz réstr rajta, aki szeretne!
Ja és nem számit bele a pontversenybe!
-
JColee
őstag
válasz
Iron Funeral #11136 üzenetére
Szerintem ne. Ha ragaszkodunk a normális időkhöz, akkor ne tegyünk be olyan pályát, ami nem volt. A szezon így is elég hosszú. Ha mégis betesszük, akkor toljuk a tavalyi pályapackkal, legalább nem kéne annyit setupolni sem (és jobbak a pályák benne).
-
cila1
aktív tag
válasz
Iron Funeral #11136 üzenetére
Támogatom
-
proof88
addikt
válasz
JColee #11133 üzenetére
nem megyünk teljes egészében azon. Miért vonz téged pl a tavalyi ausztrál pálya? Ennyi erővel mehetnénk A1 Ringen is, annak is kb annyi köze van az ausztrál pályához, mint a tavalyi verziónak... egyébként eddig csak 1 ember jelzett problémát és egyáltalán nem biztos, hogy nem user errorról van szó.
-
proof88
addikt
válasz
JColee #11130 üzenetére
én is tisztában vagyok vele, de nem vágom hogy a verseny 17:00 az miért világos... de ez most nem érdekes, asse tudom, hogy hol vannak azok az értékek amiket én írtam ... lehet h az már csak offline van meg az rft modnál nekem ... mindegy majd valamikor kiokoskodok valami tisztességes időpontot, aztán azt állítom be mindenhova... világos is lesz ahogy kell és az árnyékoknak is úgy kell vetődniük ahogy kell ... még1x mondom nem az én ötletem volt az a sötétség időmérőn!
-
papírzacskó
csendes tag
válasz
papírzacskó #11129 üzenetére
Megpróbáltam még 3X és most is hiba van. De miért? Fsone09 mod+amit linkeltél pályacsomag. És mégse akar működni.
-
papírzacskó
csendes tag
válasz
proof88 #11127 üzenetére
Hát én se tudom mi köze, de hidd el, hogy emiatt van. Reggel letöröltem az rfactort még a megmaradt mappákat is és úgy egy teljesen fiss telepítéssel próbáltam. Amikor beraktam direkt csak annyit csináltam, hogy ki a boxból és durr bele az első falba. Egyből írta h hibát észlelt ezért leáll.
-
proof88
addikt
válasz
papírzacskó #11126 üzenetére
őszintén szólva, az eredetihez képest csak az edzések, időmérő, ill. futam kezdésének időpontját írtam át benne. Vannak benne ezek a sorok:
Practice1Day = Friday
Practice1Start = 11:00
Practice1Duration = 90
Practice2Day = Saturday
Practice2Start = 17:00
Practice2Duration = 90
Practice3Day = Saturday
Practice3Start = 11:00
Practice3Duration = 90
Practice4Day = Saturday
Practice4Start = 17:00
Practice4Duration = 90
QualifyDay = Saturday
QualifyStart = 17:00
QualifyDuration = 30
QualifyLaps = 255
RaceDay = Sunday
RaceStart = 17:00na hát itt egységesen 90 percre raktam az edzéseket, 30 perc időmérő. És az időpontokat is. Variáltam velük, mert más időpontban máshogy áll a nap és aszerint máshogy vetődnek az árnyékok. Próbáltam úgy belőni, hogy kb jó legyen, de mindegy amúgy sincs kész, mert szar jelenlegi állapotában.
Csak a szerveren ez maradt, mert mindig volt valaki a szerveren éppen, amikor módosítottam volna a fájlt, ahhoz meg újra is kell indítani a szervert... Nem tudom, hogy ezeknek mi köze van ahhoz, hogy nekimész a palánknak és error.
-
proof88
addikt
válasz
papírzacskó #11124 üzenetére
ok akkor az nem olyan nagy gond, a tapadás a lényeg, az a tdf-ben van megadva úgyis ... a gdb-t meg sztem leszarjuk ...
az új tdf-vel biztos jobb időt fogsz majd menni
-
proof88
addikt
-
proof88
addikt
válasz
papírzacskó #11120 üzenetére
megnéznéd, hogy melyik fájl zavar a kettő közül? szal próbáld meg először az egyikkel, aztán csak a másikkal is... szóval egyszerre ne a 2 új fájl legyen benn... elemeznünk kell a helyzetet.
-
-
proof88
addikt
Szabesznek júl. 24. a jó. JColee-tól meg kell kérdezni, hogy neki jó-e az vagy csak a mostani szombat?
-
proof88
addikt
válasz
papírzacskó #11117 üzenetére
nem kell nekimenni, verseny az úgyis ciki
amúgy nem tudom mi a gond ... dugjál egyet aztán majd holnap foglalkozol vele megint...
a 2 fájl egyébként... szóval az egyikben csak alap dolgok vannak, az nem befolyásolhatja h mi van ha palánknak mész ... a másik fájlban, ahol a tapadási együttható is van, amit mi növeltünk, nos annak sem kéne bekavarnia ...
-
proof88
addikt
válasz
papírzacskó #11114 üzenetére
remélem leszedted ausztráliához azt a 2 fájlt amit linkeltem
ás be is másoltad őket a megfelelő helyre
-
proof88
addikt
válasz
papírzacskó #11112 üzenetére
oldalunkon Hotlaps
egyébként én még nem mentem rajta tisztességes gyors kört. mármint fs09-ben.
-
papírzacskó
csendes tag
Sziasztok!
Ki mennyit szokott menni Melbourne, Albert Parkban? Mentem pár kört, de ki se merem írni mennyit
-
proof88
addikt
válasz
Iron Funeral #11107 üzenetére
erről a centipede szó jut eszembe, egészen konkrétan: the human centipede -
proof88
addikt
Lezártnak tekintjük az SC-s szavazást. Az már biztos volt, hogy lesz SC, mert a kisebbség szavazott ellene. Viszont a kétféle igen szavazatra 7-7 volt az állás. A 2. lesz érvényben, azaz lesz SC, de ütközni nem lehet vele. Azért döntöttük így, mert az SC néha váratlanul lelassít, ami eléggé balesetveszélyes, illetve fékezés nélkül belemegy előtte lévő autóba. Ezeket a töréseket kívánjuk elkerülni azáltal, hogy SC-nél ki lesz kapcsolva az ütközés érzékelése (magyarán szólva bele lehet érni az SC-be, át lehet menni rajta úgymond). Természetesen ettől függetlenül az SC szerepe, az autók összegyűjtése, felsorakoztatása és egy biztonságos tempó diktálása az egész pályás sárga zászló alatt megmarad, tehát megelőzni az SC-t ezután is tilos lesz, attól függetlenül, hogy át lehet menni rajta.
-
Farkas23
aktív tag
válasz
akoska07 #11101 üzenetére
Tudom h messze van, vannak mások is akik messzebb laknak, de ha szeretnének talizni, akkor sztem 1x megengedhetik maguknak, h feljöjjenek.
De ha mégsem, és senki se jön, csak akiket felsoroltam, akkor enyien találkozunk, és ismerjük meg egymást, de remélem nem így lesz!
Új hozzászólás Aktív témák
- Mikrotik routerek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Óvodások homokozója
- sziku69: Szólánc.
- EAFC 25
- moonlight115: Privát, oh!
- További aktív témák...
- EJJ! Dell Latitude 7330 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1245U 16/256 FHD IRIS Xe
- Alfa Romeo 159 1.9JTD 120le 8v 2009 Facelift
- DJI Air 2s drón szett hibátlan állapotban
- Fujitsu AKCIÓ ,vil.bill,15,6"FullHd IPS,8.gen.i5, 4G LTE,8-32GB/256-512,jó akku,szép
- ASUS ROG Strix G512LI I5 144Hz/10300H/1650TI/24 GB ram/512 M2 SSD
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Új FULL HD webkamera + Számla
- AKCIÓ! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest