Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• proof88

addikt

válasz Farkas23 #1597 üzenetére

Hát, ha lennénk többen, akkor több értelme lenne 25-nél több körnek. 15-en lennénk, ha kiesik 1-2 ember, még rengetegen vagyunk. És akkor már 2x kéne kiállni, mert 1 kiállással kínszenvedés lenne körbemenni a pályán a gumikkal.
    Amúgy kéne valami szabály arra is, hogy mikor kell idő előtt leállítani egy futamot, pl. tegnap is 6-an indultunk, 4-en kiestek. Azért is kérdeztem meg a célegyenesben, hogy újraindulunk-e... mert az nem oké, hogy 6-an vagyunk, de csak 2-en játszunk... mondjuk ha lenne olyan szabály, hogy véget ér a futam, ha x ember kiesik.
    2-en indulnak -> 1 ember kiesik...
    3-an -> 2.
    4-en -> 2.
    5-en -> 3.
    6-an -> 3.
    7-en -> 4.
    8-an -> 5.
    stb...
    persze az eltelt időt is figyelembe kell venni. Mert ha 3-an indulnak és valaki egyből kiesik, akkor sztem újra kéne indítani, hogy az a 3. ember ne szomorkodjon és legyen még1 lehetősége. De ha pl. a 15 körös versenyen a 12. körben esik ki, akkor már nincs újraindítás... de mondjuk egy 20 fős mezőnyben egyáltalán nem kéne újraindítás, valaki szerintem mindig kiesik hamar...

szerk.: Rico: persze gyakorolj csak, én nem lepődök meg, ha jobb időt mész ott, mint én, mert mindenhol jobb időt szoktál menni, csak azért nyaggatlak, mert múltkor olyan nyafogós voltál a szűk pálya miatt, pedig elvileg Te régebb óta tolod, nem szabad nyafogni! :)

Új hozzászólás Aktív témák