Hirdetés
- Hővezető paszták
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen asztali médialejátszót?
- OLED TV topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
racskobalazs
senior tag
Sziasztok,
A helyzet az, hogy nagyon szívesen újrakezdenék programozni, de kb 0 motivációm / ötletem van, hogyan és merre induljak el.
Back story: Van egy proginf diplomám, de mióta kijöttem egyetemről, egy betű kódot nem írtam, IT-ban dolgozok, de valahogy mindig úgy alakult, hogy sose kerültem kódolós közegbe, max egy excel makro erejéig.Ezen szeretnék változtatni, legalább, ha nem is egyből munkakeresés, de itthoni önszorgalom / unaloműzés és/vagy későbbi lehetőségek bővítése miatt.
Merre lehetne így elindulni?
Az egyetemi progos tárgyak mind mentek, volt minden féle, assembly, c, c++, c#, java, python, ada, haskell, php, js [...] de mindegyikből kb 1-1 félév, max 2 így egyikben sem merültünk el.
GIT-ből csak az alap parancsok, alap működés van meg, sose használtam komolyan.Olyan nyelvet/irányt szeretnék választani, ami viszonylag sokrétű, van piaca és nem túl specifikus. Gondolkodtam Go-ban, Rust-ban, mint újdonság, vagy a Pythonban jobban elmerülni az egyetemen tanultaknál, esetleg valamilyen webes nyelv (a szakdolgozatomat PHP-ben írtam (Laravellel)). Ti mit ajánlanátok, mivel merre hogyan lehetne elindulni? Valamint motivációt honnan lehet hozzá szerezni?

Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Bittorrent topik
- Hővezető paszták
- Építő/felújító topik
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Villanyszerelés
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Torrent meghívó kunyeráló
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Z790 i9 14900KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070TI 16GB NZXT H6 Flow RGB 1200W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3361
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256GB SSD I 14" WQHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Xbox Series kontrollerek 1 hó garancia, számlával!
- 16 GB-os Quadro RTX5000 HP
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő