- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple asztali gépek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HP EliteBook / ZBook topik
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Na jah. Én kapásból az Apple ökoszisztémájából indultam ki, ahonnan azért ez parádé lenne. Viszont tényleg tele van a piac olyan konzumer cuccokkal fillérekért, amelyek gyűjtik az ujjlenyomatodat, és nyilván könnyen törhetőek. Ismerősöknél láttam múltkor okoskilincset a kapun, szintén ujjlenyomatos beengedéssel. Valami Aliexpress csoda volt. Hát, én nem raktam volna fel, az tuti.
-
VikMorroHun
őstag
"Kérdés, hogy mi a fenét keresne a FB azon a területen?" Pénzt.
Évekkel ezelőtt próbálkoztak saját kriptovalutával (ha jól emlékszem), csak azért, hogy valamilyen módon költhessék a pénzt a felhasználóik a FB felületén. Pont azért, mert a Tencentnél sikeresen kiépítettek ilyen rendszert, és ha van pár száz millió felhasználó, akik napi szinten költenek pár dollárt akármilyen szolgáltatásra, annak egy kis százaléka is jelentős bevétel lenne. -
> Az SMS hitelesítés elég jól van kitalálva, nekem nem tetszene azt lecserélni.
Az SMS-alapu 2FA talan a leggyengebb az osszes kozul, ezerszer beszopattak mar vele az embereket.
> Kérdés, hogy mi a fenét keresne a FB azon a területen?
Nem erted. A Facebook nem megy semmilyen teruletre, a FB meg a tobbiek adnak egy szabadon hasznalhato OpenID Connect infrastrukturat, a szolgaltatok (pl. bankok) dontese, hogy azt hasznaljak autentikaciora.
-
K1nG HuNp
őstag
csak mert kovid alatt overhireolt a legtobb ceg es most nem tudjak kibekkelni hogy mindenkit megtartsanak az nem gondolom, hogy nagyban erinti ezt a dolgot. valszeg valtozni fog a piac ha most meg nem is annyira fasza, szakemberre mindig szukseg van, szeretnem ezt gondolni legalabbis.
-
skoda12
aktív tag
50%-ban
, ezért raktam kérdőjelet a végére.
A schema magában foglalja a struktúrát és ez lefedi az "1 vagy több tábla azok valamennyi oszlopával" részt.
De nem teljesen értem mire gondolsz "logikai szintű adat integritás" alatt. Az adat integritás megtartása az acid garanciákhoz köthető. Nekem kicsit úgy tűnik, hogy több fogalmat akarsz lefedni egy kifejezéssel. -
paler
aktív tag
A munkahelyemre is terveznek kisebb segédprogramokat, tehát önállóan is futatthatónak kell lennie. Pl. excel fájlok exportálása/importálása, felhasználói felületen keresztűl adatbázisba rögzítés, nyomtatási lehetőség stb...
Ezekre feladatokra keresném a megfelelő programozási nyelvet. -
kiaszabadba
csendes újonc
A webshopból --> számlázóba irány már megoldott.
A gond az, hogy webshoptól függetlenül is történik értékesítés, ezt a számlázó és készletnyilvántartó kezeli, de a számlázó csak annyit tud csinálni, hogy beállítás után időről időre készít egy csv-t amiben benne van a pillanatnyi készlet és, ha kell, az ár.
Ez kéne szinkronizálódjon a webshoppal.
Tehát az első két bekezdés megoldott, a harmadik mondjuk ok és a 4.-et megcsinálja a számlázó (ez a csv), az 5. bekezdés ami hiányzik. -
cucka
addikt
Az UDP egy connectionless protokoll.
Vagyis minden csomag teljesen különálló. Nem garantált a csomagok sorrendje, nem tudod megmondani, hogy egyáltalán megkapta-e a címzett a csomagokat, és azt sem tudod megmondani, hogy melyik két csomag "tartozik össze".Szóval nem igazán tudom elképzelni, hogyan fogja ezeket összeragasztani bármilyen oprendszer.
Szóval ahogy írod, kényelmes dolog teljes sebességgel döngetni, és fosni a byteokat a hálózatra, abban az esetben, ha nem érdekel, hogy a címzett megkapta-e az összes csomagot, és az sem érdekel, hogy milyen sorrendben.
-
Drizzt
nagyúr
Wireshark, vagy hasonlo tool is azt mondja, hogy biztosan 2 kulon UDP packet received, vagy a kuldo oldalon sent? En is nagyon meglepodnek, ha 2 kulon kuldott csomag egyben erkzene meg. Milyen lib-eket hasznalsz a kuldesre es a fogadasra? Az o dokumentaciojuk mit mond arrol, hogy hogyan kezel buffereket?
-
Drizzt
nagyúr
Mit ertesz egybe ragasztas alatt? Egy kuldo ket kulon UDP csomagot kuld, aminek ket kulonallo header-je van? Es ezt amikor megkapja a vevo, akkor ugy nez ki, mintha egy csomag jott volna be, egy tok uj headerrel, es a kuldott data-k konkatenalasaval? Milyen receiver-rol beszelunk es miert zavar, hogy igy kapja meg? Feltetelezem azert, mert te tole kapod meg az adatot. Biztos, hogy nem maga a kuldo rakta mar ossze egy csomagba elkuldes elott?
-
dabadab
titán
Hmm, ez a stuff a tenyérnyi arm board környezetébe készült, ahol spártai minden.
Van konkrét problémád is, vagy csak annyi, hogy nem direkt pazarolja az erőforrásokat?
Én egyébként egy x86 szervereken futó projektben használtam, ott is hajlandó volt működni, nem reklamált, hogy túl sok memória meg CPU van
-
-
Grizzlu
tag
Köszi!
Nos, egy ideje IT-vonalon dolgozom, bár előtte is vonzott ez a témakör, de azóta jobban érdekel, mi van a dolgok mögött, hogyan is generálódik a gond, amikkel foglalkozunk (WIN, IOS, SAP, felhasználói adatbádzisok, stb), érdekel a leírás szintű megoldási rutinjaink mögött rejlő how-to és a miért is. Érdekelnek a felhasználói programok, és nagyon érdekel az optimalizáció, szeretem, ha logikusan, átláthatóan, produktívan mennek a dolgok. Szóval leginkább adatkezelés, meg az AI is.
Angol/német (tényleg) anyanyelvi szinten megvan, nincs vele gond. Ami nincs meg, az a stabil matek, mindig is rettenetes matekos voltam, bár józan paraszti ész és logika az van, csak a középiskolás matek 90%-t nem értettem, mire is jó az. Nem tudom, ez mennyire gond. És messze átlagon felüli nyelvérzékem van.
Innen indulnék.
-
dabadab
titán
Mekkora egy konstans default szélessége?
Implementációfüggő.
SzívesenEgyébként meg biztosan én vagyok értetlen, de a példával mi a gond?
Hogy valami hasznosat is írjak: C99 óta van az stdint.h, benne (majdnem) konkrét bitszélességgű típusokkal meg makrókkal: [link]
A "majdnem" azért van, mert csak a "legalább X bites" típusok/makrók kötelezőek, a "pontosan X bites" típusok/makrók opcionálisak, szóval fordítótól függ, hogy van-e int32_t vagy csak int_least32_t (bár szerintem minden komolyabb fordítóban van). -
repvez
addikt
igen , mert neked, megvoltak azoka a lehetőségeid, hogy a PC-vel egyutt fejlödtél és tanultad a nyelveket folyamatosan.
DE aki most kezd bele, annak miért kell visszaugrani a 90es évekbe ahogy te is irtad megtanulni pár halott nyelvet csak azért, hogy eljusson 10 év után oda ahol te is vagy?rengeteg lehetőség van a neten igen, de általában olyan dolgokon bukik egy egy dolog, hogy amit elkezd csinálni az ember, egy ponton kiderül, hogy az a videoban szereplö program más verzioju vagy más pluginek addonok is telepitve vannak vagy személyre szabva amit már nem mutat meg a srác és nálam természetesen máshogy vagy egyáltalán nem jelenik meg az a menu vagy beállitás .ÉS rengeteg az olyan video is ahol szét vannak szedve külön külön a különbözö programozási részek, ezekkel az a probléma, hogy faék eygszerüen mutatja be a muködését és elhiszi az ember, hogy tudja és érti, aztán meg mikor lát egy kodot akkor az meg annyira más, hogy az alaprészeit se lehet felfedezni benne.
Illetve nem lehet kitalálni, hogy ahhoz amit én szeretnék csinálni ezekből mikor hol és miért kellenek . az összefuggéseit nem mutatják meg ezek a tutorialok csak különállo fejzetek.ÉS sztem neked is nehezebben megy megtanulni valamit ha olyasmit kellene csinálni amihez se informáciod se kedved megcsinálni. mintha autot szeretnél rajzolni rajzorán, de neked mindenképpen virágokat kell rajzolgatni, nem leszel olyan lelkes mintha autot rajzolnál.
-
repvez
addikt
akkor leirom, hogy a 17 év ha már fel lett igy emlegetve azért nem jutottam semmire sem, mert ha bármilyen kérdéssel fordultam , nem csak itt hanem bármilyen más forumon, akkor sose a konkrétummal foglalkoztak, elterelödött a téma és elöjött az ami ha nem csak a kérdéseimre keres valaki hanem az arra adott válaszokra is, hogy kezdjek más nyelvvel és csináljak más programookat elötte.
de azért tanuljak meg évekig egy másik nyelvet , hogy utána egy másikat megint kezdjek el a nullárol csak azért, hogy a hasonloságokat majd talán fel tudom ott is használni ?
ez számomra olyan,mintha meg akarsz szerelni egy mai auto motort, és azt mondják, hogy kezdj egy simpson motorral, igaz, hogy a mai motorok szinte el sem indulnak ha az elektronikához nem értesz és semmi egyebet nem tudsz hasznositani igy, csak, hogy kb a dugattyu mind a kettö9be ugyan ugy mozog.ÉS az ugy nem segiti a motiváciot sem, ha évekig olyan progikat csináljak hobbybol, hogy 2+2 az menyni, ha azzal nem jutok egy lépéssel se közelebb ahhoz amit szeretnék.
Ráadásul még ugy is össze van zavarodva az ember, hogy az sem mindegy, hogy melyik verziot használja, itt is egyből, hogy miért a 19es miért nem a 22es, aztán utána miért nem dx12,
Vagy menjek vissza a legacy rendszerekre .
DE ha jol tudom, a dx12 pont hogy bonyolultabb mert az LOW API és sokkal jobban kell figyelni a hardwerre. egyébként a kod ban dx11-re van szabva ha jol láttam , tehát az sem annyira régi, hisz manapság is kodolnak benne mindent.Gondoltam, hogy egy egyszerő IDE setup nem lesz majd olyan bonyolult, de ezek szerint igen.
LEhet, hogy velem van a probléma, de bárhova megyek és segitséget kérek akkor olyan mintha nem is jelenne meg a kérdésem vagy nem értenék az emberek , hogy mit akarok ,mert ha jön valaki egy számomra sokkal bonyolultabbnak tuno problémával akkor mindenki egyből ráveti magát és ömlik a tanács, miközbe nálam, meg csak a terelés megy.
Ne vegye senki magára, ezt csak általánosságban irtam le a az eddigi internetes forumos tapasztalataimrol.
-
repvez
addikt
dabadab? Már vártam, hogy mikor kerül elo , hogy már régebben is probálkoztam és nem jutottam elöbbre téma, és ez egy ilyen 22es csapdája, mert azota nem volt senki sem aki segitett volna és minden alkalommal kénytelen voltam feladni a dolgot, mert egyedül nem haladtam sehova , ha nincs aki elmagyarázná a dolgokat vagy seghiteni azon a modon megcsinálni a dolgokat ahogy nekem megfelelő..
coco2: megkérdeztem és ezt a választ adta a 64bites dologra :
Yes, the code I provided should be compatible with both 32-bit and 64-bit architectures. The code uses the standard C++ data types, which are designed to be platform-independent.
That being said, there are some considerations you may need to keep in mind when compiling and running the code on a 64-bit platform. For example, you may need to make sure that you are using the appropriate version of the DirectX SDK and that you are linking against the correct libraries for your platform.
In general, it's always a good idea to test your code on both 32-bit and 64-bit platforms to ensure that it works correctly in all environments. -
Találtam egy exceldatareader nevű ingyenes valamit nuget csomagként. Aztán beolvasta de 2-3 perc alatt, de szerencsére datagridview paramétereiben állítgattam dolgokat most pár másodperc alatt beolvassa és megjeleníti.
Igaz ez még csak a kis táblázat (1700 oszlop, 45 sor) de a nagyobbal is max 5 másodperc lehet.
Lényeg hogy működik! -
repvez
addikt
nézegettem ilyeneked, de egyelöre az én gondomat ez nem ooldotta meg. és amig a kodolással bajlodok addig valami olyasmi kéne ami az összes H és lib fil-t megtalálja mindegy , hogy melyikre van szükségem, aztán amikor már tisztába leszek a kodolásnál, hogy mi az ami lényeges akkor majd csak azokat a filokat teszem be ami kell .
De egyelöre ami a háttérben megy az számomra kevésbé fontos, mint az, hogy mit kell nekem tennem ahhoz, hogy az történjen amit szeretnék. -
repvez
addikt
ezt probálom elmagyarázni , hogy ha tudnám, hogy honnan és mit kell hova betenni akkor megoldodhatna a probléma.
De azt sem tudom, hogy ezek a libeket le kell e külön tölteni vagy alapbol ott vannak e a VS-ben és ha igen akkor hogy tudom megadni a programnak, hogy tudja is használni öket. -
repvez
addikt
mint irtam, full kezdo vagyok,de az egyszerübb dolgokat el tudom olvasni a kodokban, de nem mindig értem, hogy az egészhez , hogy viszonyul.
DE ezt a kodot a chatGPT irta és ki akartam probálni, de még egyszer sem fordult le az alábbi hiba miatt.
Win10es 64 bites rendszer alatt és egy uj telepitésu VS2022-es ben. minden defaulton van ,csak ugy van telepitve ahogy multkor ajánlottad.Ezért nem tudom, hogy a direcx és egyéb dolgokat, hogy kéne megadni telepiteni a proginak, hoyg használni is tudja.
Az egyszerübb progik amiket irt az mind hiba nélkül lefordul és müködik.
Ez egy windows alap direcX es egyszerü repülöszimulátor lenne ahol a repülö egy kocka.
-
repvez
addikt
hát a moricka modszer nem jött be, mert hiába commenteltem át az egészet akkor meg azt irja, ki, hogy nincs rendesen lezárva a kod attol a sortol kezdve az utolsoig ahova a comment jelet tettem.
Az alábbi dolgokat megprobáltam megcsinálni, de nem találtam meg, hogy mit hova kéne másolni .
the "undefined reference" errors you are seeing are linker errors, which occur when the linker is unable to find a definition for a symbol that is used in the code. In this case, it means that you are missing some libraries that are needed to link your program.
To resolve these errors, you need to make sure that you are linking against the appropriate libraries. Here are some steps you can take to fix the issue:
Make sure that you have included the correct header files in your code. The header files are used by the compiler to resolve function signatures and other symbols.
Make sure that you have added the required libraries to your linker settings. The libraries are used by the linker to resolve the definitions of the functions and symbols used in your code.
In this case, since you are using DirectX, you need to link against the DirectX libraries. To do this, you can add the following linker directives to your project:
#pragma comment(lib, "dxgi.lib")
#pragma comment(lib, "d3d11.lib")
#pragma comment(lib, "d3dcompiler.lib")these directives tell the linker to include the
dxgi.lib
,d3d11.lib
, andd3dcompiler.lib
libraries in the build process.
Alternatively, you can add the libraries to your linker settings in your project properties. To do this:
Right-click on your project in the Solution Explorer and select "Properties".In the "Configuration Properties" section, select "Linker" -> "Input".Add the required libraries to the "Additional Dependencies" field.
Make sure to separate the library names with a semicolon (;).
After making these changes, try rebuilding your project and see if the linker errors are resolved. -
repvez
addikt
kiprobáltam az összes includot egyenként bemásoltam egy olyan kodba ami lefordult hiba nélkül.
Ami igy is hiba nélkül lefordult.
Ez számomra vagy azt jelenti, hogy nincs a header filokkal gond, vagy azt, hogy mivel a teszt alatt semmi nem használta ezeket igy nem is hivta meg theát nem derult ki , hogy gond van velük
vagy nem emiatt vannak az unidendifine hibák a kodban. -
Van benne dátum és pénzösszeg is.
A másik gond hogy mi a legegyszerűbb kód beolvasásra?
Amit találtam az nem kezeli azt hogy ismétlődnek az oszlopok neve az első sorban. Az oledb megoldotta hogy megtoldotta az oszlopnevet számmal. Első sor oszlopneveket tartalmaz valahogy így néz ki:
Dátum, lerakó,dátum,felrakó,számlaszám,összeg,dátum...
És így tovább ismétlődik szabályosan persze ennél több adattal csak lényeget emeltem ki.
A sorok pedig rendszámokat jelölnek. -
> Ha malware vagy bármi felcsúszik gépre, azért bármelyik felhőből pont ugyan úgy hajítják ki az ügyfelet, mint macskát sza*ni
Dehogy, az ugyfelet nem dobjak ki, maximum a gepet korlatozzak le valahogyan.
> Image feltöltés / letöltés nyers szervereknél mindenütt van.
Most mondtam, hogy a Hetznernel ilyen esetben _nincs_.
> Az üzleti matek 100k havi aktív felhasználó alatt fel sem vetődik.
Ahol en dolgozom, ott azert ennel joval tobb van, eleg magas cloud koltseggel, es sokkal inkabb megeri a cloud meg mindig.
> De ha valamit komolyan veszélynek látsz, kérnék rá egy külön említést.
Pelda: mondjuk, hogy elvaras a NIST SP800-88, a FIPS-140-2, 27001, SOC2. Ha ezeknek nem felel meg a datacentered, akkor szoba se all veled az ugyfel. Hogy kezdenel neki ehhez Hetznerrel?
-
Enterprise szinten a nettó erőnél vannak sokkal fontosabb szempontok is. Ha egy auditon elhasalna a provider, akkor nyilván csak az árral tud versenybe szállni. Nem véletlen, hogy az AWS és az Azure hasít a nagyvállalatoknál, nem pedig noname cloud szolgáltatók (hiába olcsóbbak).
-
Ja, de ez peldaul nem alkalmas production szervernek, tobb ok miatt sem. (Biztos van olyan felhasznalas, amire oke, de ugy altalaban nem.)
- nincs rajtuk KVM
- lehet kerni KVM-et, amit 'majd valamikor' adnak, es max 3 orara
- nincs API, amivel lehetne oket menedzselni
stb. stb.Compile farmba teljesen jok, persze ott meg azert bejon a biztonsag kerdese, mert pl. GCP-n beklikkeled a 'confidential VM' meg a 'CSEK/CMEK' opciot, ezek mind nincsenek a Hetznernel. Sok sikert, amikor egy Hetzneres szerverfarmmal szeretnel atmenni egy ISO27001-en peldaul.
-
JoinR
őstag
Dolgozom olyan startupnál ahol a security miatt minden self-hosted. Kb. fél évig hegesztették az infrát, azóta eltelt 2 év és minden elavult, a prod alatti k8s upgrade 1 éve tolódik, mert nem mernek hozzányúlni. A Keycloak upgrade-et decemberben megcsináltam, kb 8 fő verziót ugrott, na azóta se jutott túl a deven. Minden szét van barmolva, semmi nincs ledokumentálva, black magic az egész.
Tavaly voltam egy másik, hasonló méretű és érettségű startupnál, ők úgy voltak vele, hogy amit lehet, SaaS megvesznek, mert egyrészt tegnapra kell minden, másrészt olyan drága a munkaerő, hogy egyszerűen nem éri meg hónapokig fizetni az 500-1000 eurós napidíjat, hogy csináljon valamit a kolléga amihez aztán csak ő ért és nem fog senki hozzányúlni. Na ott lehetett haladni és lehet, hogy többször annyiba került az infra, de legalább nem kellett konstans 2 ember, hogy életben tartsa a rendszert. Ja ledokumentálva itt se volt semmi, de mivel minden vásárolt cucc, sokkal könnyebb átlátni az egészet, ha valami gond van.
Nyilván a példáim kiragadottak és nem reprezentatívak. Szóval lehet, hogy a vas olcsóbb, de az üzemeltetés költségei nemcsak annyiból állnak. -
repvez
addikt
megnéztem az outputot , de ami errorokat listáz annak az elérési utja mind a cpp fájhoztartozik vagyis ahova mentve van, de nem találok utalást a h fileokra benne.
biztos, -val van baja,lehet a d3d11.h vagy a lib fájlokkal amiket alább linkeltem.
A moricka modszert hogy gondoltad? mert ha sorrol sorra megyek akkor lehet , hogy azért fog hibát dobni, mert hiányzik valami neki ami majd késöbb van a kodba vagy épp még nem teljes a sintaxis és nem azért mert rossz a include.
vagy rosszul gondolom? 430 soros a kod jelenleg igy nem igazán tudom, hogy ez a modszer hogy működne.
-
repvez
addikt
megcsináltam és 123 errort ir , de abbol kb a 2/3 az ilyen
Error (active) E0020 identifier "device" is undefined
Vagy a declarácioval van gondja esetleg ,hogy valahol vesszöket várna a zárojelek elé mogé stb..Azt irták ,hogy a header filokat kellene rendesen meghivni hozzá, hogy ezek a hibák eltunjenek, de nem tudom, hogy hogyan vagy , hogy ez alapbol miért nem történik meg, ha néhány olyan is van közte ami alap dolog lenne, mint a windows.h és az iostream stb...
-
repvez
addikt
full kezdő vagyok, ha megmondod, hol találom amit át kell állitani akkor talán megtalálom, hogy mit ir, de nem vagyok biztos benne, hogy az nekem bármit is jelentene, hogy hogy tudnám megoldani .
De igen az egyszerő progik már lefordulnak. ahol csak az iostream van cin, és cout társaságában.
-
repvez
addikt
elsőre, a 19 azért volt, mert mikor feltelepitettem még nem volt 22-es verzio. másodsorban meg ugy gondoltam, hogy kezdésként az is böven elég ahhoz amire kellene nekem .
DE ma letöröltem mindent és feltettem a 22est az általad megjelölt modulokkal .
Most egy két progi mukodik ,de egy még mindig hiányol dolgokat .
annak a elso soraiban ezek szerepelnek#define _CRT_SECURE_NO_WARNINGS
#include <Windows.h>
#include <d3d11.h>
#include <DirectXMath.h>
#include <d3dcompiler.h>
#include <iostream>
#pragma comment(lib, "d3d11.lib")
#pragma comment(lib, "d3dcompiler.lib")#include <TopoDS.hxx>
#include <BRepBuilderAPI_MakeEdge.hxx>
#include <BRepBuilderAPI_MakeWire.hxx>
#include <BRepBuilderAPI_MakeFace.hxx>Ezeket hogy tudnám beállitani, hogy ne kapjak rájuk hibaüzenetet, hogy undefined?
-
sztanozs
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Linux kezdőknek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Filmvilág
- Okos Otthon / Smart Home
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- Valve Index VR Kit
- Uhh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 16/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Esport PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- AZTA! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop Ultrabook 14" -60% i7-1185G7 16/512 FHD IPS Iris Xe
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
- HP Rack szerverek és tartozékok egyben vagy külön-külön
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA CM 750W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest