-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kiaszabadba
csendes újonc
A webshopból --> számlázóba irány már megoldott.
A gond az, hogy webshoptól függetlenül is történik értékesítés, ezt a számlázó és készletnyilvántartó kezeli, de a számlázó csak annyit tud csinálni, hogy beállítás után időről időre készít egy csv-t amiben benne van a pillanatnyi készlet és, ha kell, az ár.
Ez kéne szinkronizálódjon a webshoppal.
Tehát az első két bekezdés megoldott, a harmadik mondjuk ok és a 4.-et megcsinálja a számlázó (ez a csv), az 5. bekezdés ami hiányzik. -
kiaszabadba
csendes újonc
válasz
Marky18 #18832 üzenetére
phpmyadminon van egy mysql adatbázis. Ide gondolnám én feltenni a csv tartalmát egy táblába. Aztán gondolom ehhez kellene 1 parancs ami az X táblából a A és B oszlopot frissítené Y tábla C és D oszlopával. Persze csak akkor ha a 2 táblában a cikkszám oszlop =. Mert nem ugyanazok a termékek szerepelnek a számlázóban mint a webshopban. Lehetnek eltérések mert a számlázóban több tétel szerepel.
Esetleg annyi, ha számít, hogy valahogy figyelni az is, hogy az előző állapothoz képest mi változott és csak azt futtatni. Nyilván több ezer tételnél már számíthat, hogy mindig lefut az egész vagy csak a változás frissül.
És igen a végén én is egy Cron feladattal szerettem volna frissíteni. kb. ennyi -
kiaszabadba
csendes újonc
Szervusztok!
Elnézést, ha nem jó helyen keresgélek, de programozási segítséget keresek és NAGYON nem vagyok gyakorlott fórumozó. Segítene valaki, hogy hol keressek olyan partnert, aki segíteni tudna vagy meg tudná oldani az alábbi problémám?:
Az offline számlázó programom készlet és áradatait szeretném folyamatosan frissíteni a webshopon található termékekkel automatizáltan.
A számlázó egy .csv fájlba bele tudja rakni az adatokat és fel is tölti ezt, ha kell a saját ftp-re, innen kéne valahogy megoldani, hogy a csv-ben lévő ár és termék készlet adatok a cikkszám alapján azonosítva bekerüljenek a webshop adatbázisba időről időre. Persze ez talán úgy lenne még jobb ha ez a .csv mindig bekerülne az adatbázisban egy saját táblába és onnan kerülne át az adat a megfelelő másik tábla megfelelő oszlopaiba. Remélem érthető voltam és köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Érkezik az OpenAI saját böngészője
- Wise (ex-TransferWise)
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- Apple 20W adapter gyári!!!! Bontatlan!
- Lenovo Thinkpad x13 i7-10610U 32GB RAM 512SSD Érintőkijelző
- Garancia! GAMER PC! Ryzen 5600X / RTX 3070 / B550 / 32GB 3200MHz /1Tb + 512Gb NVMe / 600w!
- iPhone SE2 64GB fekete, gyönyörű újszerű állapotban, 3db van, 85% 92% és 100% akkuval
- iPhone SE2 64GB 82% piros, saját dobozzal
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest