- LG LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- Fontos marad a nyílt forráskód az Intelnek, csak nem a megszokott formában
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen SSD-t vegyek?
- Projektor topic
- Gaming notebook topik
- Házimozi belépő szinten
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
ZTE_luky #9656 üzenetére
Kezdj akkor C#-pal! Ott nem kell mélyebb dolgokkal foglalkoznod, az algoritmusok és az OO megérthető vele. Két jó magyar C# könyv is van, a Reiter-, illetve az Illés-féle, mindkettő elérhető PDF-ben, de ezen felül is van bőven jegyzet.
Megmondom őszintén, fogalmam sincs, mi az az X-TOY, illetve most, hogy rákerestem, már van némi. Java-ra a legjobb könyv az Angster-féle, azt csak megvenni tudod.
Alapesetben a fordított haladás szerintem az ajánlott, strukturálttal kezdeni, aztán OO, de nem fogsz megzavarodni, ha nem így mész.
Pythonban én 2x írtam kicsi programokat, mellé azzal sem lősz, bár én nem azt választanám.Bocs, Angster Java 1 könyve elérhető pdf-ben: [link] Azt nem tudom, mennyire számít egy 13 éves könyv ma aktuálisnak.
Reiter és Angster könyvei azért jók, mert elmagyarázzák az alapfogalmakat is.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- LG LCD és LED TV-k
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Semmibe veszi a KRESZ-t a Tesla Mad Max módja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Milyen TV-t vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Okos Otthon / Smart Home
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512GB Nvme SSD
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 USB-C Dock
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest