Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Hisense LCD és LED TV-k
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen processzort vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Pánik a memóriapiacon
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Azonnali informatikai kérdések órája
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
Memphis
tag
Sziasztok!
Szeretném a segítségeteket kérni. Én nem értek a programozáshoz, de lenne egy kérdésem tapasztalt emberektől.
Ha szeretnék egy tök egyszerű programot ami adatokat kezel bizonyos szempontok szerint mennyi lenne megcsináltatni? vagy tudtok ilyen szoftvert? mert több topicban próbáltam segítséget kérni, de nem nagyon kaptam választ.
Kicsit konkrétabban amire szükségem van.
Laci autót akar venni (ezt az igényt tudjam rögzíteni)
2 milliót szán rá (ezt az igényt tudjam rögzíteni)
4-7 éves közötti kocsit (ezt az igényt tudjam rögzíteni)
csak német kocsi (ezt az igényt tudjam rögzíteni)illetve tudjak a mezők értékeire úgy rákeresni, hogy mondjuk bejön nekem egy 5 éves opel, és én leülök a géphez, hogy van egy 5 éves opelem ami 1,5 millióba kerül, akkor a program dobja fel nekem Lacit.
A kocsi meg a többi adatot most találtam ki. a lényeg, hogy legyenek mezők amikbe tudok értékeket megadni és tudok szűrni.
Ez mennyibe kerülhet? vagy tudtok ilyet? csak nem lehet egy gyakorlott programozónak olyan nagy dolog. vagy igen?

Köszi előre is
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Vezetékes FEJhallgatók
- Hisense LCD és LED TV-k
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen processzort vegyek?
- Mit tehetsz jogilag, ha átvertek, megkárosítottak a Hardveraprón?
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Revolut
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital RED Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 17 Pro Deep Blue ProMotion 120 Hz, titán dizájn, USB-C 256 GB iStyle Gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest