- Samsung Galaxy Tab S 8.4 - színt visz az életedbe
- CPU léghűtés kibeszélő
- AMD Phenom II X4 9xx & 8xx topic (Deneb)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Teclast Tablet Topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mint írtam, viszonylag kevés beleszólásod marad olyan szintű dolgokba, amiről beszélsz, mert azt a fordítóid végzik, illetve, ha van, akkor az operációs rendszer is közbeszól. Programozhatsz assembly-ben, direkt a hardverre, akkor tényleg nagyon gyors kódot kapsz, de akkor processzoronként megtanulhatod az architektúrát. Általánosságban elég, ha kellően alacsony szintű nyelvet választasz (C, C++, Pascal, stb.), és odafigyelsz a kódodra, de ehhez nem nagyon lesz szükséged mélyebb hardverismeretre.
Tippnek annyit adnék, hogy programozz mikrokontrollereket. Ha perverz vagy, minél kevesebb beépített könyvtárt használsz, megírhatod pl. az I2C vezérlését magad, ha elolvasod a dokumentációt. De alapvetően a mikrokontrollerek programozása C vagy Pascal nyelven már érdekes feladat.Én egyébként megértelek, és infómérnök után villamost is kijártam, mert hasonló dolgok vonzottak. Ott jóval többet tanulsz hardverekről. Az alapoktól megtanulod, kapuk, digit hálózatok, digit rendszerek, VHDL, stb.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Samsung Galaxy Tab S 8.4 - színt visz az életedbe
- CPU léghűtés kibeszélő
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- AMD Phenom II X4 9xx & 8xx topic (Deneb)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- World of Tanks - OFF topic
- Béta iOS-t használók topikja
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A32 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16-32GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Önerő nélkül is elvihető! RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Gamer szék noblechairs HERO Valódi Bőr Fekete
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest