Hirdetés
- OLED TV topic
- Házimozi haladó szinten
- Milyen videókártyát?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Szeretne nagyobb versenyt a Microsoft, de nem szeretne túl sok gyártót a piacon
- TCL LCD és LED TV-k
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Ami Kínában OnePlus Pad Pro, az errefelé mégis csak Pad 2 lett
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- DUNE médialejátszók topicja
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
LógaGéza
veterán
Üdv!
Visszatérnék ehhez a problémához, ugyanis lassan aktuális lenne a beüzemelés. Anno kaptam egy CGI szkriptes javaslatot, de kutakodva egy kicsit rájöttem, hogy nincs normális CGI Wrapper AutoIt mellé, ezért más nyelvvel kéne megoldanom a szerver appot.
Kérdés, hogy melyikkel. Sok tapasztalatom nincs egyikkel se. A feladat nem lenne bonyolult, alkalmazásokat kellene megnyitni/elindítani különböző kapcsolókkal a megadott időpontokban, vagy a vezérlőappban történő gombnyomásra. Anno megoldottam mindent Linux alapon cron + bash szkriptekkel, de most át kell adnom a stafétát másnak, és ő nem ért ehhez, ezért merült fel az ilyen vezérlő elkészítése.
Szóval merre tudok elindulni ez ügyben?Köszönöm előre is a tippeket

Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Eladó WHIRLPOOL PACW29HP Hűtő-Fűtő Mobilklíma Fekete
- Eladó Samsung Galaxy S23 5G DS 8+128GB, fekete
- Gyors, vékony és könnyű Lenovo Thinkpad X1 Carbon gen 8 (10.gen Core I5 16Gb DDR4 512Gb SSD) laptop!
- Samsung Galaxy S24 Ultra 256GB + töltőfej
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- LG UltraGear Gaming Monitorok : BLACK NOVEMBER -30%
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E5550, E5570, 5590, 5500, 5501, 5510, 5520 / SZÁMLA + GARANCIA
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3835, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest