Hirdetés
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
LógaGéza
veterán
Üdv!
Visszatérnék ehhez a problémához, ugyanis lassan aktuális lenne a beüzemelés. Anno kaptam egy CGI szkriptes javaslatot, de kutakodva egy kicsit rájöttem, hogy nincs normális CGI Wrapper AutoIt mellé, ezért más nyelvvel kéne megoldanom a szerver appot.
Kérdés, hogy melyikkel. Sok tapasztalatom nincs egyikkel se. A feladat nem lenne bonyolult, alkalmazásokat kellene megnyitni/elindítani különböző kapcsolókkal a megadott időpontokban, vagy a vezérlőappban történő gombnyomásra. Anno megoldottam mindent Linux alapon cron + bash szkriptekkel, de most át kell adnom a stafétát másnak, és ő nem ért ehhez, ezért merült fel az ilyen vezérlő elkészítése.
Szóval merre tudok elindulni ez ügyben?Köszönöm előre is a tippeket

-
LógaGéza
veterán
Üdv!
Előre bocsátom, hogy sose tanultam programozást, minden amit tudok, az az, amit saját magam tapasztaltam/kutattam - ergo bocsi, ha orbitális hülyeséget mondok
Szóval adott egy feladat: van egy számítógép, egy VPN kapcsolat másik végén (nevezzük szervernek), és van egy másik, amivel kezelni kell a szervert (kliens). Van kb 10 funkció amit el kellene látnia a szervernek, és ezeket a kliensgépről gombnyomásra kell indítani. Mindkét gépen Windows 8.1 van.
Úgy terveztem, hogy a szerverre felmenne egy progi, az összes ellátandó funkcióval, amihez a kliensgépről kapcsolódna egy vezérlőapp. Egyszerűsége miatt AutoIt alatt kezdtem írni a szükséges dolgokat, az összes funkciót megírtam már, és a vezérlőapp is kész, már csak a hálózaton keresztüli összefűzést kéne megoldani
Tud valaki ebben segíteni?Köszönöm

Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB RAMPAGE Shiva ADATA 600W
- Samsung S24D330 FullHD monitor, számlával!
- Eladó egy oneplus 9 pro 256/12
- 184 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5090 (FOGLALVA)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest