Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen notebookot vegyek?
- Zeneszerkesztő és DJ topic
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Kockázatmentesen a helyesebb testtartásért
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
Mobilarena témák
IT café témák
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
phanfantom
senior tag
Ok, szándékosan nem akartam hosszúra ereszteni a hozzászólásom. Számítottam ilyen válaszokra is, csak nem akartam ezt leírni, hogy ilyet ne... ha szabad kérni
Én úgy vagyok vele, hogy ha valaki nem akar konstruktív lenni(amihez abszolút joga van, ezzel nincs is baj), akkor ne szólaljon meg.
Visszatérve, hogy ne sértődj meg, a "sokat kell gondolkodni" is lehet egy válasz, csak akkor van értelme, ha kifejted mire gondoltál? Ha nem akarod, akkor hagyjuk, ne offoljunk, hidd el, ha nem jön válasz, akkor nem fogom erőltetni itt a témát
Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók
● olvasd el a téma összefoglalót!
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Ryzen 5 2600X, MSI 1060 Armor OC 6GB, 16GB DDR4 RAM
- Sony PlayStation 5 (PS5) Slim Ghost of Yōtei Gold Limited Edition 3 év garancia
- Iphone 13 PRO MAX 128GB GOLD 91% Akku! CSODASZÉP, DOBOZBAN MINT AZ ÚJ!
- Intel Core i9-13900K + ASUS ROG MAXIMUS Z790 HERO + Opcionálisan G.SKILL 32GB CL34 6800 és hűtő
- Iphone SE 2022 64gb Új akku
Üzleti előfizetők hirdetései
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3359
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3356
- AKCIÓ! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3528, 93% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Én úgy vagyok vele, hogy ha valaki nem akar konstruktív lenni(amihez abszolút joga van, ezzel nincs is baj), akkor ne szólaljon meg.