Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
phanfantom
senior tag
Ok, szándékosan nem akartam hosszúra ereszteni a hozzászólásom. Számítottam ilyen válaszokra is, csak nem akartam ezt leírni, hogy ilyet ne... ha szabad kérni
Én úgy vagyok vele, hogy ha valaki nem akar konstruktív lenni(amihez abszolút joga van, ezzel nincs is baj), akkor ne szólaljon meg.
Visszatérve, hogy ne sértődj meg, a "sokat kell gondolkodni" is lehet egy válasz, csak akkor van értelme, ha kifejted mire gondoltál? Ha nem akarod, akkor hagyjuk, ne offoljunk, hidd el, ha nem jön válasz, akkor nem fogom erőltetni itt a témát
Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók
● olvasd el a téma összefoglalót!
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Inno3D GeForce RTX 4070 Ti X3 12G - Karácsonyi akcióban!
- Redragon Kumara K552 RGB Brown Switch magyar billentyűzet
- Lenovo Thinkpad P1 Gen 6 - i9-13980HX, 32GB, 2TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- 15.gen! Intel Core Ultra 9 285K +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)
- OP AudioCodes C450HD Ip Phones - Szines kijelzős - Teams/ Zoom telefon - Új dobozos
Üzleti előfizetők hirdetései
- Eladó Abit Radeon 128MB videokártya
- ÚJ HP ProBook 445 G11 - 14" WUXGA - Ryzen 5 7535U - 16GB - 256GB - MAGYAR - 2+ év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RX 5700XT / 16GB DDR4 / 256 SSD + 2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Én úgy vagyok vele, hogy ha valaki nem akar konstruktív lenni(amihez abszolút joga van, ezzel nincs is baj), akkor ne szólaljon meg.