- Biztosan lesz Xiaomi Pad 8
- E-book olvasók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Levelek hullnak, hardverek érkeznek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- 3D nyomtatás
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
phanfantom
senior tag
Mindegyikőtöknek nagyon köszönöm, hogy megosztottátok a tapasztalataitokat, tanácsaitokat.
Egy esti órarendszerű képzésre járok és ebből kifolyólag limitált az óraszám, így a tanár által elmagyarázott gyakorlások száma is. Viszont segédanyagnak egy elte-s példasort kaptunk, amiben visszavezetéses módszerrel, programozási tételeket alkalmazva megoldhatóak a feladatok. Na és itt sok helyen elakadok, hiába ismerem ugye a tételeket(BME-n lehet nem is így nevezik őket).
Ilyenkor ti magatok erőltettétek a dolgot vagy magántanárt is igénybe vetettek? (Ahogyan Jim Tonic is írta, hogy ez is egy lehetőség, nyitott is lennék rá, de nem sok infót találtam erről a neten) -
phanfantom
senior tag
Ok, szándékosan nem akartam hosszúra ereszteni a hozzászólásom. Számítottam ilyen válaszokra is, csak nem akartam ezt leírni, hogy ilyet ne... ha szabad kérni
Én úgy vagyok vele, hogy ha valaki nem akar konstruktív lenni(amihez abszolút joga van, ezzel nincs is baj), akkor ne szólaljon meg.
Visszatérve, hogy ne sértődj meg, a "sokat kell gondolkodni" is lehet egy válasz, csak akkor van értelme, ha kifejted mire gondoltál? Ha nem akarod, akkor hagyjuk, ne offoljunk, hidd el, ha nem jön válasz, akkor nem fogom erőltetni itt a témát -
phanfantom
senior tag
Üdv!
Arra lennék kíváncsi, hogy algoritmuselméletet hogyan tanultatok vagy hogyan lehet hatékonyan tanulni?
Elte-s feladatsorból kell készülnöm(az elte topic nem igazán pörög) és nem egyszerű az elméleti anyagot gyakorlati példákra átültetni. -
phanfantom
senior tag
Sziasztok!
Saját "szórakoztatásom" céljából szeretnék egy kis programozói tudást szerezni. Alkotni valamit ami működik és hasznos dolog, jó érzés lehet.
Semmilyen előéletem nincs a témában és a matek sem volt a kedvencem az iskolában.
Itt a fórumon olvasgattam, hogy kezdésnek a python nyelv jó lehet. Egy könyvet már le is töltöttem hozzá.
Az lenne a kérdésem, hogy előtte mit lenne még érdemes elolvasni? Erről már kevesebb infót találtam.Előre is köszi a segítséget és bocs, ha unalmas ez a téma( ez tényleg nem közvetlenül szakmai dolog).
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Xbox Series X, dobozában, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Asztali PC , i5 6600 , RX 580 8GB , 24GB DDR4 , 256GB m.2 , 640GB HDD
- Sapphire NITRO+ RX 5700 XT 8GB (sku:11293-03-40G) használt VGA
- Szép! Lenovo Thinkpad T14 G3 "Golyóálló" Üzleti Érintős Laptop 14" -60% i5-1250P 12Mag 32/512 FHD+
- Rockrider AM50s enduro - Teljesen új első maxxis DHF, belsők!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B550 Vision D B550 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- SzinteÚJ! HP Elitebook 860 G9 i7-1255U 16GB 1000GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest