Hirdetés
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
phanfantom
senior tag
Mindegyikőtöknek nagyon köszönöm, hogy megosztottátok a tapasztalataitokat, tanácsaitokat.
Egy esti órarendszerű képzésre járok és ebből kifolyólag limitált az óraszám, így a tanár által elmagyarázott gyakorlások száma is. Viszont segédanyagnak egy elte-s példasort kaptunk, amiben visszavezetéses módszerrel, programozási tételeket alkalmazva megoldhatóak a feladatok. Na és itt sok helyen elakadok, hiába ismerem ugye a tételeket(BME-n lehet nem is így nevezik őket).
Ilyenkor ti magatok erőltettétek a dolgot vagy magántanárt is igénybe vetettek? (Ahogyan Jim Tonic is írta, hogy ez is egy lehetőség, nyitott is lennék rá, de nem sok infót találtam erről a neten) -
phanfantom
senior tag
Ok, szándékosan nem akartam hosszúra ereszteni a hozzászólásom. Számítottam ilyen válaszokra is, csak nem akartam ezt leírni, hogy ilyet ne... ha szabad kérni Én úgy vagyok vele, hogy ha valaki nem akar konstruktív lenni(amihez abszolút joga van, ezzel nincs is baj), akkor ne szólaljon meg.
Visszatérve, hogy ne sértődj meg, a "sokat kell gondolkodni" is lehet egy válasz, csak akkor van értelme, ha kifejted mire gondoltál? Ha nem akarod, akkor hagyjuk, ne offoljunk, hidd el, ha nem jön válasz, akkor nem fogom erőltetni itt a témát -
phanfantom
senior tag
Üdv!
Arra lennék kíváncsi, hogy algoritmuselméletet hogyan tanultatok vagy hogyan lehet hatékonyan tanulni?
Elte-s feladatsorból kell készülnöm(az elte topic nem igazán pörög) és nem egyszerű az elméleti anyagot gyakorlati példákra átültetni. -
phanfantom
senior tag
Sziasztok!
Saját "szórakoztatásom" céljából szeretnék egy kis programozói tudást szerezni. Alkotni valamit ami működik és hasznos dolog, jó érzés lehet.
Semmilyen előéletem nincs a témában és a matek sem volt a kedvencem az iskolában.
Itt a fórumon olvasgattam, hogy kezdésnek a python nyelv jó lehet. Egy könyvet már le is töltöttem hozzá.
Az lenne a kérdésem, hogy előtte mit lenne még érdemes elolvasni? Erről már kevesebb infót találtam.Előre is köszi a segítséget és bocs, ha unalmas ez a téma( ez tényleg nem közvetlenül szakmai dolog).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Bomba ár! Dell Latitude 3500 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460s - i7-6GEN I 12GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Iphone 12 Pro max 256Gb (sok tartozék!)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E570 - i5-7GEN I 8GB I 512GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 3300 - i3-7GEN I 8GB I 128SSD I 13,3" FHD TOUCH I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest