Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Melyik tápegységet vegyem?
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Házimozi haladó szinten
- Memóriakártya topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen videókártyát?
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
Gülredy
tag
Sziasztok!
Egy olyan kezdőnek, aki már tanult programozási nyelveket, (c,c++, c#, java, delphi, assemly, php/mysql) de mégsem "mestere" egyiknek sem, milyen nyelvet ajánlanátok megtanulásra?
A problémám oka az, hogy félévente új programnyelvet tanultunk, így eléggé összekeveredtek bennem a dolgok.
A célom az lenne hogy egy olyan nyelvet megtanuljak, ami eléggé keresett munkavállalás szempontjából, de viszont nem túl szerteágazó, és nehéz! Értem ez alatt, hogy elkezdtem a java-t újratanulni, erre minél többet olvasok róla, annál többféle van: JavaSE Java EE Java Applet Java script stb... és ahogy nézegettem majdhogynem mindegyik különbözik egymástól, ha nem is teljesen, de részlegesen igen, ami nehezebbé teszi, de javítsatok ki ha nem így van, és csak én értelmeztem félre az egészet! Ráadásul a könyvek nagy része is egyszerre többel is foglalkozik, ami még jobban megnehezíti a dolgom.Ahogy nézegettem állások között, a legelterjedtebb amit keresnek c, c++ és a Java meg a php.
Szóval ti mit ajánlotok, melyikkel kezdjem?
Előre is elnézést a furcsa kérdésért!
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PlayStation 4
- EAFC 26
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Melyik tápegységet vegyem?
- Horgász topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- Playstation 4 FAT 1 TB kontroller 6 hó garancia, számlával!
- ASUS ROG STRIX G531
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen 2 munkaállomás - i7 11800H 32GB DDR4 512GB SSD Quadro T1200 W11
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen 1 munkaállomás - i7 10875H 32GB DDR4 512GB SSD Quadro T2000 W11
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen 1 munkaállomás - i7 10850H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T2000 W11
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Új Steelseries Arctis Nova pro vezetékes gamer fejhallgató
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2660v4 (28c/56t, 2.0/3.2GHz), 96GB RAM, 4x1G, áfás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest