- Gamepad
- Bluetooth hangszórók
- Apple asztali gépek
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Gaming notebook topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen nyomtatót vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gülredy
tag
Sziasztok!
Egy olyan kezdőnek, aki már tanult programozási nyelveket, (c,c++, c#, java, delphi, assemly, php/mysql) de mégsem "mestere" egyiknek sem, milyen nyelvet ajánlanátok megtanulásra?
A problémám oka az, hogy félévente új programnyelvet tanultunk, így eléggé összekeveredtek bennem a dolgok.
A célom az lenne hogy egy olyan nyelvet megtanuljak, ami eléggé keresett munkavállalás szempontjából, de viszont nem túl szerteágazó, és nehéz! Értem ez alatt, hogy elkezdtem a java-t újratanulni, erre minél többet olvasok róla, annál többféle van: JavaSE Java EE Java Applet Java script stb... és ahogy nézegettem majdhogynem mindegyik különbözik egymástól, ha nem is teljesen, de részlegesen igen, ami nehezebbé teszi, de javítsatok ki ha nem így van, és csak én értelmeztem félre az egészet! Ráadásul a könyvek nagy része is egyszerre többel is foglalkozik, ami még jobban megnehezíti a dolgom.Ahogy nézegettem állások között, a legelterjedtebb amit keresnek c, c++ és a Java meg a php.
Szóval ti mit ajánlotok, melyikkel kezdjem?
Előre is elnézést a furcsa kérdésért!
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Apple watch Series 10 42mm Silver 2027.05. Apple jótállás
- Nad Masters M10 BluOs integrált erősítő és hálózati média lejátszó
- Apple Watch Ultra 2 49mm Esim, Új állapotban, Akku:100%, 36 hónap Garancia, Titán Színben
- Aoostar WTR pro nas eladó, 8c/16t Ryzen7 5825u, 16GB DDR4 ram, 512GB SSD, 2X 2.5G lan, 4 HDD slot
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12GB RAM / 512GB ROM (Garancia 2026.04.10-ig)
- Csere- Beszámítás! Asus Rog Strix B550-F Gaming Wi-Fi II Alaplap
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14"FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B660M i7 13700 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Thermaltake Core X5 GB 850W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest