Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- OLED TV topic
- Nem átlagos PC-s kézikonzolban gondolkodik a Gigabyte
- Micro Four Thirds
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
shev7
veterán
válasz
tamas60
üzenetére
Felreertettel. Nem azt mondtam hogy susogosban keresel a moszkvan embert, hanem hogy ugy tekintesz a programozokra mint azok a vallalkozok akik a moszkvan keresnek embert. Nem teged minositettelek, hanem a hozzaallasodat.
Te adtad meg a tiszteletet? Mikozben kozlod, hogy "Tehát a részletesen írjam le mit szeretnék nem működik." Es miutan nem vagy hajlando pontosan elmondani mit szeretnel csodalkozol, hogy csak olyanok jelentkeznek, akik nem kepesek megcsinalni. Tudod mit, meg tudnam csinalni, csinaltam mar ilyet, de nem vagy az a megrendelo akivel szivesen dolgoznek, sot az ellensegemnek sem kivannalak...
Esetleg nem a nagykepuskodes sutne minden hozzaszolasodbol (en vagyok a fasza gyerek, nekem vannak elvarasaim, de arra nincs idom, hogy ez leirjam nektek, mert ti ugyis kis senkik vagytok akik nem tudnak semmit megcsinalni, semmire nem vagytok jok, csak google-bol kimasolni a kodot) akkor lehet tenylegesen kapnal olyan jelentkezeseket akik nem minden mindegy alapon jelentkeznek, mert eppen hosszu ideje nincs munkajuk.
Dehat ugyis feleslegesen tepem a szamat, szerinted te mindent jol csinaltal, es mindenki mas hulye...
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Vezetékes FEJhallgatók
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Syl: UPS - te áldott!
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- PlayStation 5
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Path of Exile 2
- World of Tanks - MMO
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- További aktív témák...
- Lenovo MIIX 520-12IKB, Magyar bill, i5-8250 8Gb ram, 256Gb nvme, számla, garancia 2in1
- SAMSUNG LS32DG800SU ) 240HZ 4K OLED GAMER MONITOR !! AKCIÓ
- SAMSUNG (LS49CG954EUXEN ) 49" 240HZ NEO-QLED DUAL QHD GAMER ! AKCIÓ!!
- SAMSUNG (LS49CG934SUXEN) 49" 240HZ DUAL QHD OLED GAMER ! AKCIÓ
- SAMSUNG (LS34C652VAUXEN) WQHD 100HZ GAMER PRÉMIUM MONITOR ! AKCIÓ!
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4052, 94% Akkumulátor
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 1G, áfás
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest