- Milyen széket vegyek?
- Forradalomi előrelépésként jellemzi az NVIDIA a DLSS 5-öt
- Ha az alaplapi hangchipnél jobbra váltanál, itt az új Sound Blaster hangkártya
- LG LCD és LED TV-k
- Egyre csábítóbbak ezek az ASUS ExpertCenter mini PC-k
- MacBook Neo vs MacBook Air – Megéri a félár?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- OLED TV topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
Jim-Y
veterán
Sziasztok, prog.hu nem küldte ki a regisztrációs emailt szv itt teszem fel a kérdést:
javascript / HTML -ről van szó:van egy következő iframeem:
<iframe name="chPageName" src="default.html" id="chPageFrame" scrolling="no" frameborder="0" height="270" width="340"></iframe> -> ennek most csak a teszt kedvéért van height és width értéke, ezeket 0-ra fogom állítani ,mert hiddenként fogom használni, ez egy external URL-re mutat. Le szeretném kérdezni scripttel az iframepage contentjét, kéne belőle a getElementsByTagName('td')... egy csomó helyen rákerestem de mindenhol vagy olyan megoldás volt ami a korábbi böngészőkön működött, vagy amit csak én nem tudtam megcsiálni
kéne olyan megoldás ami a legújabb FF-on és IE-n is mükszik
köszi
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- NVME, M2 NGFF, 2,5" SATA SSD-k vegyes OEM márkák és prémium típusok, sok újszerű. 128GB-1TB
- Playstation 4 Pro 7216B 2db gyári kontroller
- Philips Hue Play Gradient Lightstrip White and Color Ambiance LED szalag 65-75" TV háttérfény
- Dell Inspiron 15 3520 - 15.6"FHD IPS - i7-1255U - 8GB - 512GB - Win11 - MAGYAR - 1,5 év garancia
- GIGABYTE RTX 5060 8GB GDDR7 GAMING OC - Gari 2027.06.26. -ig - Eladó!
- 27%! LG 86UR76006LC (86") UHD (Active HDR, 60 Hz, Smart TV)
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE RTX 3080 Gaming OC videokártya garanciával hibátlan működéssel
- 5G! Lenovo ThinkPad P14s Gen 4 Intel Core i7-1370P RTX A500 32GB 1000GB 1 év teljeskörű garancia
- Eladó újszerű Redmi Note 14 Pro 5G 8/256GB levendula / 12 hónap jótállás
- Részletfizetés. BankMentes. Kamatmentes. Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - KÉK 3 év garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

kéne olyan megoldás ami a legújabb FF-on és IE-n is mükszik
köszi