Hirdetés
- Az időjárás borongósabbra váltott, de a hardverek még vígadnak
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung Galaxy Tab S11 és Tab S11 Ultra: minden, amit tudni érdemes
- Hobby elektronika
- Milyen SSD-t vegyek?
- ASUS ROG Ally
- Effektíve TKL méretűek a Corsair legújabb, numerikus paddal ellátott klaviatúrái
- TCL LCD és LED TV-k
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen videókártyát?
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
REDeath
őstag
sziaasztok!
lenne egy számotokra bizonyára nagyon egyszerű problémám,kérdésem.
még nemnagyon programoztam, csak gimiben tanították a .NET-es VB-t, és érettségin is ez lesz, és gyakorlásképp épp a 2007 májusi infóérettségit csináltam és elakadtam a 4/8-as feladatnál. (bár lehet ha alszok rá egyet megvilágosodok de nem látok rá sok esélyt)
az elejétől haladva (legalábbis az én logikámmal) elvileg úgy néz ki, hogy van egy tömb, első oszlopban a szavak, másodikban a hozzájuk tartozó kiszámolt kódok.
ha valaki elméletben eltudja magyarázni hogy hogyan kell, azt megköszönném.
én gondoltam arra hogy egyesével végignézi egy ciklus hogy van-e egyező. szóval pl ha első kód 246, akkor ha talál még egy 246-ot akkor félreteszi mint egyezőt, (ha többet talál akkor többet rak félre
), csak akor ha mondjuk 56ik sorban megint 246 van, és 72ikben is akor megint félretenné ugyanazokat, szóval valahogy aminél talált egyezést azt ki kéne szedni, de ez se ugrik be hogy hogy lehetne, és amúgyis biztos van egyszerűbb és ésszerűbb megoldása ennek. futási idő meg ilyenek nemérdekelnek, a lényeg hogy működjön, szóval ha több megoldás is van akor az érthetőbb lenne a jobb
elrőe is köszönöm
szerk: forrás
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Az időjárás borongósabbra váltott, de a hardverek még vígadnak
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Elektromos cigaretta 🔞
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen légkondit a lakásba?
- Okos Otthon / Smart Home
- Samsung Galaxy Tab S11 és Tab S11 Ultra: minden, amit tudni érdemes
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Lexus, Toyota topik
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- Sapphire Pulse RX 6600 XT - eladó!
- ÚJ DELL XPS 14 9440 PROFI Laptop, -70% 14,5" Ultra 7 155H 12Mag 16/512 FHD+ 120Hz /Millió! Ft/
- Vadonat új garanciás laptopok hihetetlen áron! Szeptember Októberi lista! Razer blade zephyrus
- ÚJ HP ENVY x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab -30% 15,6" AMD RYZEN 7 7730U 8Mag 16/1TB FHD
- 512MB (3db) - 1GB (16db) - 2GB (21db) DDR2 RAM-ok (és RAM-Kitek)
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO IdePad Gaming 3 Gamer notebook - R5 5600H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050Ti 4GBWIN11
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3512
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest