Hirdetés
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
sghc_toma
senior tag
válasz
kicsitomi88
üzenetére
úgy álltam neki programozni tanulni, hogy abszolut nem volt számítógép a közelemben.. GOTO könyvtár, cipeltem haza a könyveket, tanultam, és papír/filctoll toolchain-nel programoztam PASCAL nyelven.. ritka szar volt..
szerintem egy kezdőnek igenis szüksége van a sikerélményre, szüksége van arra, hogy lássa a Hello World!-öt a képernyőn, és tudja, hogy azt ő csinálta.. ha valami nem tiszta neki a könyvből, pötyög pár sort, és kipróbálja.. persze csak akkor, ha tényleg érdekli a dolog, és tanulni akar..
ha valaki nekiáll OOP nyelven tanulni, és érdekelni kezdi a dolog, úgyis eljut arra a szintre, hogy megérti, mi hogyan működik..
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Parkside szerszám kibeszélő
- Exkluzív órák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Horgász topik
- Milyen házat vegyek?
- Xbox Series X|S
- Milyen autót vegyek?
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Így változik a Galaxy A37 és A57 kamerája
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- További aktív témák...
- Gamer : RTX 5070 12GB / 32GB DDR4 / Intel i5 14400 / 1TB NVME SSD /
- GAINWARD GeForce RTX 5070 Python III 12G 36 hónap alza gari - Bontatlan -
- Apple Iphone 16 128GB fekete, kártyafüggetlen, hibátlan, karcmentes
- Eladó Mini-ITX Gamer Alap - Intel i7-4790K, 16GB DDR3, Corsair Obsidian 250D Ház, 240 AIO Vízhűtés!
- Philips 499P9H/00 Monitor
- Samsung Galaxy A8 2018 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4209, 94% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16 2023 M3 Pro 36GB 512GB macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Mac Mini 2023 M2 16GB 256GB + billentyűzet/egér garanciával, hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3258,100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest